از شهید رجایی اطلاعی ندارم.صنعتی اراک دانشگاه جمع وجوریه.استاداشم بد نیستن..پارسال که با 400 قبول نشدن.
به نظرتون با این رتبه اراک و کاشان میارم؟
راستی کسی از ساخت مالک اشتر خبر داره؟
از شهید رجایی اطلاعی ندارم.صنعتی اراک دانشگاه جمع وجوریه.استاداشم بد نیستن..پارسال که با 400 قبول نشدن.
نه به هیچ وجهدوستان ارزش داره تبدیل(رتبه 402) شبانه علم و صنعت رو بالای روزانه خواجه نصیر بزنم.؟
با تشکر
منم تو همین مورد گیر کردم:- سیستم انرژی تهران بهتره یا تبدیل شهرستان ؟
منم تو همین مورد گیر کردم:
روزانه سیستم خواجه یا تبدیل تبریز؟؟؟
با 562 تبدیل شبانه خواجه یا علم و صنعت میشه قبول شد؟؟؟
مسلما با تبدیل. اما خب سیستم هم میشه دانشگاه بهتری رفت .نمیدونم.واقعا فکر میکنید با سیستم خواجه شانس استخدام بالاتری دارید یا با تبدیل تبریز؟؟
مسلما با تبدیل. اما خب سیستم هم میشه دانشگاه بهتری رفت .نمیدونم.
شما راجب موقعیت های شغلی سیستم اطلاعاتی دارین؟ولی باز هم موقع استخدام میگن سیالات یا تبدیل، نمیگن سیستم
اینو باید بدونید که صنعت به این حساسه و ممکنه برای آینده کاریتون سخت بشه
خواجه و علم صنعت رو میاریسلام دوستان، با 470 امیدی به شبانه ی تبدیل امیر کبیر هست؟
و بین شبانه ی علم و صنعت و روزانه ی خواجه کدوم بهتره؟ هزینه چندان مهم نیست.
شما راجب موقعیت های شغلی سیستم اطلاعاتی دارین؟
نظرتون درباره نیرو محرکه چیه؟راستش خیلی اطلاع ندارم ولی موقع استخدام ها میبینم که سیستم رو تقریبا نمیخوان!!
میتونید درباره این مورد تحقیق کنید
نظرتون درباره نیرو محرکه چیه؟
راستش با توجه به محدود بودن شانس استخدام در صورت انتخاب رشته های خاص، پیشنهاد میدم واقعا علاقه مند به اون موضوع باشید تا اینطوری بهتر بتونید پیشرفت کنید
بچه ها خیالتون راحت باشه مجلس داره بیمه بیکاری راه میندازه![]()
مطمئن باش 100 تا شرط میزارن که نمیرسه
همین برای کارگران با سابقه زیر 10 سال اونقدر جنجال به پا شد حالا با این وضع بودجه، بعیده بیان پول بدن!!
سلام
از مکاترونیک امیرکبیر و خواجه نصیر و تبدیل فردوسی مشهد کدام انتخاب بهتری هستش؟
اول مکاترونیک تهران را انتخاب کنم یا تبدیل صنعتی اصفهان ؟
مرسی از جوابتون
سلام بر بروبکس باصفای مکانیک.
کسی خبر داره با رتبه 560 ساخت و تولید کجا میشه قبول شد؟
شبانه های تهران امیدی هست؟
بازار کار اکثر رشته های مهندسی خرابه دلیلش هم مشخصه شرایط رکود اقتصاد و صنعت کشور فکر نکن میگن تبدیل بخونی و اینا تبدیل هم بازارش فعلا خرابهمن بین گرایشها علاقه زیادی به طراحی کاربردی شاخه مکانیک جامدات دارم . اما مثل همه یه علامت سوال توی ذهنم هست ، بازار کار .بازار کار طراحی کاربردی توی شاخه مکانیک جامدات چطوره ؟؟ به پای تبدیل میرسه ؟ آقا خواهشا این لحظات پایانی راهنمایی کنید منو .
من بین گرایشها علاقه زیادی به طراحی کاربردی شاخه مکانیک جامدات دارم . اما مثل همه یه علامت سوال توی ذهنم هست ، بازار کار .بازار کار طراحی کاربردی توی شاخه مکانیک جامدات چطوره ؟؟ به پای تبدیل میرسه ؟ آقا خواهشا این لحظات پایانی راهنمایی کنید منو .
دوستان به نظرتون اگر کسی بخواد تبدیل بخونه ولی گرایش لیسانسش سیالات نبوده باشه امکانش هست دچار مشکل بشه؟
سلام
کسی درمورد دانشگاه تبریز-تبدیل انرژی اطلاعاتی داره؟
به نظرتون صنعتی بابل بهتره یا تبریز؟
فاصله هم واسم مهم نیست، فقط سطح علمی تبدل انرژی واسم مهمه