سلام و شب بخیر به همه بچه های الان ساعت یک و بیست دقیقه نصف شب فردا صبح ساعت شش هم باید برم سر کار.
من سال 90 مهندسی مکاترونیک روزانه خواجه نصیر قبول شدم ولی بنا به عللی انصراف دادم امسال می خوام دوباره کنکور بدم . نظرتون چیه که دوباره بخونم.
الان هم تو شرکت گاز استخدام شدم.
کارمون هم 2 هفته کار و 2 هفته استراحت هستش با این اوصاف می تونم درس بخونم. یا به نظرتون اصلا بی خیال درس بشم.
نظام مهندسی اسفند 91 هم شرکت کردم به احتمال زیاد هم قبول می شم. دوستام که نرفتن سربازی و دنبال ارشد رفتن پشیمون هستن که چرا سربازی رو ول کردن موندم بخونم یا نه. هر کی که شرایطی شبیه یا نزدیک به من رو داره من راهنمایی کنه با تشکر.
سلام و شب بخیر به همه بچه های الان ساعت یک و بیست دقیقه نصف شب فردا صبح ساعت شش هم باید برم سر کار.
من سال 90 مهندسی مکاترونیک روزانه خواجه نصیر قبول شدم ولی بنا به عللی انصراف دادم امسال می خوام دوباره کنکور بدم . نظرتون چیه که دوباره بخونم.
کارمون هم 2 هفته کار و 2 هفته استراحت هستش با این اوصاف می تونم درس بخونم. یا به نظرتون اصلا بی خیال درس بشم.
نظام مهندسی اسفند 91 هم شرکت کردم به احتمال زیاد هم قبول می شم. دوستام که نرفتن سربازی و دنبال ارشد رفتن پشیمون هستن که چرا سربازی رو ول کردن موندم بخونم یا نه. هر کی که شرایطی شبیه یا نزدیک به من رو داره من راهنمایی کنه با تشکر.
دوست عزیزسلام و شب بخیر به همه بچه های الان ساعت یک و بیست دقیقه نصف شب فردا صبح ساعت شش هم باید برم سر کار.
نطرتون در مورد کتاب ارتعاشات نصیر چیه ؟ کتاب راهیان بهتره یا نصیر کسایی که هر دوشو دیدن
نطرتون در مورد کتاب ارتعاشات نصیر چیه ؟ کتاب راهیان بهتره یا نصیر کسایی که هر دوشو دیدن
[h=1][FONT="]خيلي با جوابت حال كردم[/FONT][/h] [h=1][FONT="]چون حداقل يكي پيدا شد واسه ادامه تحصيلش دليل داشته باشه[/FONT][/h] [h=1][FONT="]اين كه شما مي فرماييد جديدا مد شه كه يه عده مي خوان بچه مردم رو دلسرد كنن و امثال اينها بنده بايد بگم كه بر عكس اين هم صادقه يعني جديدا تا كسي حرف ميزنه يه عده فكر مي كنن انقدر مهم شدن كه بقيه وقت ميزارن واسه دلسرد كردنشون ( البته بنده هم كلي عرض كردم و منظور خاصي نداشتم) البته اين از يه نظر خوبه و نشون دهنده اعتماد به نفس بالاي اين عزيزانه.[/FONT][/h] [h=1][FONT="]دليل بنده واسه مطرح كردن اين سوال دقيقا يك سال مونده به كنكور اينه كه[/FONT][/h] [h=1][FONT="]كسي كه شرايط اوليه واسه ادامه تحصيل داره مصمم بشه و كسي هم كه اين شرايط رو نداره الكي 3 سال از طلايي ترين روز هاي عمرشو هدر نده و فردا روزي با مدرك بالاتر سربار خانواده و از اون مهمتر جامعه نشه.[/FONT][/h] [h=1][FONT="]حالا منظور از اين شرايط اوليه چيه ؟ بنده مي پرسم شما جواب بديد؟