ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bage_aseman

عضو جدید
دكتر كورتون

دكتر كورتون

با اینکه بنده در پست های قبلی به این نکات اشاره کرده بودم ولی متاسفانه این روزها در بسیاری صفحات شاهد این هستم که هرکس با حداقل آگاهی برای دیگران نسخه می پیچه و در کمال شگفتی :eek:عده ای هم از اونا پیروی می کنند حالا چون شما گلوت درد میکرده شربت خوردی خوب شدی که دلیل نمیشه همه بیان شربت بخورن:confused:

در بررسی نحوه مطالعه نفرات برتر کنکور می بینیم که آنها با زیاد خواندن درس های مهارتی (مثل ریاضی)خودشون رو قوی نکردند و بلکه با زیاد تمرین کردن تونستن به این تسلط برسن و صبور بودند.
پس نباید برای شک در اینکه مطلب رو فهمیدم یا نه یکبار دیگه اون رو بخونم ... این ذهن رو تنبل میکنه . پس اول بخون یکبار و برو سوال ازش حل کن ... بعد اگه ایراد
داشتی بیا و دقیق جایی که اشکال داری رو دوباره بخون و کار کن و نه بیخودی همه جا رو بخونی و آخرش هم نفهمی که کجا رو بلدی و کجا رو نه

به حافظه خود اطمينان كنيد ، به اين صورت : مطالبي را كه روز گذشته مطالعه كرده‌ايد به ياد آوريد (مرور ذهني mental memorize) به هيچ عنوان به كتاب يا جزوه و يا هر نوع نوشته و علامت ديگری نگاه نكنيد و تنها از ذهن خود استفاده كنيد.تنها زمانی اجازه دارید به منابع درسی خود رجوع کنید که به اندازه کافی اطلاعات را در ذهن خود تجزیه و تحلیل کرده باشید.
و در آخر یک نکته خیلی مهم از دکتر سیدا "مرد حافظه ایران"
مهمترین راز و رمز تقویت حافظه ،اعتماد به حافظه است و باز هم اعتماد به حافظه .حافظه انسان شبیه یک توری است، زمانی که تردید می کنیم، سوراخ های این توری باز می شوند و ما مطالب را دریافت نمی کنیم. و اینکه اگر از حافظه استفاده نکنیم و مغز به کار گرفته نشود و مرتب آن را روغن کاری نکنیم حافظه عملکرد ضعیفی خواهد داشت.

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
آقای معصومی امکانش هست سوالای هیدرولیکای 92.91 رو حلشونو بگید. بخصوص مسایل سال 91. خیلی ممنون واقعا
سلام. مسایل هیدرولیک 91 رو ان شالله یکی دور روز دیگه توضیح میدم.
در مورد مسایل 92 تست 126 سطح مقطع سیلندر داده نشده.ولی به طور کلی شما باید سیکل مدار و به 2 مرحله تقسیم کنید
مرحله 1:رسیدن سیلندر به ورق.در این مرحله سیلندر باید با حداکثر سرعت حرکت کند پس هر دو پمپ در مدار تغزیه خواهد شد. در مجموع 10+40 لیتر بردقیقه دبی داریم اگه سطح مقطع سیلندر داده شده باشه با رابطه 50(فاصله طی شده برحسب سانتی متر)*سطح مقطع سیلندر(سانتی مترمربع) /50(دبی کل-سانتی متر مکعب بر دقیقه) زمان مرحله اول به دست میاد
مرحله2: در این مرحله ورق تحت فشار باید بشه و پمپ با دبی زیاد از مدار خارج میشه و دبی مدار 10 مترمکعب بر دقیقه خواهد بود و مثل مرحله 1 به دست می آد منتها فاصله طی شده به جای 50 ؛ 12 است یعنی 12*سطح مقطع سیلندر/10
بعد زمان مرحله 1 و 2 رو باهم جمع می کنیم میشه زمان کل
تست 127:مدار در صورتی بازیابه که دبی جلو سیلندر به دبی پشت سیلندر اضافه بشه یعنی دبی در جلو سیلندر Q و در پشت سیلندر Q+q باشه.ضمن اینکه به جلو سیاندر دبی وارد نشه پس سولنوئید c باید خاموش باشه سولنوئید b برای اینکه دبی به پشت سیلندر برسه باید روشن باشه.سولنوئید a هم برای اینکه فشار مدار وقتی بحرانی شد تخلیه بشه باید روشن باشه.پس aروشنbروشن c خاموش

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز.
اگر آزمون آزمایشی میدادی بهتر بود ولی الان دیگه مهم نیست و همون که داری تستای سالای پیش رو میزنی خوبه.
موفق باشید.

