به نظر من جواب اعلام شده درسته
تست تکراری پارساله
یعنی با خودش چی فکر کرده سوالارو نداده جواب گذاشته رو سایت؟!
پارسال تا 2500 قبولي داد امسالو نميدونم ظرفيت زياد بشه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟امسال افزایش ظرفیت داریم؟! نهایتا تا چه رتبه ای قبول میشه؟
کاملا باهات موافقمبله درست میگین شما تو کلید اولیه که پارسال داده بودن گزینه 1 بود ولی تو کلید نهایی پارسال شده بود 2 شما میتونی بری کتاب تست مدرسان شریف و ارشد سپاهان دکتر راز فر رو ببینی کدوم گزینه زده
خب میدونسه امنیت برگزاری آزمون بالاست و کسی نمیتونه سوال بیرون ببره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارشد سپاهان ( رازفر ) هم گزینه یک رو صحیح اعلام کرده دوست عزیزبله درست میگین شما تو کلید اولیه که پارسال داده بودن گزینه 1 بود ولی تو کلید نهایی پارسال شده بود 2 شما میتونی بری کتاب تست مدرسان شریف و ارشد سپاهان دکتر راز فر رو ببینی کدوم گزینه زده
خودتو کشتیhttp://arshad-sakht91.blogfa.com/ لطفا همه بیان این سایت واسه سوالای ساخت
خواهشا به همه اطلاع بدین10
واسم مهمهخودتو کشتی
من ساخت نیستم لاقل دقیقن بگو کدومارو اعتراض بزنم.شاید تاثیری داشتواسم مهمه
تو نیا
دوست عزیز مثل هم هستیم تقریباینم درصدای من بر اساس سنجش
ریاضی 22
سیالات 38
جامدات 30
دینامیک 14
امیدی به شبانه تبدیل اصفهان یا شیراز هستتت؟؟؟؟
من با مهستان با معدل 17.28 با در صدای زیر این تنیجه رو گرفتم. ایا میشه به نزدیک بودن این رتبه با رتبه اصلی امید وار بود؟جامدات تو کنکور خوب رتبه جابه جا میکنه .جامداتتو خوب زدی روحیه داشته باش کاربردی راه دوری قبول شی.