mohammad.olyaee
عضو جدید
1/2pv میشد دی ی گراشفه شناوری به لزجت دی دی
بین 1/2 و 4 شک دارم کدوم رو زدم
1/2pv میشد دی ی گراشفه شناوری به لزجت دی دی
یکی از همین M N ها بود بین همین دو تا گزینه یادم نیست کدوم زدم ! PV هم یادم نیست کدوم رو زدم اما PR , صفر نمیشدن
نه همون pv میشد
2p*1/2V
بهههههههههههاین هم سوالات ارشد 93مشاهده پیوست 194893مشاهده پیوست 194893
آفرینمن 13تا ساخت زدم.ریاضی 9تا.جامدات 8تا.
ساخت سوال 1 1500و7.8
سوال 2 24 چون t=L/n.f
سوال 3 544 p=f.v f=1000sin60 با v ک جایگذاری میکردی میشد 544
سوال 4 نزدم
سوال 5 فقط مکانیکی برای بلانکینگ
سوال 6 پران رو نزدم
سوال 7 1 -2 1 اگه حافظم یاری کنه اندیس میلر
اندیس میلر صفحه به ترتیب0.5 و @ و 0.75 میشد 3 0 2
سوال بعدیشم میشد همه زوج ها
زدز شم Go3
اون یکی میشد واسه I ,J نقطه مرکز - نقطه شروع ینی (10 0)-(20 10) که میشه I -10 j-10 x-10 y10
مدار rc میشه ظرفیت خازن و گپ
هیدرولیک راندمان شک دارم درست زدم و سوال اخر 5f/a و دو برابر.
دیگه هرچیم ک نگفتم نزدم دیگه.امید بخدا که درستن
آقا دمتون گرم که اینا رو گذاشتیداین هم سوالات ارشد 93مشاهده پیوست 194893مشاهده پیوست 194893
سلام سوال اولت باید همرو تقسیم بر cos^2 میکردی بعد tg=u میگرفتی خطی مرتبه اول حل میکردی.معادلات ی سوالش این بود:yَ-xsin2y=xe^-x^2cos^yاگه اشتباه نکنم ک باید عامل انتگرال ساز پیدا میکردیم و معادله کامل میشدیکیشم این بود yً+yَ^2+1=0 جواب عمومیشو میخاستیکیشم با لاپلاس حل میشد و جوابش ترم انتگرالی داشت ک من ی چیزی شبیهشو سال 91 دیده بودمریاضی مهندسی هم چون نخونده بود اصن نگاشون نکردمب دوستمم فعلا دسترسی ندارم ک ازش بپرسم
عزیز جان شما باید سرعت پیشروی رو بصورت میلی متر بر دقیقه وارد کنی یعنی f رو باید در n ضرب کنی
در ضمن طبق رازفر باید f=1000 sin60 رو بدست بیاری و چون سوال گفته چند وات باید در محاسبه ی v تقسیم بر 60 بکنی
منم همینو زدمنه داش مطمئنم pv میشد
میشد 2p ضربدر 1/2v که میشد pv
منم تموم چیزایی که میگم تو کتاب سپاهان رازفر هست.اگه داشته باشید ببینید چون این سوالا دقیقا مشابهش تو قسمت توانایی ماشین کاریش هست
چند وقت دیگه تو تاپیک ارشد 94 همه بچه ها 94 از جمله خودم میام.
بچه ها وقتتون بخیر
امیدوارم طراح این سوالا هرکی بود بلایی سرش بیاد که دیگه نتونه سوال سخت طرح کنه اصلا حرمت موی سفید مارو نگه نداشتن سوالای گیج کننده اورده بودن
حالا کلید سوالا کی میاد
پاسخ این سوال به نظر من حذف پلیسه ناخواسته هست.در واقع در عملیات تراشکاری یکی از تدابیری که میشه برای شکست براده انجام داد اینکه که پیشروی ابزار لحظه ای متوقف بشه تا براده تشکیل شده بشکنه.به طور کلی براده شکسته شده در ماشینکاری بهینه ترین حالته.(این ترم با دکتر رازفر کلاس داشتم اینو گفت احتمالا طراحشم خودش بوده)البته اینجوری چون dwell گفته شاید بشه گفت گزینه 4 ولی در اصل 4 هم نیست . بد میگم بگو بد میگی . یعنی یه دستور میدی ماشین متوقف میشه . حذف پلیسه حتما منظورش اینه ماشینو خاموش میکنی و بعد با دستمال پاکش میکنی دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به این میگن طراح
پاسخ این سوال به نظر من حذف پلیسه ناخواسته هست.در واقع در عملیات تراشکاری یکی از تدابیری که میشه برای شکست براده انجام داد اینکه که پیشروی ابزار لحظه ای متوقف بشه تا براده تشکیل شده بشکنه.به طور کلی براده شکسته شده در ماشینکاری بهینه ترین حالته.(این ترم با دکتر رازفر کلاس داشتم اینو گفت احتمالا طراحشم خودش بوده)
دوستان ساختی به نظرم سوالات ماشین ابزار ؛علم مواد,CNC و تولید مخصوص خیلی ساده بود