edram
عضو جدید
با تشکر مهندس.ولی اینم داشتم.پاسخ دینامیک هاشو میخوام ولی هیچ جا پیدا نکردم
با تشکر مهندس.ولی اینم داشتم.پاسخ دینامیک هاشو میخوام ولی هیچ جا پیدا نکردم
سلام. مسایل هیدرولیک 91 رو ان شالله یکی دور روز دیگه توضیح میدم.آقای معصومی امکانش هست سوالای هیدرولیکای 92.91 رو حلشونو بگید. بخصوص مسایل سال 91. خیلی ممنون واقعا
سلام دوست عزیز.
اگر آزمون آزمایشی میدادی بهتر بود ولی الان دیگه مهم نیست و همون که داری تستای سالای پیش رو میزنی خوبه.
موفق باشید.
تاریخ و محل آزمون 13 بهمن زمانی که کارت ورود رو میگیری .معلوم میشهدیر شروع کردم واسه همین ترجیح دادم که آزمون نرم
نمیدونین تاریخ امتحان مکانیک چندمه؟
دوستان یه سوال
اگه همراه با مرور. تستای 10 سال آخر مکانیک رو بزنیم کفایت میکنه ؟
یعنی مثلا اجزا فصل معیار ها رو که خوندیم تستای اون فصل رو تا سال 83 بخونیم.کافیه ؟
عزيزم اينجا ك كافي شاپ نيست ك با دوستت رفته باشي بيرون مثل پيام بازرگاني مياي لوس لوسي حرف ميزني
واقعاکه خیلی ناراحتم کردی من پیشکسوت اینجام
دوستان یه سوال
اگه همراه با مرور. تستای 10 سال آخر مکانیک رو بزنیم کفایت میکنه ؟
یعنی مثلا اجزا فصل معیار ها رو که خوندیم تستای اون فصل رو تا سال 83 بخونیم.کافیه ؟
منم نظرم اینه که درس رو خوب متوجه بشیم خودش از 100 تا تست بهتزه ولی دوستانی که پارسال کنکور دادن میگن تست هم مهمه .کافی بودن یا نبودن اصلا به این نیست که شاید 2 سال قبل رو بخونید هم کافی باشه یا شاید همه رو هم بخونید کافی نباشه . فکر نکن قراره از همین سوالا دوباره سوال بدن و قطعا سوال جدید میدن ولی احتمال اینکه سوال تکراری هم بدن هست . البته منظورت آشنایی با سوال هاست که بله خیلیم خوبه مهم یادگیریه که شما بفهمی . اگه یه مطلب رو کامل بفهمی اکثر سوال هاشو حل میکنی . (این صدبار از هیچی نترسید یا علی مثل شیر برید سر جلسه )
آقا بخون بره دیگه .
======================================================
آقا اینارو ولش ریاضی بزنید حالشو ببرید . لامصب قول مرحله آخر واسه من ریاضیه هی شاخشو میشکونیم صدتا شاخ دیگه در میاره
کنکور مکانیک مثل هرسال اولین کنکور هست.چهارشنبه 16 بهمن ساعت 8 صبحدیر شروع کردم واسه همین ترجیح دادم که آزمون نرم
نمیدونین تاریخ امتحان مکانیک چندمه؟
منم نظرم اینه که درس رو خوب متوجه بشیم خودش از 100 تا تست بهتزه ولی دوستانی که پارسال کنکور دادن میگن تست هم مهمه .
حالا میخونیم توکل بر خدا ببینیم چی میشه.
مشاهده پیوست 192134
سلام دوستان . میشه یه راهنمایی کنید تو حل این سوال.
چرا حد چپ و راست رو گرفته .مگه حالت مبهم نمیشه ؟ بینهایت به روی بینهایت
با توجه به اینکه به صفر میل کرده پس باید از هم ارزی جبری استفاده کنیم و کم توان صورت رو به کم توان مخرج تقسیم کنیم. که جوابش میشه صفر.
پس چرا حد چپ و راست رو گرفته ؟
یادش بخیر...
اگر اشتباه نکنم و معلومات گذشته یاری کنه، در حالتی رفع ابهام و از این حرفا داشتیم که حد وجود داشته باشه.یعنی حد چپ و راست برابر باشه.
در اینجا حد چپ و راست برابر نشده،پس حد این عبارت به صورت کلی وجود نداره ولی جواب مسئله میشه اینکه حد راست برابر صفر است و حد چپ برابر 2 است.
باز اگر اشتباه میکنم،دوستان اصلاح کنند.
دوست عزيز اولا ك هرجا ابهامي وجود داشته باشه ما حد چپ راست ميگيريم مثلا ي الماني تو مساله ببينيم ك رفتار ثابتي نداشته باشه يا ضابطه تابع عوض بشه! راحت ترينش اينه ك هرجا تو مساله ديدي يكي گزينه ها نوشته حد وجود ندارد به فكر حد چپ راست بيفت!من فکر کنم فقط تو نقاطی که مقدارش رو نمیدونیم میریم سراغ حد چپ و راست . مثل براکت و قدر مطلق.
تو این مثال وقتی مقدار رو میزاریم .میرسیم به حالت مبهم بینهایت به بینهایت و میشه رفع ابهامش کرد.
دوست عزيز اولا ك هرجا ابهامي وجود داشته باشه ما حد چپ راست ميگيريم مثلا ي الماني تو مساله ببينيم ك رفتار ثابتي نداشته باشه يا ضابطه تابع عوض بشه! راحت ترينش اينه ك هرجا تو مساله ديدي يكي گزينه ها نوشته حد وجود ندارد به فكر حد چپ راست بيفت!
تو اين مسالم ك نوشتي وقتي x به صفر+ ميل ميكنه مقايسه بينهايت و صفره و وقتي به صفر منفي ميل ميكنه مقايسه 2تا صفر!
تو درصدا فرقی ایجاد نمیشه.
سلام رفقا
یکی از دوستام یه سوالی ازم پرسید که به نظرم خیلی جالب اومد ، پاسخ شما به این پرسش خالی از لطف نیست
تصور کنید کنکور ارشد OPEN BOOK بود و هر منبعی که میخواستی رو با خودت میتونستی ببری سر جلسه حتی اینترنت .
اون وقت درصداتون به نظرخودتون چند میشد؟
هم دوستانی که امسال کنکور دارن هم عزیزهای سال های قبل قبول شدن جواب بدن حتما
بابا تو چند چندي با خودت خدا وكيلي؟!!!!شما93ای ها خیلی خسیسین ما91ای ها به داد همه میرسیدیم کتاب میدادیم معرفت داشتیم واقعا بی مرامین.واقعامتاسفم.