koohe energy
عضو جدید
[No message]
سلام بر خستگان کنکور 91.
من اگر طراح سوال باکس ریاضی رو پیدا کنم ...... اخه چرا یک انتگرال خمی ، سطحی، سه گانه ای از همون بخشی که من ضعف داشتم یعنی کاربرد های مشتق داده بود روحیم سر کنکور 0 شد اما دست طراح جامدات درد نکنه خیلی خوب سوال داده بود، سیالات هم که در سطح سال های پیش بود(من خراب کردم ریاضی انقدر تاثیر بد گذاشت روم فرمول ها یادم رفت) باکس دینامیک هم بد نبود.
من با این اوصاف امید به قبولیم خیلی خیلی کم شد.( حیف این همه وقتی که برای ریاضی گذاشتم )
اشکال نداره دینامیک جان سوالای ریاضی واسه همه سخت بوده ... منم زیاد واسه ریاضی زیاد وقت گذاشتم انتظار بالای 40 50 درصد داشتم ولی نشد دیگه...
يعني چي؟راستی اینم بگم من از ریاضی تا دینامیک رو 12 تا زدم! :دی
نصفشون هم تو شک زدم)
ریاضی 12 تا زدميعني چي؟
اره دادا -- كنكور امسالم عجيب بود خدايي.ايشالا همه قبول شيم. من در كل مفيد 2 ماه خوندم.كلا هم 35 تا زدم.ریاضی 12 تا زدم
سیالات 12 تا زدم
جامدات 12 تا زدم
دینامیک 12 تا زدم
نصفشون هم تو شک بود یعنی ممکن بود جواب نزدیک به جواب خودمو زده باشم که اینطوری بود توش..زیاد هم بود
من واقعا رو ریاضی و سالاتش کار کردماره دادا -- كنكور امسالم عجيب بود خدايي.ايشالا همه قبول شيم. من در كل مفيد 2 ماه خوندم.كلا هم 35 تا زدم.
خدا بزرگه... هر كي زحمت بكشه نتيجشو ميگيرهمن واقعا رو ریاضی و سالاتش کار کردم
سوالای کپی کنکور داده بود نزدم!
خیلی از سوالاتشو تو خونه حل کردم ولی سر کنکور نزدم!
واقعا بهم فشار اومد...ولی بیخیالش..چیکار کنم؟بزنم تو سرم! ولش کن....
من تا 7آبان مسابقات بودم و جو مسابقات داشتم شریوع کردم به خوندن....دیگه این شد....الانم بابام ناراحته من دارم میخندم!
اخ اون قیافه رو خوب اومدی...منم اینطور بودمریاضی تست آخری فکر کنم عین تست 90 بود.
کلاً سوالای ریاضی اصلاً استاندارد نبود نسبت به سالای قبل.
امسال تو باکس دینامیک سوالای کنترل رو اول آورده بودن.
من همیشه دینامیک رو از آخر میزدم، بعد این بار اومدم از آخر بزنم یهو دیدم کنترل نداره بعد اینجوری شدم :دی
سیالات و جامدات مثل سالای قبل بود تقریباً.