ملکه ی اسمان ها
عضو جدید
تا چه رتبه هایی میتونن روزانه ی دانشگاه های تاپ بیارن؟!؟
و با چه رتبه ایی اخرین روزانه؟!؟.
میانگین درصدا باید چقد باشه؟
و با چه رتبه ایی اخرین روزانه؟!؟.
میانگین درصدا باید چقد باشه؟
بچه هاي ساخت و توليدي در مورد سوال 113 جوابش اينه كه اصولا ابزار از جنس الماس براي فولاد ها پيشنهاد نميگردد اينو خودم تو كتاب هاي ايزار شناسي ديدم البته خودم هم مثل 90 درصد شما زدم گزينه كاربيد كه غلطه :
- الماس (Diamond)
الماس، سخت ترین ماده شناخته شده در جهان بوده و سختی متوسط آن ۵ برابر کاربایدهای سمانته است. سختی بسیار بالا، مقاومت به سایش عالی، قابلیت هدایت حرارتی خوب، استحکام فشاری بسیار بالا و انبساط حرارتی ناچیز، باعث شباهت ابعادی بی نظیر آن در براده برداری و تضمین کننده حصول اندازه های یکنواخت و دقیق در قطعه کار و صافی سطح بالا می باشد. همچنین به دلیل خنثی بودن الماس از نظر شیمیایی و پایین بودن ضریب اصطکاک آن در تماس با اکثر مواد در هنگام براده برداری پدیده جوش خوردن براده های قطعه کار به لبه ابزار به وقوع نپیوسته و همین مسأله باعث حصول صافی سطح خوب در ماشین کاری فلزات غیر آهنی و حتی غیر فلزات می شود.
ابزارهای الماسه، به هنگام براده برداری از فولادهای نرم و کم کربن، به سرعت سائیده می شوند. در صورتی که سرعت سایش آنها در ماشینکاری فولادهای آلیاژی پرکربن کمتر است و گاهی اوقات در ماشین کاری چدن(با درصد کربن بالا) طول عمر زیادی از خود نشان می دهند. ولی با این وجود به طور کلی ماشین کاری آلیاژهای آهنی و چدن توسط ابزارهای الماس توصیه نمی شوند.
دوست عزیز کمتر از 20 ساعت دیگه همه چیز معلوم میشه...صبر...سلام به همه دوستان امروز پارسه جواب تشریحی قسمت جامداتم داد من تو دو تا سوالش شک دارم
یکی سوال خرپا که تو پاسخ هم اشاره شده که تعداد اعضای صفر نیرویی بیشتر از 8 تاست ولی به دلیل عدم پایداری نمی تواتن حذف کرد این یعنی اینکه خودشون هم قبول دارن تعداد بیشتر از 8 تاست تو سوالم که نگفته چند تا رو میشه حذف کرد پس این اعضا بالاخره یا صفرند یا صفر نیستند. اگرم صفر نیستند دلیلی تو پاسخ تشریحی داده نشدهبود....
دوم سوال میخی که تو دیوار بود در پاسخ گفته شده که با فرض اینکه نیروی گسترده وارد بر میخ خطی باشه نمودارم خطی میشه(برای قسمت درون دیوار) اینجاهم دلیل اینکه این فرضو گرفتن بیان نشده نظر من اینه که در واقعیت نمی توان این نیرو رو خطی در نظر گرفت
البته من برای استادی که لطف کردن این پاسخها رو نوشتن احترام زیادی قائلم و این صرفا استدلال خودمه که اگه کسی از دوستان میتونه تو فهم درست این دو تا سوال کمک کنه خوشحال میشم ممنون
دوست عزیز کمتر از 20 ساعت دیگه همه چیز معلوم میشه...صبر...
اره خدایی. چون بد دادم همش تو فکرم. حالا باز فردا دقیق معلوم میشه باز پست میزارم ببینم بچه ها چی میگن. ایشالا که شما هم خوب داده باشید. اکثر بچه های اینجارو میدونم خوب دادناحتمالش هست قبول شی. رتبتم در این حد که گفتی خراب نمیشه.
تبدیل انرزی ظرفیتش خوبه
شاید شبانه قبولشی وی این فکر کردنا هیچ فایده ای نداره جز اینکه اعصابت بریزه بهم
سلام شاید چیزی که میگم ربطی به موضوع این تاپیک نداشته باشه ولی از اونجایی که من تازه واردم نمی دونم کجا بنویسم از دوستان فعال خواهش میکنم یه تاپیک جدید در مورد انتخاب گرایش بزنند و هر کسی تجربه خودش و دوستانش که دارن ارشد می خونن در اختیار بقیه قرار بده چون واقعا رتبه آوردن یه طرف،انتخاب درست گرایش ادامه تحصیل یک طرف دیگه هست که به نظر دومی مهمتره....
الان شکر خدا ظرفیت ها به گونه ای هست که شما تا رتبه 2000-2500 میتونید اکثر گرایش ها رو انتخاب کنید من خودم پارسال رتبه تبدیل 2560 شدم رفتم شبانه تبدیل صنعتی شاهرود ولی چون مخارجش زیاد بود انصراف دادم تو کارنامه نهایی سنجش حتی سیستم انرژی روزانه کاشان هم قبول شده بودم...
به هر صورت اگر دوستان فعال مانند ملکه ی اسمان ها ، مستند و بقیه دوستان این کارو بکنن ممنون میشم....
شهریه ثابتش 500 تومن بود فکر کنم هر واحد 150-200 تومن میشد ولی هزینه خوابگاهش بالا بود چیزی حدود 800 تومن هر ترم فقط پول خوابگاه بود تازه اگر گیرم میومد....... همون اول آب پاکی رو دستم ریختن گفتن برو خونه بگیر منم نمیتونستم هزینه اجاره و وسایل لازم برا خونه رو تهیه کنم تازه غذا هم معلوم نبود بهمون بدن یا نه اگرم میدادن احتمالا دو برابر بقیه اونم فقط ناهار خلاصه اینا هم دست به دست هم داد که من انصراف دادمآقا چقد میگیرن ؟ دانشگاه های مختلف فرق میکنه ؟
دوستان درصداتونو بگید ریاضی 50 سیال 40-46 جامد 73 دینامیک 35 به نظرتون چند میشم؟
منم درصدام ایناس میشه تقریبی بگید
ریاضی30
سیالات40
جامدات27
دینامیک30
بچه ها یکی به من گفت با ریاضی 15سیالات 43.3 جامدات 8.33 ,رتبم 3200 میشه. درست گفته؟ یعنی من هیچ جا قبول نمیشم؟
آفرین چقد خوب شده درصداتون
راستش من نمیتونم تخمین بزنم ولی مطمئنم خیلی عالی میشه رتبه تون
خیلی درصدات خوبه مهندس میتونم بپرسم کدوم دانشگاهی ؟
برای بدست آوردن شیب 2 نقظه نیازه شیب میشه 20 یعنی نوع 1من برای سوال 73 و 110 اعتراض می نویسم
73 که قبلا توضیح دادم
110 هم من با نقطه ی x=10^(-1 و y=0 حل کردم که نوع 2 شد