mojtababagheri
عضو جدید
سلام.من پروژه سنسورم راجع به لودسل هستش.معیار انتخاب سیگنال کاندیشنر چیه.یعنی متناسب با هر لود سل چه سیگنال کاندیشنری انتخاب می کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ن مهدی فارغ التحصیل الکترونیک هستم.
در پاسخ به دوستی که در باره بازار کار در زمینه کنترل پرسیده باید بگم که،این رشته در طی چند سال گذشته خیلی پیشرفت کرده و از سیطره رشته برق خارج شده
همانطورکه میدانیدخود رشته کنترل شامل دو بخش یکی درگروه برق ودیگری در مکانیکه. ولی باید خدمتتون عرض کنم که در بازار کار در حال حاضر شاغلین این بخش( مثل خودم) از رشته الکترونیک هستن که مهمترین دلایلش یکی حالت واسط بودن الکترونیک ما بین برق و کامپیوتر است که به صاحبان صنایع این اطمینان رو میده که از اونا به عنوان اچار فرانسه استفاده کنن!.کسی که میخواددر یکی از شاخه های CONTROL & INSTRUMENTATION کار کنه باید ازموارد زیر تا حدودی سر در بیاره وگر نه....!
1- COMPUTER NETWORKING (شبکه های کامپیوتری)
2-روشهای مهم کنترل صنعتی مانند Pneumatic(نیوماتیک) و الکتریک
3-اشنایی با مهمترین ادوات کنترلی فعلی یعنی PLCها (با توجه به اینکه متداول ترین PLC در ایران
مربوط به زیمنس میباشد ، اشنایی با انها از لحاظ سخت افزاری وهمچنین نرم افزار های مربوط یعنیSIMATIC MANAGER برای برنامه نویسی و WINCC برای مانیتورینگ ضروری است.)
4-اطلاعات میان رشته ای از برق ومکانیک(مخصوصا سیالات)
البته معمولن هر مهندس در یکی از فیلدها فعالیت میکنه که این هم به جایی که داره کار میکنه بستگی داره !
شرکتهای پیمانکاری جهت اتوماسیون صنایع از این دسته هستن. تمام کارخانجات از جمله سیمان نفت گاز وپتروشیمی بزرگترین بازار کار این رشته است.
در صورت نیاز اطلاعات کاملتر در خدمتیم.
ظرفینش چند گیگه کدومشو میخوایبابا یه مسلمون پیدا نمیشه ترجمه IPSرو داشته باشه
سلام یه سر به این سایت بزنسلام دوستان عزیز
من برای درس ابزار دقیقم یه مقاله ای میخواستم برای ارائه در کلاس در مورد اندازه گیری دما از طریق بیمتال یا سنسورهای نوری یا اپتوکوپلر یا حسگر های پایرو الکتریک, استادم این موضوعات رو برام انتخاب کرده و دستمو باز گزاشته تا 45 دقیقه در مورد یکی یا همه این موضوع ها صحبت کنم
ممنون میشم بهم کمک کنید و مقاله ای رو در اختیار من بزارید.
با سپاس
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
B | بهترین مقاله ها در زمینه ابزار دقیق | ابزار دقیق | 0 | |
آشنایی با تجهیزات ابزار دقیق Endress Hauser | ابزار دقیق | 4 | ||
G | موضوع پروژه ابزار دقیق | ابزار دقیق | 0 | |
P | پروژه ابزار دقیق | ابزار دقیق | 0 | |
ابزار دقیق نیروگاه های گازی، بخار و سیکل ترکیبی | ابزار دقیق | 5 |