یعنی اگه کتابشو میخوندی نمیشد زد؟
البته من خودم نرسیدم بخونم ارتعاشاتو
همین الان تستای ارتعاشات کنکورو دیدم.سوال 97 و 100 رو به راحتی میشد با کتاب جباری زد.پس انصاف داشته باش
یعنی اگه کتابشو میخوندی نمیشد زد؟
البته من خودم نرسیدم بخونم ارتعاشاتو
دوستان من فردا دکتر جباری و میبینم.اگه نکته خاصی هست بگین انتقال بدم.یکی از بچه ها گفت که دکتر جباری در برنامه صعود میاد(نمیدونستم) فردا اینم میپرسم ازش.
جواب تست 98 ارتعاشات توی گزینه ها نیست.البته احتمالا اشتباه تایپی بود چون 2 گزینه مثل هم هست که اگر یکی شون F/4k بود گزینه صحیح میشد.این سوال توی کتاب دکتر نیکخواه بهرامی فصل ارتعاشات گذرا اومده البته اونجا سختی فنر k هست.حالا باید دید تکلیف گزینه صحیح چی میشه!!!
از خودشون شنیدم
دوست عزیز 2 تا جواب درست ندار ...اصلا جواب ندار ...امیدوارم حذفش کنناهههههههههههههههههههه.حیف شد.حتی نرسیدم نگاه کنم.این جور وقتا سنجش هر دو گزینه رو که مثل هم هستش کلید میده.
دوست عزیز 2 تا جواب درست ندار ...اصلا جواب ندار ...امیدوارم حذفش کنن
خوب انجا هر 2 تا درست بودن اینجا هر دو غلط ...دوست من پارسال هم ی سوال دینامیک ماشین 2 تا گزینه عین هم داشت که سنجش هر دو رو کلید زد.
شما تهران جنوب می خونی ؟فکر کنم همون 4 بشه چون دکتر جباری میگفت تو این جور سوالات به دنبال عدد 3/2 بگرد..وایییییییییییییییییییییییی.همین الان تستای ارتعاشاتو دیدم.
بله تی جی میخوندم.
چه افتخاری
مهندس جان این کاری که کردی زیاد حرفه ای نیستا.ترم پیش که دینامیک نداشت؟؟؟؟//
خب من پاکش میکنم
تو هم نقل قولت رو پاک کن
ولی این بنده خداها باید یه جا جواب سوالاتشون رو بگیرن دیگه
چشم.اگه پست قبل بخونی من نوشتم که هر کس سوالی داره بگه من بپرسم از دکتر که بچه ها هم نظراتشونو گفتن
فردا کجا میبینیش ؟ میری سر کلاس دینامیک ؟
فردا باهاش هماهنگ میکنم.سر کلاس حال ندارم برم.شما تی جی میخونی یا تموم شده؟
همین الان تستای ارتعاشات کنکورو دیدم.سوال 97 و 100 رو به راحتی میشد با کتاب جباری زد.پس انصاف داشته باش
این سوال چرخدنده 89 و سوال کنترل 108 هیچ کس نززده؟
جواب سوال 100 چی میشه؟ Ln(2.5) میشه؟
تازه سوال 118 بنظرم روش اعتراض بشه .تا حالا تو هیچ ازمونی رادیکال 3 یا رادیکال 2 رو به عدد نخواسته .دلیل نمیشه که ما همه رادیکالارو بلد باشیم.این سوال بخاطر استفاده از ماشین حساب احتمالا حذف بشه
الان که فکرشو میکنم به نظرم خیلی آشنای میای
توی بازدید ایران خودرو اومده بودی ؟
میگم من الان تستارو دیدم و ارتعاشاتو تا فصل 3 خوندم.ولی این تست فکر کنم برای فصل 4 یا 5 هست.ی فرمول داره.باید تو گزینه ها ln باشه.این تست و تست 97 میشد بزنی.الانم دارم خودمو میزنم که چرا حتی به تستای ارتعاشات نگاه نکردم.97 هم به نظرم 4 میشه.
فکر کنم یکی از دوستان تو همین تاپیک گفته بود که سوال 100 گزینه 3 میشه.
آره منم 97 رو یا 1 زدم یا 4!
کاش زودتر این کلید بیاد که دارم دیوونه میشم
چه سالی؟