gharibistudent
عضو جدید
یکی از دوستان لطف کنه درس هایی که برای ساخت باید خونده بشه بنویسه تا خیال ما راحت بشه
چون هر کی یه چیز میگه ، آخه شنیدم جوشکاری و عملیات حرارتی هم هست!!!!!!!!!!!
آخرین ویرایش:
کاش سوالات ازمون را هم میتونستی اینجا قرار بدی بعضی ها نمیتونن توی این کنکورهای ازمایشی شرکت کننسلام بچه ها کسی راجع به زمانبندی سر جلسه چیزی میدونه؟از جمعه این هفته آزمونهای آزمایشی اکسین شروع میشه میخوام از همین الان کنکورو شبیه سازی کنم و هیچ آزمونی رو الکی شرکت نکنم برای همین ممنون میشم اگه مطلبی در این زمینه دارید منتقل کنید.منظورم اینه:از چه باکسی شروع کنیم؟چند دقیقه برای هر باکس وقت بذاریم؟ و...........
امسال روزانه تا 1050 شبانه تا1800 برداشتسلام به همه
همگی خسته نباشید و امیدوارم همه مثل من وقتی میان اینجا روحیه ی خوبی واسه درس خوندن بگیرن
بچه ها کسی می تونه بهم بگه امسال کنکور ارشد دانشگاه گیلان در رشته ی تبدیل انرژی روزانه چه رتبه ای گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشن اگه کسی می دونه کمک کنه و به من بگه ممنونش می شم
شاد و سلامت باشید
یکی از دوستان لطف کنه درس هایی که برای ساخت باید خونده بشه بنویسه تا خیال ما راحت بشه
چون هر کی یه چیز میگه ، آخه شنیدم جوشکاری و عملیات حرارتی هم هست!!!!!!!!!!!
سلام
به نظر شما معادلات کریمی(نصیر)بهتره یا معادلات کلاه دروز (گاج)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من معادلات نصیر رو نخوندم اما معادلات گاج رو دارم ، تا اینجایی که خوندم ، به نظرم کتاب خوبی میاد ، نکات رو گفته در حجم کم ، من که راضی هستم )
به نظر شما اجزای ماشین مدرسان شریف بهتر یا راهیان ارشد؟
سلام دوستان
دوسنانی که کتاب مقاومت نایی رو کامل خوندن این کتاب کدوم قسمت های هر فصلش مهمتره؟ من بخش درسش رو با بخش مثال های حل شده رو خوندم و تست های مکانیکش رو هم زدم. میمونه بخش تست های تکمیلی و تست های مهندسی عمران. این دو بخش رو هم لازمه بخونم؟ اخه وقت زیاد میگیره خوندن همه ی بخش ها. بخش تست های تکمیلی و تست های عمرانش رو نخونم ضرر می کنم؟
جزوه طراحی اجزا شریعت
جزوه دینامیک ماشین دکتر حامدی
جزوه رياضي 1و 2 استاد آقاسي
معادلات استاد آقاسي
http://science-ak.blogfa.com
جزوه طراحی اجزا شریعت
جزوه دینامیک ماشین دکتر حامدی
جزوه رياضي 1و 2 استاد آقاسي
معادلات استاد آقاسي
http://science-ak.blogfa.com
سلام دوستان،یه سوال؛
که قبلا هم پرسیدم،من وقتی سیالات خداکرمی(راهیان) رو می خونم حس خوبی ندارم ! به نظرم مطالب به درد نخود زیاد داره و گاهی مطلب رو خیلی بد توضیح داده...
کسی منبع بهتری سراغ داره؟ یه جزوه از پارسه دارم ،گویا نویسندش دکتر طاهریه،تو نگاه اول بهتر از خداکرمیه...ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید
احسان جان منم مشکل شما را دارم، به نتیجه ای رسیدید. پارسه بهتر از راهیانه؟
بهترین کتابایی که پیدا می شه همین 2 تا هستن ، ولی اصلا درسایه سیالاتی رو فقط به کتاب کنکور اکتفا نکنید، حتما کتاب مرجع کنارت باشه.میشه گفت آره...البته من جزوه ی طاهری از پارسه رو دارم می خونم که نمی دونم الانم تو پارسه تدریس داره یا نه...ولی به نظرم باز بهتر از راهیانه.من دارم هر دو رو با هم می خونم،یعنی از طاهری می خونم و از راهیان تکمیل می کنم...راستشو بخوای هر دو از نظر من تعریفی ندارن،نمی دونم شایدم من انتظار زیادی از کنکور سیالات دارم !
سیالاتی که من سر کلاس دانشگاه خونده بودم خیلی جالب بودو منو جذب می کرد(البته سیالات 2) اما با خوندن این کتاب دوست دارم زودتر ببندمشو برم سراغ یه درس دیگه !
من این سوالو خیلی وقت پیش پرسیدم دوبار م تکرارش کردم ولی متاسفانه دوستان چیزی نگفتن.
امیدوارم گیجت نکرده باشم،خودم که سر این سیالات بدجوری گیج شدم...
ممنون از راهنماییت. من کتاب پارسه دکتر صادقی را دارم. ولی چون پارسال برام کارامد نبود. و راهیان هم با توجه بتجربه شما کارامد نیست .میرم همون سراغ فاکس اینجوری فکر کنم بهتر باشهمیشه گفت آره...البته من جزوه ی طاهری از پارسه رو دارم می خونم که نمی دونم الانم تو پارسه تدریس داره یا نه...ولی به نظرم باز بهتر از راهیانه.من دارم هر دو رو با هم می خونم،یعنی از طاهری می خونم و از راهیان تکمیل می کنم...راستشو بخوای هر دو از نظر من تعریفی ندارن،نمی دونم شایدم من انتظار زیادی از کنکور سیالات دارم !
سیالاتی که من سر کلاس دانشگاه خونده بودم خیلی جالب بودو منو جذب می کرد(البته سیالات 2) اما با خوندن این کتاب دوست دارم زودتر ببندمشو برم سراغ یه درس دیگه !
من این سوالو خیلی وقت پیش پرسیدم دوبار م تکرارش کردم ولی متاسفانه دوستان چیزی نگفتن.
امیدوارم گیجت نکرده باشم،خودم که سر این سیالات بدجوری گیج شدم...