این کارنامه ها رو از کجا گرفتید؟
ببخشید این کارنامه ها رو از کجا میشه گیر اورد؟
از کجا معلوم که q با x تغییر نمی کنه؟که بشه مثل یه عدد ثابت ازش انتگرال گرفت و به x=1/3 رسید؟
شما که ابراهام لینکون تو جیب کوچیکت....2 تا می زنی تو سر آدولف هیتلر و چرچیل...تو اگه 1 درصد احمدی نژاد هم عقل داشتی میفهمیدی حلت اشتباست دلیلات اشتباس!
شدنی نیست مثل قیامته هرکی به فکر خودشه و ثانیا به نظر خودت اون گوسفندی که سوال های بیخود ساختو طرح کرده یعنی قبول میکنه حرفه مارو؟اصلا سوال ها بر اساس مطالعه نبود همه جواب ها رو میدونستن فقط خود سوال به طور احمقانه ای مبهم دادن خودشونم آخر گیر کردن یادشون نیست جواب تستا کدوم بوده.فقط یه چندتاش سوال بدرد بخور برای خوندن بوده بقیه تست هوش بوده
اتفاقا فکر کنم ضابطه رو هم داده تا ما طبق عادت با فرض ثابت بودن q انتگرال گیری کنیم...ولی اگه من به شما یه دیوار نشون بدم بگم تولید حرارت توش اتفاق می افته، شما یه ضرب می گی که این حرارت تولیدی مستقل از مکانه؟! البته امیدوارم منظور طراح هم ثابت بودن q باشه تا من 6 درصد سیالاتم بهتر بشه ... ولی به نظر فرض اینکه دمای ماکزیمم به طرفی که انتقال حرارت از اون سمت بیشتره(یعنی گرادیان حرارتی بزرگتره) نزدیکتر باشه، معقول تر هست.
دوست عزیز تو نمودار دما مکان حجم کنترل نمیشه گرفت که ...نزدیک x=1
من تو پست های قبلی حلم رو گفتمشما که ابراهام لینکون تو جیب کوچیکت....2 تا می زنی تو سر آدولف هیتلر و چرچیل...
یه نیم نگام به ایزن هاور داری ....
واسه حلت دلیل بیار................
مهندس با معدل 17.5 از صنعتی اصفهان...
مدرکت رو مثل من قاب کن بزن به دیوار..
دوست عزیز تو نمودار دما مکان حجم کنترل نمیشه گرفت که ...
جسم که نیست نمودار دما مکانه....
دمارو بر حسب مکان مشخص می کنه ...
با چیز دیگه کاری ندار...
این نمودار تحت اثر حجم کنترلی که اینجا مشخص نیست اثراتش مغلوم که عرض کردم.
اتفاقا فکر کنم ضابطه رو هم داده تا ما طبق عادت با فرض ثابت بودن q انتگرال گیری کنیم...ولی اگه من به شما یه دیوار نشون بدم بگم تولید حرارت توش اتفاق می افته، شما یه ضرب می گی که این حرارت تولیدی مستقل از مکانه؟! البته امیدوارم منظور طراح هم ثابت بودن q باشه تا من 6 درصد سیالاتم بهتر بشه ... ولی به نظر فرض اینکه دمای ماکزیمم به طرفی که انتقال حرارت از اون سمت بیشتره(یعنی گرادیان حرارتی بزرگتره) نزدیکتر باشه، معقول تر هست.
چرا به سمتی که گرادیان بزرگتره انتقال حرارت بیشتره؟
منظورم قدر مطلق گرادیانه. یعنی تو x=1 .چون از شکل معادله معلومه که k ثابته و در هر نقطه ای شار حرارتی مساوی k ضربدر گرادیان حرارتیه.
اتفا قا کاملا برعکس هست یعنی جایی که انتقال کمتر هست کمتر در معرض گرادیان دما ست و دیرتر سرد می شود یعنی اینکه احتمال اینکه در صورتی که دمای محیط از جسم کمتر باشه دمای ماکز یمم در سمتیست که عایق تر است مانند یک دیوار که از یک سمت عایق است
نه میگم چرا هر جا گرادیان دما بیشتر باشه پس دمای ماکزیمم اونجاست؟
من اینو نگفتم،منظورم اینه هر طرف از دو انتهای دیوار که گرادیان حرارتی اونجا بیشتر باشه، حرارت بیشتر ازش خارج می شه (البته با ثابت بودن k).از طرفی حرارت خروجی از هر سمت دیوار برابره با h*deltaT .یعنی اختلاف دمای اون دیوار با بیرون بیشتره.یعنی دماش از اون یکی دیوار بیشتره،نه از همه ی نقاط دیوار.
این تست سال 81 با یه شباهتائی اومده!! تو حلش دکتر سمیع پور گفته دمای ماکزیمم به جائی نزدیکتره که سیال با h کمتر وجود داره!! حالا تو این سوال با توجه به گرادیان دماها h سمت چپ کمتره! پس دمای ماکزمم به صفر نزدیکتره!!
ولی بازم اصلا نمیشه گفت تو کله طراح چی میگذشته
اینکه حالت پایاست دلیل نمیشه که انتقال صورت نگیره . بعدش در هیچ کدام از گزینه ها گرادیان در x=1 بیشتر نیست!!!!!!!حالت پایا هست و بحث از دیرتر سرد شدن گذشته... در حالت پایا باید با مفهوم مقاومت حرارتی بین نقطه ی دمای ماکزیمم تا سیال بیرون (یا جامد بیرون) بحث کرد.یعنی به هر طرف دیوار نزدیکترباشه، مقاومت حرارتی تا دمای بیرون کمتره و حرارت از اون سمت بیشتره.از طرفی گرادیان حرارتی در x=1 بیشتره ، پس با ثابت بودن k، انتقال حرارت از سمت دیوار در 1 بیشتره ، پس مطابق q=h*a*deltaT ، اختلاف دمای دیوار در 1 با دمای بیرون باید بیشتر باشه، یعنی دمای دیوار سمت راستی بیشتره.
یله حتما باید اینکارو کرد,و همچنین سوال 117 که مربوط به درس عملیات حرارتی میشه.من حتما واسه سوال 130 ساخت اعتراض میزنم
چون جزء منابع ساخت نبود.