[/FONT][/h] [h=1][FONT="]آيا كسي كه نتونسته پايان نامه يا پروژه تخصصي كارشناسي خودشو انجام بده و اونو خريده يا از اينترنت دانلود كرده در مقطع ارشد فرد موفقي خواهد بود (با توجه به اين كه شما هم بهتر از بنده ميدانيد كه ارشد يعني پروژه )؟ يعني يه شبه پژوهشگر ميشن اين عزيزان؟[/FONT][/h] [h=1][FONT="]آيا كسي كه تا پايان كار شناسي يك مقاله علمي فارسي (چه برسه به انگليسي) رو هم نخونده چه برسد به اين كه خودش مقاله اي اراعه داده باشد شرايط اوليه ورود به ارشد رو داراست؟[/FONT][/h] [h=1][FONT="]آيا كسي كه تا به حال حتي يك ايده علمي ، فني به ذهنش خطور نكرده[/FONT][/h] [h=1][FONT="]كسي كه زبان انگليسي در حد متوسط ( هر چند متوسط هم كافي نيست) رو هم بلد نيست[/FONT][/h] [h=1][FONT="]كسي كه حتي در باره يك زمينه از رشته خودش تا به حال فكر هم نكرده ( چه برسد به اين كه كاري در اون زمينه انجام داده باشد)[/FONT][/h] [h=1][FONT="]و ده ها دليل اينطوري[/FONT][/h] [h=1][FONT="]ابا اين فرد شرايط ورود با ارشد رو داراست؟[/FONT][/h] [h=1][FONT="]منظور من اصلا اين نيست كه كسي كه اين شرايط رو نداره نمي تونه مدرك ارشد بگيره[/FONT][/h] [h=1][FONT="]ميگيره خوبشو هم ميگيره[/FONT][/h] [h=1][FONT="]سوال اينجاست قراره با اون ارشد چي كار كنه؟[/FONT][/h] [h=1][FONT="]آيا صرفا به خاطر 2 سال ديرتر رفتن به سربازيه؟ ( اين شتري هست كه جلوي دره همه خوابيده و مي خوابه)[/FONT][/h] [h=1][FONT="]آيا واسه ايجاد شدن فرصت ههاي جديد اشتغاله ؟ بايد خدمت دوستان عرض كنم كه اگه منظورتون از اشتغال تدريسه با توجه به افزايش ورودي در مقطع ارشد و دكترا و كاهش ورودي در مقطع كارشناسي تا چند سال ديگر در موسسات غير انتفاعي تخته ميشه و مابقي ماجرا[/FONT][/h] [h=1][FONT="]آيا فرد يه شبه پژوهشگر ميشه؟ و..............[/FONT][/h] [h=1][FONT="]برعكس من معتقدام اگه كسي كه درصدي از شرايط بالا رو داشته باشه و ادامه نده علاوه بر خودش به جامعه هم خيانت كرده[/FONT][/h] [h=1][FONT="]من يه رفيق دارم تو دوره كارشناسي 2 تا مقاله [/FONT]isi [FONT="]داد په پروژه توپل واسه پايان نامش انجام داد مطمعنا اين فرد اگه ادامه تحصيل بده فرصت هاي شغلي جديد براش ايجاد ميشه همون طور هم شده[/FONT][/h] [h=1][FONT="]واسه دكترا بدون آزمون تو همون دانشگاهشون پذيرش شده ، 2 تا اختراع درست درمون ثبت كرده و يه تعداد مقاله داخلي و خارجي داده و .........[/FONT][/h] [h=1][FONT="]پس ادامه تحصيل واسه يه عده فرصت سازي ميكنه اما واسه يه عده فرصت سوزي[/FONT][/h] [h=1][FONT="]شما جزء كدامشون هستيد؟ خودتون قضاوت كنيد[/FONT][/h] [h=1][FONT="]ايا با توجه به باز شدن در دانشگاه ها درمقطع ارشد صنعت هم به همان ميزان پيشرفت داشته كه نيازمند اين همه كارشناس ارشد و دكترا باشه؟