mohammad2003
عضو جدید
دکتر طحانی که جامداتیه؟ اما مخیه واسه خودش
کلا مشهد ساختش ضعیفه چون استاد ساختی نداره زیاد یه درویشه و یه معتکف
بله البته بسته به شرایط مالی شما میتونه جابجا بشهبا این شرایط به نظر شما انتخاب جلوتر شبانه امیرکبیر و تهران و مدرس بهتر از روزانه علم و صنعت و خواجه نصیر است ؟ از راهنمایی شما متشکرم
سلام بچه ها
من رتبم تو تبدیل شده 757 و طراحی 745
امیدی به قبولی تو دانشگاههای تهران و یا صنعتی اصفهان هست یا نه؟
شبانه هم باشه مهم نیس برام
ممنون میشم راهنماییم کنید
بله البته بسته به شرایط مالی شما میتونه جابجا بشه
سیالات 90 رو طهانی در اورده بود قابل توجه دوستان دانشگاه زنجان رو اصلا نزنین خیلی سخت می گیرن استاداش هم بد اخلاقن کمک نمیکنن شهر خوبی هم نیس اشتباه من رو نکنیندکتر طحانی که جامداتیه؟ اما مخیه واسه خودش
سلام بچه ها
ببیبن برا ادامه تحصیل وکار وهیئت علمی شدن از دانشگته های خوب شروع کن برا هرگرایشی که دوست داری مسلما دانشگاه های خوب سخت گیرن هر کی میاد ارشد بایس سختی راه رو به جون بخره چون مثل کارشناسی نیس توکل بخدا فقط یک چیزی خوب انتخاب کن تا پشیمون نشی.دوستاني يكي كمك كنه!
اصلا كسي ما رو تحويل نميگيره!
من نميدونم چه كنم واسه دانشگاه ها!
رتبه طراحيم شده 193 تبديل هم 223
از صنعتي شريف تا ... كدوما رو ميتونم قبول بشم؟ تو هر 2تا گرايش
دانشگاه هاشون سختگيرن يا راه ميان؟
اينم درصدام
رياضي 36.67
سيالات 36.67
جامدات 45
ارتعاشات 18.33
خيلي عجله دارم!
؟؟؟
داداش پس کجا بزنیم با این وضعیت؟دانشگاه همدان سخت گیر هستن دانشگاه شاهرود دوترم خوابگاه می ده 5 شنبه وجمعه غذا نمیده شهر خوبی هم نیس.
داداش پس کجا بزنیم با این وضعیت؟
رتبم 365 کجا برممن برا رتبه های خوب گفتم داداش اگه رتبت خوب نیس علاقه داری به مکانیک مزخرف هر جاشد برو.
رتبم 365 کجا برم
عزیزم به ترتیب از دانشگاه های خوب شروع کن تا بد بزن.تهران همه دانشگاه ها.بعدمشهد بعد شهرستانادیگه .توکل بخدارتبم 365 کجا برم
امسال با توجه به اینکه تو رتبه های ساختی ،سیالاتی جامداتی کم اند انتخاب رشته امسال شبیه سال 89 استآقا لطفا جواب منم بدید
با رتبه 100 روزانه ساخت تهران میشه آورد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشاالله که امیر کبیر قبول میشید ولی رتبه های امسال با 90و 91 فرق میکند امسال شبیه سال 89 استمن هم چن تا با شما اختلاف دارم
تهران قبولیم اگه خوش شانس باشیم امیرکبیر بدشانس باشیم مدرس!
من هم سال 89 کنکور دادم هم سال 90 که امسال بسیار شبیه سال 89موافق نیستم شاید تراکم ساختیا بالا باشه ولی دیکه نه در این حد به نظرم با 100 علم و صنعتو راحت میاری وحتی تربیت مدرسم احتمالش زیاده
داداش شما رتبت تو ساخت چند شده؟سلام بچه ها
من خودم بجنورد هستم اما خیلی دوس دارم شبانه تهران قبول شم راهی داره؟ شاخش هم مکانیک جامدات باشه البته خیلی هم مهم نیس
تبریکبا سلام به همه علی الخصوص امین آقای فتحی
امین اقا میشه منو راهنمائی کنی بگی با توجه به ظرفیت های امسال با رتبه 1100 طراحی بهترین جائی که میتونم برم چیه؟ اعتبار دانشگاه برام مهمه نه فاصلش از تهران یا روزانه شبانه؟صنعتی اصفهان یا فردوسی مشهد یا شیراز رو میارم؟ اگه میارم کدوم بهتره؟
ممنون میشم اگه جواب بدی