از جنبه مالي تو تهران 2تا هزينه هستش(شهريه+مخارج جنبي) تو تبريز 1هزينه.اگه روزانه تبریز نشه اره بازم راضیم
از نظر اعتبار من از خيليا شنيدم اعتبار ساخت تبريز زياده.
از جنبه مالي تو تهران 2تا هزينه هستش(شهريه+مخارج جنبي) تو تبريز 1هزينه.اگه روزانه تبریز نشه اره بازم راضیم
این جا کسی تو کار هسته ای نیست
نميخوام نا اميدت كنما ولي رتبتو هيف كردي.کسی نمیدونه مهندسی هسته ای چرخه سوخت دانشگاه شهید بهشتی خوبه یا نه اصلا مهندسی هسته ای چی هست؟ با رتبه 1158 تبدیل قبول شدم
روزانه طراحي كاربردي خليج فارس بوشهر
چطوره ؟
با تشكر
یکی هلپ کنه!کسی میدونه دانشگاه شیراز به دانشجوهای روزانه حوابگاه میده یا نه؟...آخه تو شرایطش نوشته بود هیچ تعهدی در مورد خوابگاه به دانشجویان ارشد نداره
یکی هلپ کنه!
سلام منم خواجه قبول شدمخواجه نصیر تاریخ و نحوه ثبت نامش تغییر کرد....هنوز تاریخش رو نگفتن..ولی گفتن اینترنتی هست و همه 22 حضور داشته باشن
http://kntu.ac.ir/ShowPage.aspx?pag...me=mainpagegradfa&sub=12&PageID=359&PageIDF=4سلام منم خواجه قبول شدم
اما هر چی گشتم تاریخ ندیدم
شما ازکجا مطلع میشی؟
منبعتون مطمئنه دیگه؟
عزیزم دفترچه برا پارسال نه امسال...............دفترچه شماره 2 کارشناسی ارشد فنی
در مورد شهریه شبانه و خوابگاه
http://up6.iranblog.com/files/fe497544.pdf
سلام بچه هایی که خواجه نصیر قبول شدن، لطف کنن جواب بدن. تو این سیستم جامع آموزش گلستان!!! وقتی گزینه ی "چاپ گواهی پذیرش غیر حضوری دانشجو" رو میزنم، میگه که "لازم است هزینه خدمات جانبی پرداخت شود"!!! بقیه همچین مشکلی ندارن؟؟؟؟ داستان چیه؟؟ باید 10 تومن پول بریزیم به حساب دانشگاه بابت خدمات جانبی؟؟؟بچه هایی که خواجه نصیر قبول شدن از دیروز ثبت نام شروع شده هاااااااااااااااااا اونایی هم که شبانه قبول شدن اولین کاری که باید بکنن 360000 تومان عابر بانک ملی شونو پر کنن بعدشم گواهی نظام وظیفه و اصل و کپی مدرک تحصیلی شون رو اسکن کنن و بندازن تو یکی از فایلای کامپیوتری که می خوان باهاش ثبت نام کنن بقیه دیگه کار خاصی نداره اگه برن تو قسمت ثبت نام میبینن یا علی
بله امروز اطلاعیشون رو دوباره میدیدم 1 بند اضافه کردن که برای هزینه صدور کارت باید 10 تومن بدیم(به صورت اینترنتی)سلام بچه هایی که خواجه نصیر قبول شدن، لطف کنن جواب بدن. تو این سیستم جامع آموزش گلستان!!! وقتی گزینه ی "چاپ گواهی پذیرش غیر حضوری دانشجو" رو میزنم، میگه که "لازم است هزینه خدمات جانبی پرداخت شود"!!! بقیه همچین مشکلی ندارن؟؟؟؟ داستان چیه؟؟ باید 10 تومن پول بریزیم به حساب دانشگاه بابت خدمات جانبی؟؟؟