دیر شروع کردم واسه همین ترجیح دادم که آزمون نرم
نمیدونین تاریخ امتحان مکانیک چندمه؟

r.mob

عضو جدید
دوستان یه سوال
اگه همراه با مرور. تستای 10 سال آخر مکانیک رو بزنیم کفایت میکنه ؟
یعنی مثلا اجزا فصل معیار ها رو که خوندیم تستای اون فصل رو تا سال 83 بخونیم.کافیه ؟

mojzar

عضو جدید
دوستان یه سوال
یعنی مثلا اجزا فصل معیار ها رو که خوندیم تستای اون فصل رو تا سال 83 بخونیم.کافیه ؟

آره البته سوالات از سال 87 بوده که از نظر تعداد مثل امساله سال های قبلش تعداد سوالات ده تا بیشتر بوده تو هر باکس . موفق باشی

fayyazjahani

عضو جدید
دوستان یه سوال

کافی بودن یا نبودن اصلا به این نیست که شاید 2 سال قبل رو بخونید هم کافی باشه یا شاید همه رو هم بخونید کافی نباشه . فکر نکن قراره از همین سوالا دوباره سوال بدن و قطعا سوال جدید میدن ولی احتمال اینکه سوال تکراری هم بدن هست . البته منظورت آشنایی با سوال هاست که بله خیلیم خوبه مهم یادگیریه که شما بفهمی . اگه یه مطلب رو کامل بفهمی اکثر سوال هاشو حل میکنی . (این صدبار از هیچی نترسید یا علی مثل شیر برید سر جلسه )

آقا بخون بره دیگه :D .

======================================================

آقا اینارو ولش ریاضی بزنید حالشو ببرید . لامصب قول مرحله آخر واسه من ریاضیه هی شاخشو میشکونیم صدتا شاخ دیگه در میاره :D

r.mob

عضو جدید
کافی بودن یا نبودن اصلا به این نیست که شاید 2 سال قبل رو بخونید هم کافی باشه یا شاید همه رو هم بخونید کافی نباشه . فکر نکن قراره از همین سوالا دوباره سوال بدن و قطعا سوال جدید میدن ولی احتمال اینکه سوال تکراری هم بدن هست . البته منظورت آشنایی با سوال هاست که بله خیلیم خوبه مهم یادگیریه که شما بفهمی . اگه یه مطلب رو کامل بفهمی اکثر سوال هاشو حل میکنی . (این صدبار از هیچی نترسید یا علی مثل شیر برید سر جلسه )

آقا بخون بره دیگه :D .

======================================================

آقا اینارو ولش ریاضی بزنید حالشو ببرید . لامصب قول مرحله آخر واسه من ریاضیه هی شاخشو میشکونیم صدتا شاخ دیگه در میاره :D
منم نظرم اینه که درس رو خوب متوجه بشیم خودش از 100 تا تست بهتزه ولی دوستانی که پارسال کنکور دادن میگن تست هم مهمه .
حالا میخونیم توکل بر خدا ببینیم چی میشه.

