ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hastii69

عضو جدید
من 13تا ساخت زدم.ریاضی 9تا.جامدات 8تا.
ساخت سوال 1 1500و7.8
سوال 2 24 چون t=L/n.f
سوال 3 544 p=f.v f=1000sin60 با v ک جایگذاری میکردی میشد 544
سوال 4 نزدم
سوال 5 فقط مکانیکی برای بلانکینگ
سوال 6 پران رو نزدم
سوال 7 1 -2 1 اگه حافظم یاری کنه اندیس میلر
اندیس میلر صفحه به ترتیب
0.5 و @ و 0.75 میشد 3 0 2
سوال بعدیشم میشد همه زوج ها
cnc شم Go3
اون یکی میشد واسه I ,J نقطه مرکز - نقطه شروع ینی (10 0)-(20 10) که میشه I -10 j-10 x-10 y10
مدار rc میشه ظرفیت خازن و گپ
هیدرولیک راندمان شک دارم درست زدم و سوال اخر 5f/a و دو برابر.
دیگه هرچیم ک نگفتم نزدم دیگه.امید بخدا که درستن

siavashbehzad2

عضو جدید
من 13تا ساخت زدم.ریاضی 9تا.جامدات 8تا.
ساخت سوال 1 1500و7.8
سوال 2 24 چون t=L/n.f
سوال 3 544 p=f.v f=1000sin60 با v ک جایگذاری میکردی میشد 544
سوال 4 نزدم
سوال 5 فقط مکانیکی برای بلانکینگ
سوال 6 پران رو نزدم
سوال 7 1 -2 1 اگه حافظم یاری کنه اندیس میلر
اندیس میلر صفحه به ترتیب
0.5 و @ و 0.75 میشد 3 0 2
سوال بعدیشم میشد همه زوج ها
زدز شم Go3
اون یکی میشد واسه I ,J نقطه مرکز - نقطه شروع ینی (10 0)-(20 10) که میشه I -10 j-10 x-10 y10
مدار rc میشه ظرفیت خازن و گپ
هیدرولیک راندمان شک دارم درست زدم و سوال اخر 5f/a و دو برابر.
دیگه هرچیم ک نگفتم نزدم دیگه.امید بخدا که درستن

آفرین

fayyazjahani

عضو جدید
اینم سوال cnc که من میگم غلطه آخه شما ببینید هم I و هم J باید 10 باشن چون فاصلشون از مرکز قوس 10 تاست که تو گزینه ها نیست

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.jpg

سوال اصلیشم میخواین هست که بچه ها آپلود کردن

60600

عضو جدید
معادلات ی سوالش این بود:yَ-xsin2y=xe^-x^2cos^yاگه اشتباه نکنم ک باید عامل انتگرال ساز پیدا میکردیم و معادله کامل میشدیکیشم این بود yً+yَ^2+1=0 جواب عمومیشو میخاستیکیشم با لاپلاس حل میشد و جوابش ترم انتگرالی داشت ک من ی چیزی شبیهشو سال 91 دیده بودمریاضی مهندسی هم چون نخونده بود اصن نگاشون نکردمب دوستمم فعلا دسترسی ندارم ک ازش بپرسم
سلام سوال اولت باید همرو تقسیم بر cos^2 میکردی بعد tg=u میگرفتی خطی مرتبه اول حل میکردی.

hastii69

عضو جدید
در ضمن طبق رازفر باید f=1000 sin60 رو بدست بیاری و چون سوال گفته چند وات باید در محاسبه ی v تقسیم بر 60 بکنی

fayyazjahani

عضو جدید
در ضمن طبق رازفر باید f=1000 sin60 رو بدست بیاری و چون سوال گفته چند وات باید در محاسبه ی v تقسیم بر 60 بکنی

تو راز فر حلش با سنجش فرق داره . اینی که میگی رو میدونم . من که گفتم اینو از طریق موسسه سنجش نوشتم .