[/FONT][/h] [h=1][FONT="]يا شما محكوم به كار با مدرك پايين تر خواهيد بود؟ كارشناسي ؟ كارداني ؟ و يا ديپلم؟[/FONT][/h] [h=1][FONT="]الان خيلي از ليسانسه هاي ما ( همون هايي كه شرايط اوليه ورود به كارشناسي رو نداشتن و با توجه به باز شدن در دانشگاه ها وارد دانشگاه شدن و ليسانس گرفتن ) عملا دارن با مدرك فوق ديپلم ، ديپلم و حتي سيكل و پنجم ابتدايي و يا بي سواد دارن كار ميكنن[/FONT][/h] [h=1][FONT="]ديروز شنيدم يكي ليسانس مكانيك داره رفته روستا داره گوسفند نگه مي داره( جدي ميگم)[/FONT][/h] [h=1][FONT="]به نظرتو اين فرد شرايط ورود با كارشناسي رو داشته ؟[/FONT][/h]نمیدونم چرا تازگیها مد شده توی هر فرومی که مربوط به تحصیلات تکمیلیه میریم کسایی که حال خوندن ندارن یا خودشونم میدونن نمیتونن قبول شن و یا ازمونو بد دادن فیلسوف میشن و میگن برای چی میخواید اصلا ادامه بدید ؟؟اصلا برای چی زنده ایم (اینو خودم اضافه کردم!!!)و ازین دست سوالات خوب بلاخره هرکی یه هدفی داره از ادامه دادن یکی میخواد کار پژوهشی و تحقیقی تو زمینه رشتش کنه که همچین کاری فقط توی مقاطع بالا مثل ارشد و دکتری امکان پذیره یکی میخواد موقیعیت شغلی و اقتصادی بهتری داشته باشه یکی میخواد استاد دانشگاه شه یکی لیسانسش ازاده میخواد ارشدو بخونه دولتی قبول شه تا مدرک اخرش دولتی باشه یکی برای فرار از سربازی وبه تعداد وداوطلب های ارشد برای این سوال جواب وجود داره و یه جواب واحد نمیشه براش پیدا کرد البته من منظورم به هیچ وجه شما که جملتونو کوت کردم نیستا کلی میگم در کل هر کی به هر هدفی میخواد ارشد بگیره ارزشمنده و قابل ستایشه دیگه با این حرفها نباید دلسرد کرد کسایی رو که تازه میخوان برای سال بعد استارت بزنن بلاخره توی این اوضاع بیکاری بهتری از الواطی و ول گشتن توی خیابوناست که نیست؟؟؟پچقدر خوبه ادم یه طوری باشه همیشه به بقیه توی کاری که شروع کردن روحیه بده و موج مثبت بفرسته نه اینکه سعی توی دلسرد کردنه ادما داشته باشه بلاخره شما درست یا غلط به این نتیجه رسیدید که ادامه دادن برای شما بیفایدست ولی دیگه دلیلی نداره بخواین بقیه رو هم دلسرد کنید ارشد نگیره چیکار کنه؟؟مگه چند نفر این شانسو دارن توی ازمون های استخدامی با این همه سهمیه مشغوئل به کار شن ؟؟باز شما ارشدو بگیره حداقل یه زمینه کاری برای تدریس توی دانشگاهم برات بوجود میاد که خودش خیلی ارزشمنده اصلا شاید توی پایان نامه و مقاله هات این قدر خوب کار کردی و یه چیزی از خودت نشون دادی که حین تحصیل ارشدم برات کار جور شه که همچین موردیه خودم به عینه دیدم که از دوستانم که توی دانشگاه بهشتی مشغول تحصلی توی ارشد بود بعد از یکی دو ترمو کار کردن چند تا مقاله استادش دید چیزی تو چنته داره هم یه جا معرفیش کرد برای کار هم توی خود دانشگاه یه جلسه تدریس براش جور کرد.
سلام برو تایپیک دانلود جزوات دست نویس و جزوه طراحی اقای شریعت پناهی رو دانلود کن کافیهبازم سلام بر دوستان عزیز می خوام بدونم که کسی می دونه کتاب طراحی اجزاء برای کنکور پوران کی میاد آیا کتاب دیگه ای غیر از راهیان برای این درس موجود است یا نه .
سلام برو تایپیک دانلود جزوات دست نویس و جزوه طراحی اقای شریعت پناهی رو دانلود کن کافیه
حل المسایل ارتعاشات سری شومز رو دانلود کن جواب همشو میبینیبا سلام.
هم برای کمک به من و درسی شدن جو تاپیک ، 4 تا سوال دارم از درس ارتعاشات که اگر توی حلش و مفاهیمش راهنماییم کنید ممنون میشم.
چهار تاش رو عکس کردم و پیوست کردم.
سوال اول ضریب میرایی damping ratio رو میخواد. سوال دوم میگه دامنه ارتعاشات شکل بعد از 11 سیکل با دوره تناوب 0.3 ثانیه نصف میشه. سختی فنر و ضریب دمپینگ ویسکوز رو میخاد.
سوال سوم مقدار زمانی رو میخواد که لازمه تا دامنه ارتعاشات آزاد سیستم به 2 درصد مقدار اولیه اش برسه. سوال چهارم هم یک مدل ساده از سیستم تعلیق خودرو هست. گفته لاستیک دارای دمپینگ ویسکوز با ضریب دمپینگ C[SUB]t[/SUB] هست. گفته که یک معادله دیفرانسیلی درجه سوم برای بدست آوردن جابجایی ماشین از حالت تعادلش رو میخاد و قسمت دوم هم گفته نموداری که کشیده و تو عکس هست نمودار سیستم تعلیقه وقتی که ماشین میوفته تو یه چاله و نمودار هم برای ضریب میرایی 0.1 کشیده شده است و به کمک این داده C[SUB]t[/SUB]رو باید بدست بیاریم.
منبع سوالات هم کتاب ارتعاشات مکانیکی گراهام کلی هست اگر کسی حل المسائل داره ... خودم که هر چقد گشتم نبود.
متشکرم.
حل المسایل ارتعاشات سری شومز رو دانلود کن جواب همشو میبینی
از جوش و قید و بند سوال نمیاد ولی امسال از عملیات حرارتی و ریخته گری تست اومده بود بهترین و جامع ترین منیع برای دروس ساخت کتاب مهندسی تولید و فناوری ترجمه دکتر بشارتی انتشارات دانشگاه تهران هست حتما بگیریدش
در ضمن دروس ساخت ارشد مثل جوش و قید و بند به طور مستقیم وارد نمی شوند
سلام برو تایپیک دانلود جزوات دست نویس و جزوه طراحی اقای شریعت پناهی رو دانلود کن کافیه
نصیر برای طراحی اجزا کتاب ندارهآنگاسلام بر دوست عزیزم من بالاخره این جزوه رو دانلود کردم یه سوال داشتم
مطمئنی همین جزوه کافیه یه صفحه ازش رو گذاشتم ببین همنه بعد یه چیز دیگه
http://s1.picofile.com/file/7716250642/04_07_2013_07_29_33_%D9%82.png
به نظرت کنارش نیاز به هیچ کتاب دیگه ای نیست!
فقط همین جزوه .ولی زیاد جالب به نظر نمیومد
ببخشید یه سوال دیگه شما خودتون این جزوه رو فقط برای کنکور خوندین
راستی از همه بچه ها یه سوال کلی داشتم نظر شون راجع به کتاب های موسسه نصیر برای سیالات و طراحی اجزاءچیه؟