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
دیر شروع کردم واسه همین ترجیح دادم که آزمون نرم
نمیدونین تاریخ امتحان مکانیک چندمه؟
کنکور مکانیک مثل هرسال اولین کنکور هست.چهارشنبه 16 بهمن ساعت 8 صبح

abasgholi

عضو جدید
از دوستان با تجربه یه سوالی داشتم
شرکت کردن توی کلاس های مشاوره چقدر پیشنهاد می کنید مثلا همین دپارتمان که دوستمونr.mob معرفی کردن بهمون می خوام بدونم شما هم استفاده کردین یا نه اصلا خوبه یا یه کار وقت گیر هست
قسمت هایی که بیشتر سوال ازشون میاد مثلا تو ریاضی 1 انتگرام مشتق زیاد میاد حد خیلی خیلی کم اومده نظرتون راجع به حذف چنین قسمت هایی چی هست
ممنون میشم از دوستان محترم راهنماییم کنن

fayyazjahani

عضو جدید
منم نظرم اینه که درس رو خوب متوجه بشیم خودش از 100 تا تست بهتزه ولی دوستانی که پارسال کنکور دادن میگن تست هم مهمه .
حالا میخونیم توکل بر خدا ببینیم چی میشه.

صد البته منم میگم تست خیلی مهمه .

فقط دوستان کنکوری تو دوره کردن و تست زدن نیاز نیست شما همه تست ها رو بزنید . یه وقت حول نشید ای داد بر من چرا همه تست ها رو نزدم :):):)

mohammad 66

عضو جدید
سلام به قشر زحمت کش جامعه
به همتون خدا قوت میگم
بچه من یه دعا میکنم همتون بگید آمین
خدایا خداوندا خودت به همه اونایی که زحمت کشیدن تو این چند مدت رحم کن
انشا الله که همتون امتحانو خوب بدید

ali_pishtaz

عضو جدید
سلام بر دوستان

یه سوال دارم،میخوام بدونم اشمیت هوا رو چطوری میشه بدست آورد.....اگه نمیدونین حداقل یه سرنخ بدین که برم دنبالش.ممنون با تشکر

در واقع برای پیدا کردن ضریب نفوذ هوا(D) مشکل دارم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

آخرین ویرایش:

r.mob

عضو جدید
limit.jpg
سلام دوستان . میشه یه راهنمایی کنید تو حل این سوال.
چرا حد چپ و راست رو گرفته .مگه حالت مبهم نمیشه ؟ بینهایت به روی بینهایت
با توجه به اینکه به صفر میل کرده پس باید از هم ارزی جبری استفاده کنیم و کم توان صورت رو به کم توان مخرج تقسیم کنیم. که جوابش میشه صفر.
پس چرا حد چپ و راست رو گرفته ؟ :confused:

mech.shima

کاربر ممتاز
سلام
بچه ها اگه آزمونای 87به بالا رو دارین میشه اینجا بذارین وقت ندارم برم بگردم تو نت ممنونم

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 192134
سلام دوستان . میشه یه راهنمایی کنید تو حل این سوال.
چرا حد چپ و راست رو گرفته .مگه حالت مبهم نمیشه ؟ بینهایت به روی بینهایت
با توجه به اینکه به صفر میل کرده پس باید از هم ارزی جبری استفاده کنیم و کم توان صورت رو به کم توان مخرج تقسیم کنیم. که جوابش میشه صفر.
پس چرا حد چپ و راست رو گرفته ؟ :confused:

یادش بخیر...
اگر اشتباه نکنم و معلومات گذشته یاری کنه، در حالتی رفع ابهام و از این حرفا داشتیم که حد وجود داشته باشه.یعنی حد چپ و راست برابر باشه.
در اینجا حد چپ و راست برابر نشده،پس حد این عبارت به صورت کلی وجود نداره ولی جواب مسئله میشه اینکه حد راست برابر صفر است و حد چپ برابر 2 است.
باز اگر اشتباه میکنم،دوستان اصلاح کنند.

انیشتن

عضو جدید
سلام من کتاب کریمی رومیخوام امانت برادکترابخونم بعدکنکور بهتون پس میدم.کسی خواس کمکم کمه پیام خصوصی بده مرسی.شدیدلازم دارم:cry:

r.mob

عضو جدید
یادش بخیر...
اگر اشتباه نکنم و معلومات گذشته یاری کنه، در حالتی رفع ابهام و از این حرفا داشتیم که حد وجود داشته باشه.یعنی حد چپ و راست برابر باشه.
در اینجا حد چپ و راست برابر نشده،پس حد این عبارت به صورت کلی وجود نداره ولی جواب مسئله میشه اینکه حد راست برابر صفر است و حد چپ برابر 2 است.
باز اگر اشتباه میکنم،دوستان اصلاح کنند.

من فکر کنم فقط تو نقاطی که مقدارش رو نمیدونیم میریم سراغ حد چپ و راست . مثل براکت و قدر مطلق.
تو این مثال وقتی مقدار رو میزاریم .میرسیم به حالت مبهم بینهایت به بینهایت و میشه رفع ابهامش کرد.

reza2495

عضو جدید
من فکر کنم فقط تو نقاطی که مقدارش رو نمیدونیم میریم سراغ حد چپ و راست . مثل براکت و قدر مطلق.
تو این مثال وقتی مقدار رو میزاریم .میرسیم به حالت مبهم بینهایت به بینهایت و میشه رفع ابهامش کرد.
دوست عزيز اولا ك هرجا ابهامي وجود داشته باشه ما حد چپ راست ميگيريم مثلا ي الماني تو مساله ببينيم ك رفتار ثابتي نداشته باشه يا ضابطه تابع عوض بشه! راحت ترينش اينه ك هرجا تو مساله ديدي يكي گزينه ها نوشته حد وجود ندارد به فكر حد چپ راست بيفت!
تو اين مسالم ك نوشتي وقتي x به صفر+ ميل ميكنه مقايسه بينهايت و صفره و وقتي به صفر منفي ميل ميكنه مقايسه 2تا صفر!

r.mob

عضو جدید
دوست عزيز اولا ك هرجا ابهامي وجود داشته باشه ما حد چپ راست ميگيريم مثلا ي الماني تو مساله ببينيم ك رفتار ثابتي نداشته باشه يا ضابطه تابع عوض بشه! راحت ترينش اينه ك هرجا تو مساله ديدي يكي گزينه ها نوشته حد وجود ندارد به فكر حد چپ راست بيفت!
تو اين مسالم ك نوشتي وقتي x به صفر+ ميل ميكنه مقايسه بينهايت و صفره و وقتي به صفر منفي ميل ميكنه مقايسه 2تا صفر!

خیلی ممنون متوجه شدم.
نکته خیلی خوبی بود. هر جا تو گزینه ها گفته بود حد وجود نداره ، حد چپ و راست رو میگیریم . فارغ از اینکه به یکی از صورت های مبهم خوردیم یا نه. یعنی رفع ابهام تو این حالت میافته بعد از اثبات وجود حد.

Hooladi

عضو جدید
سلام رفقا
یکی از دوستام یه سوالی ازم پرسید که به نظرم خیلی جالب اومد ، پاسخ شما به این پرسش خالی از لطف نیست
تصور کنید کنکور ارشد OPEN BOOK بود و هر منبعی که میخواستی رو با خودت میتونستی ببری سر جلسه حتی اینترنت .:w11::w10:
اون وقت درصداتون به نظرخودتون چند میشد؟:twisted:
هم دوستانی که امسال کنکور دارن هم عزیزهای سال های قبل قبول شدن جواب بدن حتما:w27:

انیشتن

عضو جدید
شما93ای ها خیلی خسیسین ما91ای ها به داد همه میرسیدیم کتاب میدادیم معرفت داشتیم واقعا بی مرامین.واقعامتاسفم.:razz:

Hooladi

عضو جدید
سلام رفقا
یکی از دوستام یه سوالی ازم پرسید که به نظرم خیلی جالب اومد ، پاسخ شما به این پرسش خالی از لطف نیست
تصور کنید کنکور ارشد OPEN BOOK بود و هر منبعی که میخواستی رو با خودت میتونستی ببری سر جلسه حتی اینترنت .:w11::w10:
اون وقت درصداتون به نظرخودتون چند میشد؟:twisted:
هم دوستانی که امسال کنکور دارن هم عزیزهای سال های قبل قبول شدن جواب بدن حتما:w27:

:w33:

mech.shima

کاربر ممتاز
بچه ها کسی ازمونای 88 89 87 با پاسخ تشریحی نداشت؟:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا