سلام خدمت مهندسین کشاورزی: من کارشناسی رشته مکانیزاسیون کشاورزی خوندم از شما کمک می خوام لطفا نظر و یا ایده داری بگین من چیکار می تونم انجام دهم با سرمایه 10 میلیون تومان به نظر شما بچه.......................؟
من به تازگی توی این رشته قبول شدم.به شدت هم به رشته مکانیک علاقه دارم.اما یه سوال تو ذهنمه آینده این رشته چطور؟بازار کار داره؟
طرف این رشته نرید.به دیگران هم بگیددوستان هر کس هر چی در مورد اشتغال تو این رشته میدونه بگه . در واقع مهندس مکانیک ماشینهای کشاورزی چکاره میشه؟ در مورد تهسیلات وام و شروع کردن یه کسب و کار بگید .
سلام بچه ها می خواستم اطلاعاتی در مورد آینده شغلی مکانیک ماشین الات داشته باشم؟
ببین دوست عزیز من هم یک نمونه از همین دوستانی هستم که مهندسی ماشین آلات هستم و در یک شرکتی سرپرست تعمیرات لیفتراک هستم از آنجایی که ما در قسمتهای مختلف از جمله تعمیرات پیش هستیم ولی در کار بیرون باید فن تعمیراتی (دیزلی ،هیدرولیکی و...) را قوی کنید حتما شمار ا خواهند گرفت در جامعه امروز ایران استاتیک و... زیاد کاربردی نداره .
دوستان هر کس هر چی در مورد اشتغال تو این رشته میدونه بگه . در واقع مهندس مکانیک ماشینهای کشاورزی چکاره میشه؟ در مورد تهسیلات وام و شروع کردن یه کسب و کار بگید .
سلام به همه دوستان!
من کارشناس شرکت تراکتورسازی هستم و فارغ التحصیل رشته مکانیک ماشینها ی کشاورزی از دانشگاه صنعتی اصفهان
نگران آینده شغلی خودتون نباشید اگه مطالبی رو که در زیر می گم حتما رعایت کنید:
1- حتما نرم افزار های مکانیک catia,solid را یاد بگیرید اونهم بطور حرفه ایی که هر طرحی رو که دیدید سریع نقشه های اجرایی رو برای ساخت بدید
2- درسها و کتابهایی از قبیل طراحی مکانیزمها و جیگ و فیکسچر و... را برای دید بهتر در محل کار یاد بگیرید
3- هر کسی در هر شهری که هست احتمالا یه صنعتی در آن شهر هست مثلا تراکتورسازی ، کمباین سازی اراک، ادوات سازی خراسان، لوله و پروفیل، ذوب آهن و ... لذا سعی کنید کارهایی که در آن صنعت انجام میشه رو بدونید و در موقع کار آموزی( سعی کنید حتی با پارتی هم که شده وارد آن صنایع بشید هر چند مکانیک بخواند) در دوره کارآموزی هم خودتونو نشون بدید
4- یک رزومه خوب داشته باشید از کارهای تحقیقاتی هیدرولیک، موتور، طراحی و ...
اینا رو انجام بدین نتیجه می گیرید
kara_aslan_59@yahoo.com ، در هر زمان کاری داشتید در خدمتم
سلام دوست عزیز. با شرمندگی که بهتون جواب داده نشد....سلام دوستان
خواهشا زود پاسخ بدید
من مهندسی ماشین آلات کشاورزی چمران اهواز قبول شدم
مکانیک آزاد هم قبول شدم اهواز
بازار کارش چجوریه؟ شنیدم خیلی بده
خواهشا زود جواب بدید تا فردا بیشتر وقت ندارم برا ثبت نام
کدومشونو برم
جدای پول آزاد و استاداش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | آیا تغییر نام و دروس مکانیک ماشین های کشاورزی به مکانیک بیوسیستم تأثیری در آینده این رشته داره؟ | مکانیک ماشین های کشاورزی | 1 | |
A | آینده کاری ماشین آلات | مکانیک ماشین های کشاورزی | 1 |