آیا ماشین کاروسل افقی داریم؟

reza_moshk

عضو جدید
سلام دوستان.
ایا ماشین کاروسل افقی هم داریم؟ در ماشین های ابزار یعنی چی که میگن سه محوره یا 4 محوره و ..... یه چیزایی میدونم ولی می خوام مطمئن بشم
با تشکر فراوان:cool:

reza_moshk

عضو جدید
واقعا یعنی هیچ کس پیدا نمی شه که سوالات من رو بدونه! من واقعا متاسف شدم.

pooooooya

کاربر فعال
واقعا یعنی هیچ کس پیدا نمی شه که سوالات من رو بدونه! من واقعا متاسف شدم.

ماشین های پیشانی تراش 2 دسته هستند پیشانی تراش معولی یا همونی که قطعه به صورت افقی قرار میگره و نوع عمودی که به کاروسل معروف هستند از لحاظ محور بندی به درجات ازادی ابزار برش بستگی داره مثلا در تراش قلم 2 محور ازادی داره x,z در فرز x , y ,z سه محور ( در بعضی موارد 3.5 هم میگن) اگه اشتباه نکنم 6 درجه ازادی داریم حرکت در راستای x,y,z وچرخش حول هرکدوم از محورها که جمعا 6 حرکت میشه حالا به هر تعداد که ابزار بتونه این جهت ها وچرخش ها رو انجام بده به همون تعداد محور داره امید وارم که تونسته باشم منظورمو رسونده باشم

(Mohsen)

عضو جدید
اگه اشتباه نکنم 6 درجه ازادی داریم حرکت در راستای x,y,z وچرخش حول هرکدوم از محورها که جمعا 6 حرکت میشه
فرمایش شما کاملاً صحیح است فقط یک نکته را اضافه می کنم .
بیشترین درجه آزادی ممکن در یک دستگاه ماشین کاری مربوط به ماشین های 5 محور است که البته CNC هم هستند چون دوران ابزار حول محور خودش جزو درجه آزادی شمرده نمی شود .

hudrawing

عضو جدید
با سلام
خدمت دوستان باید عرض نمایم که ماشین کاراسل فقط به منظور پیشانی تراشی مورد استفاده قرار نمی گیری بلکه توانایی داخل تراشی و رو تراشی مانند ماشین های تراش را دارا می باشد و غالبا جهت فرایند ماشینکاری با قطر های خیلی زیاد و طول های کم مورد استفاده قرار می گیرد . وبه صورت عمودی و افقی موجود می باشد ، ولی به علت کاربرد بیشتر نوع عمودی آن رایج تر می باشد. و از طرف دیگر در ماشین های تراش مانند ماشین های فرز ، سنتر بورینگ و . . . افزایش درجات آزادی تاثیر خیلی فاحشی در روند و فرم ماشینکاری ندارد

M_JABERI

عضو جدید
سلام.
به نظر من دستگاه كاروسل تركيبي از دستگاه تراش و فرزه. چون نوع ابزارهاش معمولا ابزارهاي فرز ولي چون قطعه كار هم موقع ماشينكاري بايد دوران داشته باشه ، ميشه مثل تراش.
به هر سيستم حركتي كه بشه مقدار داد تو دستگاهها(تراش و فرز) يك محور گفته ميشه. محورهاي معمول تو فرز x-y-z هستند و محور هاي كمكي A-B-C . تو تراش محورهاي اصلي X-Z و محورهاي كمكي Y-C .

amir_khoshzareh

عضو جدید
سلام.
به نظر من دستگاه كاروسل تركيبي از دستگاه تراش و فرزه. چون نوع ابزارهاش معمولا ابزارهاي فرز ولي چون قطعه كار هم موقع ماشينكاري بايد دوران داشته باشه ، ميشه مثل تراش.
به هر سيستم حركتي كه بشه مقدار داد تو دستگاهها(تراش و فرز) يك محور گفته ميشه. محورهاي معمول تو فرز x-y-z هستند و محور هاي كمكي A-B-C . تو تراش محورهاي اصلي X-Z و محورهاي كمكي Y-C .

باسلام احتراماً در تكميل و جمع بندي فرمايشات دوستان عرض كنم كه:
1-دستگاههايي كه فقط اساس عملكرد استوانه اي دارند دستگاههاي تراش نام دارند و غير اينها دستگاههاي فرز هستند.
2- دستگاههاي تراش بر دو نوع افقي و عمودي هستند كه تراشهاي عمودي به كاروسل معروفند و غالباً براي ماشينكاري قطعات بزرگ به كار ميروند .
تراشهاي افقي كه براي ماشينكاري قطعات بزرگ بكار برده مي شوند تراش دروازه اي نام دارند نه كاروسل ،( چون كاروسل مشخصاً به نوع عمودي تراش گفته مي شود) در مورد درجات آزادي هم دوستان فرمايشات مبسوطي را ارائه داده اند.

amintabrizli

عضو جدید
سلام دوستان.
ایا ماشین کاروسل افقی هم داریم؟ در ماشین های ابزار یعنی چی که میگن سه محوره یا 4 محوره و ..... یه چیزایی میدونم ولی می خوام مطمئن بشم
با سلام
ماشین کاروسل به vertical lathe که قطر کارگیر بزرگی دارد اطلاق می شود به تراش با قطر کارگیر زیاد که بصورت افقی تراشکاری می کند facing lathe گفته می شود.در مورد سوال دوم شما باید گفت که بطور کلی منظور از تعداد محورها،محور هایی در ماشین ابزار است که قابلیت کنترل دستی توسط اپراتور یا کنترل اتوماتیک توسط برنامه نویس را دارند

P aYa M

عضو جدید
Re: آیا ماشین کاروسل افقی داریم؟

سلام دوستان.

دوستان در مورد دستگاه تراش مواردي رو مطرح كردن...
در مورد محور تراش به تعداد حالات حركت ميز يا ابزار اطلاق ميشه..
با ماشين cnc 5 محوره تمام سطوح پيچيده رو ميتونيم ماشينكاري كنيم...
اما توجه داشته بايد براي سهولت در توليد همچنين كاهش زمان ماشينكاري ; ماشين هاى بيش از 5 محور هم مورد استفاده قرار ميگيرن...
اين و گفتم كه بدوني ماشينهاي بيشتر از ٥ محور هم وجود دارن.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

nikmohammad

عضو جدید
بورینگ که به ماشین مته افقی معروفه میتونه به صورت افقی پیشانی تراشی کنه ولی کار اصلیش سوراخ زدن به صورت افقی (خیلی کار ازش بر میاد)

بالا