ehsan210
عضو جدید
تبریک میگم
روزانه؟
ممنون. آره روزانه دانشگاه سمنان . کسی اطلاعی از این دانشگاه داره؟ چجور دانشگاهیه.
تبریک میگم
روزانه؟
نه نمیپره ولی اگر قبول بشی باید اونی که توی تکمیل ظرفیت قبول شدی بریسلام به همگی
دوستان اگه تکمیل ظرفیت جایی قبول نشیم
اینی که الان قبول شدیم می پره؟
۶۶۰ امکان نداره جایی قبول نشه مثلا فردوسی ۱۰۰% قبولی اگر زده باشی حتما اعتراض کن وپیگیر باش انشاالله نتیجه بگیریبچه ها امیدوارم قبولی هاتون مبارک همه باشه. من که با رتبه 660 طراحی با شاهکار سنجش هیچ جا قبول نشدم. رفتم برای کنکور 93. اسفندم میرم سربازی.
اینم قسمت من بود. به هر صورت حلال کنید. هرچند میدونم وقتی جواب اومد دیگه کمتر کسی به پست های بقیه توجهی می کنه. به هر حال خداحافظ.
قابل توجه برو بچ سبزوار از نوع تبدیلش برای خوابگاه ظرفیت دختران ۴۰۰ نفر وبرای اقایان ۵۰ نفر پس بهتره توی فکر خونه باشید در ضمن خوابگاه خودگردان هم ۳۴۰ تومن ترمیه گفتم در جریان باشید. من برای مسابقات روباتیک سال ۸۷ رفتم سبزوار وقتی میخواستم برگردم گفتم خدایا دیگه سروکار من رو با این شهر قرار نده شهر ارواحه و حالا تبدیل قبول شدم موندم برم یا نه؟با این وضع خوابگاه و امکانات؟حیف ازمایشگاه تونل بادش خوب تونلیه وگرنه پام اونجا نمیزاشتممن توجه میکنم منم خیلی دوست داشتم دوباره کنکور بدم.عوضش سال دیگه شریف قبولی.شک نکن
تبدیل خیلی قبولیاش ناجوره منم سیالاتی بودم نمیخواستم شبانه بیفتم طراحیا رو هم زده بودم افتادم طراحی کاربردی روزانه علم و صنعت
حالا مثل چی باید بشینم دینامیک ارتعاشات پیشرفته بخونم!
تبریک به همه دوستان
این شیخ هم خواجه نصیری شد
ساخت و تولید
1- اصل و يک برگ فتوکپی مدرک کارشناسی مورد تأييد وزارت علوم يا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی قيد شده باشد به همراه ريزنمراتاطلاعيه
قابل توجه پذيرفته شدگان کارشناسی ارشد سال 1392دانشگاه علم و صنعت ايران
http://www.iust.ac.ir/find.php?item=52.9973.29351.fa
1- اصل و يک برگ فتوکپی مدرک کارشناسی مورد تأييد وزارت علوم يا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی قيد شده باشد به همراه ريزنمرات
2- پذيرفته شدگانی که امکان ارائه اصل مدرک کارشناسی را ندارند، لازم است اصل گواهی تأييدشده توسط دانشگاه محل تحصيل دوره کارشناسی را با محتوای فرمي که در سايت اينترنتی سازمان سنجش آموزش کشور و يا سايت اينترنتی تحصيلات تکميلی دانشگاه http://pga.iust.ac.ir درج شده است، ارائه نمايند.
آقا من رفتم دانشگاه فردوسی میگن همون نامه نظام وظیفه رو ببری کافیه! الان نامه نظام وظیفهاین با گواهی کارشناسی یکیه؟!
خوش به حالت باز به سبزوار نزدیک تری،من آنطوری که خودم حساب کردم از تنکابن تا سبزوار حدودا 12 ساعت راهه،فک کنم 2 سال باید سبزوار بمونیم،وضع کار و بار آنجا خوبه؟میشه کار نیمه وقت پیدا کرد؟
اون فرمه که تو اطلاعیه سنجش (پی دی افه ) پرینت کن ببر آموزش دانشگاه بده پرش کنن + نامه نظام وظیفه که دانشگاه بهت داده
تبریک به همه دوستان
این شیخ هم خواجه نصیری شد
ساخت و تولید
من هم خواجه ساخت قبول شدم. میبینمتون.
2300 طراحی دانشگاه امام حسین!
پذیرش بدون کنکور (10% اول کارشناسی): مهندسی انرژی دانشگاه تهران
کدوموبرم؟؟؟
2300 طراحی دانشگاه امام حسین!
پذیرش بدون کنکور (10% اول کارشناسی): مهندسی انرژی دانشگاه تهران
کدوموبرم؟؟؟
رتبه 1300 روزانه تبدیل یزد
همسرم با 2070 تجدیدپذیر روزانه یزد
سلام حسین جان ارومیه اردبیل کرمانشاه سمنان شاهرود هیچ کدوم نگرفت بعد شاهرود غیر انتفاعی های نزدیک رو زدم که گرفت [/QUOTE
کاش سبزوار را هم زده بودی چون الان باهم هم کلاس شده بودیم انشالله اعتراض کن یک جای بهتر قبول بشی
سبزوار و یاسوج و بیرجند رو نزده بودم اشتباه کردم فکر میکردم تو انتخابهای قبلی قبول میشم
سلامما که همچنان چمرانی موندیم
خوشم میاد یه نفر چمرانی نداشته این تاپیک جز من
پیش به سوی معدل 14
سلاماگه شبانه رو نریم مشکلی برای ثیت نام سال بعد پیش می یاد؟
دوستان اگه کسی در مورد ساخت دانشگاه شاهرود اطلاعات داره به ما هم بده اساتید،تعداد روز های کلاس ها و وضعیت خوابگاه