این که سوال مذهبیه!
حالا سوال علمی:
بگو ببینم 4 ^!6 بزرگتره یا !4^6 ؟ هان؟ اگه زرنگ باشی 10 ثانیه جواب میدی
ولی من فکر کنم دومی چون سرعت افزایش توان بیش از فاکتوریل باید باشه؟!
این که سوال مذهبیه!
حالا سوال علمی:
بگو ببینم 4 ^!6 بزرگتره یا !4^6 ؟ هان؟ اگه زرنگ باشی 10 ثانیه جواب میدی
هرکی درست بگه میتونه رو خودش حساب وا کنه! جدی میگم ! خودم طرحش کردم!
دوس داشتیم یکی جواب قطعی می داد
پس جواب و دلیل من اشبتاه بود..
جواب: دومی میلیاردها برابر بزرگتر می باشد . . . . . .
ما یه کره تو خالی داریم که وزنش ناچیزه.حالا هوای توشو خالی میکنیم تا در اون یه خلا که تقریبا مطلقه بوجود بیاد.حالا به نظرتون این کره بالا میره یا پایین میاد؟
جرم زمین ثابته . چرا که قسمت اعم جانداران زمینی را اب تشکیل داده بنا بر این با سوزاندن و از بین رفتن اجسام و جاندارا ن. روی جرم زمین تاثیر ی نداره .هر کس این سوال رو جواب بده ... به 50 تا از پست هاش تشکر میزنم . :
آیا جرم زمین متغیر است یا ثابت ؟ چرا ؟
ما میبینیم که روزانه چند صد نفر به دنیا میان ... چند هزار جانور متولد میشن و چند هزار درخت و گیاه رشد میکنند ...
ازین طرف هم برداشت نفت و سوزاندن آن و گاز شدن اشیاء و بخار شدن و ... داره رخ میده
با این تفاسیر به سوال من جواب بدین ...
هر کس تونست اثبات کنه ، از طرف من یه جایزه داره .
جرم زمین ثابته . چرا که قسمت اعم جانداران زمینی را اب تشکیل داده بنا بر این با سوزاندن و از بین رفتن اجسام و جاندارا ن. روی جرم زمین تاثیر ی نداره .
من یه سوال دارم از کودکی فکرمو مشغول کرده
پشه ها روزها کجا میخوابند؟
جرم زمین ثابته چون مواد نه ازبین میرن نه به وجود میان بلکه از ترکیبی به ترکیب دیگه در میانهر کس این سوال رو جواب بده ... به 50 تا از پست هاش تشکر میزنم . :
آیا جرم زمین متغیر است یا ثابت ؟ چرا ؟
ما میبینیم که روزانه چند صد نفر به دنیا میان ... چند هزار جانور متولد میشن و چند هزار درخت و گیاه رشد میکنند ...
ازین طرف هم برداشت نفت و سوزاندن آن و گاز شدن اشیاء و بخار شدن و ... داره رخ میده
با این تفاسیر به سوال من جواب بدین ...
هر کس تونست اثبات کنه ، از طرف من یه جایزه داره .
شیس رضاییجانوری که هیچ وقت درد نمی کشد؟
فرمول محاسبه توان موتور به اسب بخار
جرم زمین ثابته چون مواد نه ازبین میرن نه به وجود میان بلکه از ترکیبی به ترکیب دیگه در میان
خوب بیا تو تالار معماری تشکرا رو بزن که خیلی کار داریم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
اگه بخوای براساس تجربه خودت نفر بعدیت رو یک نصیحت کنی چی بهش می گفتی؟؟ | زنگ تفريح | 111 | ||
از نفر بعدیت یه درخواستی بکن | زنگ تفريح | 188 | ||
میزان زرنگی نفر بعدیت چقدره؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 2 | ||
دلت میخواد نفر بعدیت کی باشه ؟؟؟ | زنگ تفريح | 15 | ||
به نفر بعدیت چی هدیه میدی؟ | زنگ تفريح | 14 |