hastii69

عضو جدید
منم تموم چیزایی که میگم تو کتاب سپاهان رازفر هست.اگه داشته باشید ببینید چون این سوالا دقیقا مشابهش تو قسمت توانایی ماشین کاریش هست

fayyazjahani

عضو جدید
منم تموم چیزایی که میگم تو کتاب سپاهان رازفر هست.اگه داشته باشید ببینید چون این سوالا دقیقا مشابهش تو قسمت توانایی ماشین کاریش هست

آره درست میگی باید تقسیم بر 60 میکرد که تو سنجش منو گول زدن نامردا . ولی با اینکه میدونستم ولی به سنجش اعتماد کردم نگو مرد اینجا راز فره

جواب 544

fayyazjahani

عضو جدید
سوال 125 جوابش میشه 1

جواب تو صفحه 402 کتاب شهبازی کرمی اومده
flllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.png
این قطعی هست .

==========================

برای dwell
که برای متوقف کردن ماشین هست هیچ گزینه ای نیومده که بگه متوقف کردن ماشین

گفته 1 - بکار گیری مایع خنک کننده
2- کاهش زمان ماشین کاری
3- فعال کردن سیکل
4-حذف پلیسه نا خواسته از سطح

البته اینجوری چون dwell گفته شاید بشه گفت گزینه 4 ولی در اصل 4 هم نیست . بد میگم بگو بد میگی . یعنی یه دستور میدی ماشین متوقف میشه . حذف پلیسه حتما منظورش اینه ماشینو خاموش میکنی و بعد با دستمال پاکش میکنی دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به این میگن طراح

chego

کاربر فعال
بچه ها وقتتون بخیر
امیدوارم طراح این سوالا هرکی بود بلایی سرش بیاد که دیگه نتونه سوال سخت طرح کنه اصلا حرمت موی سفید مارو نگه نداشتن سوالای گیج کننده اورده بودن
حالا کلید سوالا کی میاد

mohandes_ali

عضو جدید
بچه ها وقتتون بخیر
امیدوارم طراح این سوالا هرکی بود بلایی سرش بیاد که دیگه نتونه سوال سخت طرح کنه اصلا حرمت موی سفید مارو نگه نداشتن سوالای گیج کننده اورده بودن
حالا کلید سوالا کی میاد

فکر کنم عمه نداشته

beso

اخراجی موقت
دیدین گفتم هیچکدومتون قبول نمی شین

............
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
البته اینجوری چون dwell گفته شاید بشه گفت گزینه 4 ولی در اصل 4 هم نیست . بد میگم بگو بد میگی . یعنی یه دستور میدی ماشین متوقف میشه . حذف پلیسه حتما منظورش اینه ماشینو خاموش میکنی و بعد با دستمال پاکش میکنی دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به این میگن طراح
پاسخ این سوال به نظر من حذف پلیسه ناخواسته هست.در واقع در عملیات تراشکاری یکی از تدابیری که میشه برای شکست براده انجام داد اینکه که پیشروی ابزار لحظه ای متوقف بشه تا براده تشکیل شده بشکنه.به طور کلی براده شکسته شده در ماشینکاری بهینه ترین حالته.(این ترم با دکتر رازفر کلاس داشتم اینو گفت احتمالا طراحشم خودش بوده;))
دوستان ساختی به نظرم سوالات ماشین ابزار ؛علم مواد,CNC و تولید مخصوص خیلی ساده بود

Hooladi

عضو جدید
پاسخ این سوال به نظر من حذف پلیسه ناخواسته هست.در واقع در عملیات تراشکاری یکی از تدابیری که میشه برای شکست براده انجام داد اینکه که پیشروی ابزار لحظه ای متوقف بشه تا براده تشکیل شده بشکنه.به طور کلی براده شکسته شده در ماشینکاری بهینه ترین حالته.(این ترم با دکتر رازفر کلاس داشتم اینو گفت احتمالا طراحشم خودش بوده;))
دوستان ساختی به نظرم سوالات ماشین ابزار ؛علم مواد,CNC و تولید مخصوص خیلی ساده بود

منم پلیسه زدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا