Hooladi
عضو جدید
صبح ساعت 8 رفتم ساعت 2 بعد از ظهر ثبت نامم تموم شدبا 4 واحد جبرانی 16 واحد درس دادن. چهار روز هفته کلا دانشگاهم!
![]()
مبارک مهندس جان

صبح ساعت 8 رفتم ساعت 2 بعد از ظهر ثبت نامم تموم شدبا 4 واحد جبرانی 16 واحد درس دادن. چهار روز هفته کلا دانشگاهم!
![]()
آقا کسی نیس کمک کنه به ما؟مخصوصا سوال آخرو!سلام دوستان،ثبت نام تهران نوشته از 15 تا 17ام،ینی همه رشته ها با همه؟!زمان بندی نداره دیگه؟!
واحدای ترم اول خودشون میدن دیگه؟!
یه چیز دیگه،من شنیدم همین اوایل باس بریم با استادا صحبت کنیم تا پر نشدن!ما ک نمیشناسیم استادارو باس چ کنیم؟اصن چی بگیم به استادا؟!
سلام ! تبریک میگم بهت بخاطر قبولی خیلی خیلی خوبت ...دقیقا منم ریاضی مهندسی رو حذف کرده بودم الان باید بخونمش. هر کی سرفصل های ریاضی مهندسی پیشرفته ارشد رو داره بذاره ممنون.
خاک وچوک . وا مصیبتاسلام ! تبریک میگم بهت بخاطر قبولی خیلی خیلی خوبت ...
در مورد ریاضی مهندسی پیشرفته تو دانشگاه تبریز سرفصل این ها هستش:
حساب تغییرات، PDE شناخت و دسته بندی و حل از روش های جداسازی ( مختصات قطبی و کروی که بسل و لژاندر نیاز میشن ) و تبدیل های ملین و لاپلاس و هنکل و فوریه و استفاده متوالی و معکوس اینها مثل انتگرال برومویچ و .. ( که تابع های ارور فانکشن و بتا و گاما و ... نیاز میشن ) با شرایط های مرزی مختلف و ماتریس ها و اعداد مختلط و انتگرال مختلط
آقا کسی نیس کمک کنه به ما؟مخصوصا سوال آخرو!
لژندر-بسل-آنالیز فوریه-PDE با شرایط مرزی متنوع!- انتگرال مختلط
سرفصل تفاوت آنچنانی با لیسانس نداره فقط مباحث یه خورده پیشرفته تر میشن.حتما جزوه یا کتاب ریاضی مهندسی مثل Kreyszig تهیه کنید و بخونید تا دچار مشکل نشید
سلام ! تبریک میگم بهت بخاطر قبولی خیلی خیلی خوبت ...
در مورد ریاضی مهندسی پیشرفته تو دانشگاه تبریز سرفصل این ها هستش:
حساب تغییرات، PDE شناخت و دسته بندی و حل از روش های جداسازی ( مختصات قطبی و کروی که بسل و لژاندر نیاز میشن ) و تبدیل های ملین و لاپلاس و هنکل و فوریه و استفاده متوالی و معکوس اینها مثل انتگرال برومویچ و .. ( که تابع های ارور فانکشن و بتا و گاما و ... نیاز میشن ) با شرایط های مرزی مختلف و ماتریس ها و اعداد مختلط و انتگرال مختلط
ممنون آقا بردیا![]()
انصافا ریاضی مهندسی درس خیلی سنگینیه. آقا جزوه ای چیزی نداری واسش؟![]()
http://mech91tabriz.blogfa.com/post/12
البته دانشگاه با دانشگاه فرق داره مثلا من یه دوستی دارم هوافضا سهند برای اونها ریاضیشون خیلی راحت تر از این بود
مصاحبه رو قبل نتایج رفتیمقربونت مهندس![]()
شما قبل ثبت نام باید برید مصاحبه؟
مصاحبه رو قبل نتایج رفتیم
ثبت نام هم کردم
ریاضی مهندسی رو چیکار کنیم؟![]()
نه مهندس این وبلاگ من نیست برای یکی از بچه های ورودی ۹۱ مکانیکه. من ورودی ۹۲ هوافضا هستممهندس این وبلاگ خودته؟ از اینجا کتاب ها و جزوه های مکانیک محیط پیوسته و ریاضی مهندسی پیشرفته و نمونه سوالاش رو دانلود کردم دستت درد نکنه![]()
نه مهندس این وبلاگ من نیست برای یکی از بچه های ورودی ۹۱ مکانیکه. من ورودی ۹۲ هوافضا هستم![]()
سازه تبریز شما چی قبول شدین؟![]()
دانشگاه با دانشگاه فرق داره ... مثلا دانشگاه تبریز که سخت ترین درسش ریاضی هست و بخاطر این درس کلی از بچه ها انصراف دادن!!! شاید براتون نا آشنا باشه ولی از ۴۰ نفر خیلی راحت ۲۵ نفر افتادن
منبع ما هم اصلا کتاب kreyszig نبود و شاید این کتاب فقط 40% مطالب رو پوشش بده ... برای ما ۳ تا کتاب برای هر بخش معرفی کرد مثلا برای توابع لژاندر و بسل یه کتاب جدا یا مثلا برای PDE کتاب myint U ...
