سلام
لطفا پاسخ دهید........
سلام
از این سایت من تا به حال خرید نکردم . ولی در مورد سوال اولتون . داخل سایت کنکور هستن . میتونید دانلود کنید .
سلام
لطفا پاسخ دهید........
من این سوال رو نزدمبچه ها راجب سوال عضوهای صفر میشه 6
اخه اونی که شما میگید بالا سرش یک نیروی بهش وارد میشه . درسته که طبق عضوهای پایین میشه صفر ولی نیرویی که وارد میشه عضو خنثی میکنه عضوی های پایین رو .
سلام مثل دیشب میخوام در مورد سوال 61 بگم
فکر کنم جواب یک بشه چون فشار در کف ظرف برابر 5pgh. به سمت پایین است و در زیر سقف برابر 5pgh. به سمت بالاست پس اختلافشون میشه pgh
مخزن سربسته است فشار در زیر سقف صفر نیستمن سیالات نخوندم، ولی میشه اینطوری گفت که وقتی ظرف با شتاب نصف جاذبه به سمت پایین میره، نیروی جاذبه وارد بر سیال هم نصف میشه، پس اختلاف یالاترین (0) و پایین ترین ( 0.5pgh ) نصف حالت (ظرف پابت) عادی میشه
مخزن سربسته است فشار در زیر سقف صفر نیست
مخزن سربسته است فشار در زیر سقف صفر نیست
بچه ها تو رو خدا یه نفر بی زحمت بره و برای ارشد ٩۵ یه تایپیک جدید باز کنه.
من از دیروز تا حالا نتونستم!!
میشه یه نفر لطف کنه و زحمتشو برا ما بکشه :-(
ایشا...........................بچه ها من درصدامو حساب کردم ، ریاضی 20 ، سیالات 40 ، جامدات یا 60 یا 66 ، دینامیک هم 60 ، امیدی به طراحی کاربردی شریف ( روزانه یا شبانه ) هست ؟
کنکور هوافضا کی داده ؟
درصدای احتمالیم :
ریاضی 40 ، آیرو 40 ، مکانیک پرواز 80 ، سازه 75 ، طراحی هواپیما هم ایشالله بالای 50 ، همه میگن با این درصدا اولی
نظر شما چیه ؟
خب اخه میخوام زووووودی شروع کنم و یه عااااالمه سوال دارم.
سلام دوست عزیز
چرا انقدر عجله دارید الان خیلی زوده برای ارشد95
زده میشید
اگه میخواید اطلاعاتی کسب کنید تاپیکای ارشد94و93رو بخونید خیلی مطالب مفیدی توش گفته شده
موفق باشید
ایشا...........................
آفرین فقط یادتون نره تجربیاتتونو تو تاپیک برای کنکوریای 95 بنویسین.
درصدای من
ریاضی 35 و سیالات 25 و جامدات55و دینامیک60
اقا حالا که بحث درصده یکی بهم بگه من کجا با چه رتبه ای تبدیل میارم..حتما ، ایشالله هر دومون شریف قبولیم ... تراز دینامیک فک کنم امسال برگه برندمون باشه !!
حتما ، ایشالله هر دومون شریف قبولیم ... تراز دینامیک فک کنم امسال برگه برندمون باشه !!
اقا حالا که بحث درصده یکی بهم بگه من کجا با چه رتبه ای تبدیل میارم..
ریاضی 50 سیال 46 طراحی 66 دینامیک 35
شما که خوبید ماشالله ، ایشالله شریف قبولید ، فقط میدونم امسال متقاضی تبدیل خیلی زیاده !!!!!!!
شما که صد در صد شریفی هستین آفرین
من که یا پذیرشم داره برای دانشگاه توکیو درست میشه که برم مهندسی خودرو بخونم یا اینکه تبدیل انرژی میخوام یه جای درس و حسابی قبول شم ولی درصد سیالاتم بده
جدی میگید!!! پس بدبخت شدم...
همیشه توکلتون به خدا باشه ...
سلام میگم خانومه شیما شما نزدیک به 3 ساله دارید می خونید درصداتون باید بهتر اینی که زدین می شد همینا هم خوبه قبول می شید ولی انتظار از شما بیشتر بود ولی همینم خوبه مبارکتون باشه.
ارشد چیز خوبیه بخونید به همتون توصیه می کنم دکترا هم بخونید