سلام ریاضی پیشرفته من با حبیب نژاد ه .
اینم مثل علیزاده ست؟
سازه مالک
ترم یک چیا داشتید؟
به ما تحلیل و مکانیک محیط های پیوسته و ریاض مهندسی پیشرفته دادن
برا هر کدوم چه نرم افزاری باید بلد باشیم؟
ما ترم 1 ریاضی مهندسی پیشرفته و محیط پیوسته و دینامیک سازه ... برای دینامیک سازه متلب نیاز بود برای بقیه ش هیچی !! ببین ترم اول خیلی شدید کار دادن به ما. من 9 واحدم تو 5 روز از هفته پخش شده بود و اینکه کلی تمرین میدادن شاید باورت نشه ولی برای ریاضی نزدیک 800 تا تمرین حل کردم و تحویل دادم !!! میرفتم از انتشارات دانشکده 100 تا 100 تا ورق A4 می خریدم !! تو ریاضی از ما 2 بار میان ترم گرفت و یه امتحان پایان ترم که سخت ترین امتحان های عمرم بود ... آخرش هم از 6 نفر هوافضاییها 3 نفر افتادن من هم با 15 بالاترین نمره هوافضایی ها شدم ...برای کانتینیوم هم گفته بود نصف تمرین های هر فصل به دلخواه خودتون اونم نسبتا زیاد بود ... البته میگم هر دانشگاهی با یکی دیگه فرق داره یکی مثل تبریز ریاضیش خیلی سختگیره یکی دیگه یه درس دیگش ... من گرایشم ارتعاشات هستش و در کل بهت پیشنهاد میکنم تا میشه واحد بگیری و پاس کنی که ترم آخر واحد نداشته باشی الان من این ترم که میشه ترم سوم 1 درس دارم و پایان نامه و سمینار ... ولی کاش همین 1 درس رو هم نداشتم
خودشون دادن. من فکر میکردم آسونه میخواستم ۱۲ واحد بردارم بهم میخندیدن میگفتن حالا ببین میتونی این ۹ واحد رو پاس کنی یا نه ! وسط های ترم فهمیدم همین ۹ واحد هم زیادیه چون واقعا سخت گیرن مخصوصا ریاضیترم 1 واحد دادن یا خودتون برداشتید؟
کلا چه واحد هایی گذروندی؟
پس محاسبات عددی چی؟ من به متلب برای مکانیک ، انسیس ، سالید و تا حدودی ان ایکس یونیگرافیک تسلط دارم ، امیدوارم به درد بخورنخودشون دادن. من فکر میکردم آسونه میخواستم ۱۲ واحد بردارم بهم میخندیدن میگفتن حالا ببین میتونی این ۹ واحد رو پاس کنی یا نه ! وسط های ترم فهمیدم همین ۹ واحد هم زیادیه چون واقعا سخت گیرن مخصوصا ریاضی
ترم اول ریاضی مهندسی پیشرفته - کانتینییوم - دینامیک سازه
ترم دوم تحلیل سازه هوافضایی پیشرفته - المان محدود ( که توش کلیییی برنامه نویسی داره و واقعا واسه کسی مثل من که برنامه نویسی بلد نبود سخت بود ) - ارتعاشات سیستم های ممتد - آیروالاستیسیته
سازه تبریز شما چی قبول شدین؟![]()
خودشون دادن. من فکر میکردم آسونه میخواستم ۱۲ واحد بردارم بهم میخندیدن میگفتن حالا ببین میتونی این ۹ واحد رو پاس کنی یا نه ! وسط های ترم فهمیدم همین ۹ واحد هم زیادیه چون واقعا سخت گیرن مخصوصا ریاضی
ترم اول ریاضی مهندسی پیشرفته - کانتینییوم - دینامیک سازه
ترم دوم تحلیل سازه هوافضایی پیشرفته - المان محدود ( که توش کلیییی برنامه نویسی داره و واقعا واسه کسی مثل من که برنامه نویسی بلد نبود سخت بود ) - ارتعاشات سیستم های ممتد - آیروالاستیسیته
محاسبات عددی تو چارت هوافضا سازه ای که به ما دادن نبود ... نمی دونمپس محاسبات عددی چی؟ من به متلب برای مکانیک ، انسیس ، سالید و تا حدودی ان ایکس یونیگرافیک تسلط دارم ، امیدوارم به درد بخورن![]()
آره مهندس ... منم شما رو یادمه خیلی خوشحالم که این رشته خوب و تو دانشگاه خوب قبولی شدی .. بازم بهت تبریک میگممهندس پارسال رتبه هوافضات شده بود 900 درسته؟ یادم اومد تو تاپیک هوافضا دیدم شما رو![]()
اوه خیلی مواظب باش ... هر ۳ واحد فوق اندازه ۳۰ واحد لیسانس کار داره ...آره دانشگاه تبریز سخت گیرن استاداش. استادای بیومکانیک و طراحی کاربردی دانشگاه سهند هم یه کم سخت گیرن. حالا من موندم با این 16 واحد چیکار کنم؟!![]()