یعنی واقعا شما اینقدر داری از زندگی کردن تو ایران زجر میکشی؟؟؟!
مثل قرص آبی و قرمزه! شما احتمالاً یادت نیست قرص آبی رو انتخاب کردی.
درود........
موضوع ایران نیست... کلی گفتم، در همه ی جای دنیا اینجوریه، البته در ایران شدیدتر هست. رفتارهای بد اخلاقی که داریم هیچ، فرهنگ زندگی کردن رو هم نداریم.
خط قرمزهای زندگی در ایران 50 برابر زندگی در کشوری مثل آمریکاست. که این باعث میشه یک انسانیکه آزاد آفریده شده در ایران بیشتر زجر بکشه تا اونکه در آمریکا متولد شده.
ولی در کل ماهیت هر دو یکی هست. زندگی در این دنیا یعنی زجر و بدبختی. شما دلایل کساییکه میخان ادامه ی نسل بدن رو گوش بده، همش پوچ و سطحی و پَست هست.
یا میخان نسلشون منقرض نشه یا دینشون گفته یا به بچه بعنوان عروسک نگاه میکنن که میخان باهاش شاد باشن و بازی کنن.
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید.
درود...اول فکر کردم شما دید اجتماعی دارین، ولی ظاهراً اشتباه کردم شما منظورتون پوچ گرایی بود نه درد جامعه.
LIKEEEEEEEبهتره از این زاویه هم به قضیه نگاه کنید که گناهه اون بچه چیه که بخاطر افکار غلط پدر و مادر باید به این دنیا بیاد و زجر بکشه ؟!!..
اولا که پدر و مادر بیشعور. دوستان بیشعور، معلمین بیشعور، همکاران بیشعور، همسر بیشعور، بچه های بیشعور. تا روزیکه از دنیا میره اذیت میشه.{بیشعوری = عادت ها و اخلاقهای بد}
واقعا دنیای مزخرفی هست. یا باید فکر نکرد و با خوشی زندگی کرد{ تکرار کارهای روزانه} یا اینکه یکم، فقط یکم فکر کرد و زجر کشید.
درود........
موضوع ایران نیست... کلی گفتم، در همه جای دنیا اینجوریه، البته در ایران شدیدتر هست. رفتارهای بد اخلاقی که داریم هیچ، فرهنگ زندگی کردن رو هم نداریم.
خط قرمزهای زندگی در ایران 50 برابر زندگی در کشوری مثل آمریکاست. که این باعث میشه یک انسانیکه آزاد آفریده شده در ایران بیشتر زجر بکشه تا اونکه در آمریکا متولد شده.
ولی در کل ماهیت هر دو یکی هست. زندگی در این دنیا یعنی زجر و بدبختی. شما دلایل کساییکه میخان ادامه ی نسل بدن رو گوش بده، همش پوچ و سطحی و پَست هست.
یا میخان نسلشون منقرض نشه یا دینشون گفته یا به بچه بعنوان عروسک نگاه میکنن که میخان باهاش شاد باشن و بازی کنن.
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید.
شما کتاب شاهنامه فردوسی رو خوندید؟ به عنوان عکس آواتار انتخابش کردید ولی نظراتتون کاملا متضاد با این کتاب بزرگ هست.
فاتیما عزیزم من متوجه حرفت نشدم... ربطش چی بود؟شما کتاب شاهنامه فردوسی رو خوندید؟ به عنوان عکس آواتار انتخابش کردید ولی نظراتتون کاملا متضاد با این کتاب بزرگ هست.
فاتیما عزیزم من متوجه حرفت نشدم... ربطش چی بود؟
مگه تک فرزندی دست خوده آدمه که میگی کار درستیه؟؟؟
مرسی عزیزمآیس عزیزم D) من اول فکر کردم ایشون شرایط جامعه ایران رو میگن که مناسب برای زندگی نیست ولی بعد دیدم ایشون میگن منظورشون کلا زندگی هست که ارزش نداره و زجر و بدبختی مطلقه که از نظر من به ناامیدی رسیدند ( حداقل برداشت من از جملاتشون اینه ) برای همین گفتم این دید زندگی اصلا با اشعار و داستانهای فردوسی همخوانی نداره.
.
هرکس یه نظری داره... شما اسمشو میذارید نا امیدی، من اسمشو میزارم حقیقت زندگی..آیس عزیزم D) من اول فکر کردم ایشون شرایط جامعه ایران رو میگن که مناسب برای زندگی نیست ولی بعد دیدم ایشون میگن منظورشون کلا زندگی هست که ارزش نداره و زجر و بدبختی مطلقه که از نظر من به ناامیدی رسیدند ( حداقل برداشت من از جملاتشون اینه ) برای همین گفتم این دید زندگی اصلا با اشعار و داستانهای فردوسی همخوانی نداره.
آره واقعا... من قبلا تو یه تاپیک دیگه گهرفشانی کرده بودم اینجا هم می گم کسی که نمی تونه بچه تربیت کنه و بچه دار می شه جنایتکاره....هرکس یه نظری داره... شما اسمشو میذارید نا امیدی، من اسمشو میزارم حقیقت زندگی..
آورد به اضطرارم اول بوجود ___ جز حیرتم از حیات چیزی نفزود
رفتیم به اکراه و ندانیم چه بود ___ زین آمدن و بودن و رفتن مقصود!
از آمدنم نبود گردون را سود ___ وز رفتن من جاه و جلالش نفزود
وز هیچکسی نیز دو گوشم نشنود __ کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود!
صد نفر نظر دادن، و گفتن بچه میخایم، ولی هیچکدوم نگفتن بچه رو واسه چی میخان. یکیشون نگفت من علم تربیت بچه رو هم بلدم، همه از اقتصاد حرف زدن.
یکی نگفت بخاطر بهتر شدن دنیا میخام یک انسان رو تربیت کنم، همه به فکر خودشون بودن و تنها میخان رفع تکلیف کنن. تفاوت افکار انسانهارو ببینید، یکی بخاطر سنت پیامبر و کامل شدن دینش میخاد ازدواج کنه، یکی بخاطر اینکه فکر میکنه تا ازدواج نکنه ناقص الخلقه است، یکی بخاطر تنهایی، یکی هم به آینده و نتیجه و آخر عاقبت کار نگاه میکنه.
بقول معروف یکی مو میبیند و یکی پیچش مو....
پ.ن این نظر فردوسی نیست.
هرکس یه نظری داره... شما اسمشو میذارید نا امیدی، من اسمشو میزارم حقیقت زندگی..
آورد به اضطرارم اول بوجود ___ جز حیرتم از حیات چیزی نفزود
رفتیم به اکراه و ندانیم چه بود ___ زین آمدن و بودن و رفتن مقصود!
از آمدنم نبود گردون را سود ___ وز رفتن من جاه و جلالش نفزود
وز هیچکسی نیز دو گوشم نشنود __ کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود!
صد نفر نظر دادن، و گفتن بچه میخایم، ولی هیچکدوم نگفتن بچه رو واسه چی میخان. یکیشون نگفت من علم تربیت بچه رو هم بلدم، همه از اقتصاد حرف زدن.
یکی نگفت بخاطر بهتر شدن دنیا میخام یک انسان رو تربیت کنم، همه به فکر خودشون بودن و تنها میخان رفع تکلیف کنن. تفاوت افکار انسانهارو ببینید، یکی بخاطر سنت پیامبر و کامل شدن دینش میخاد ازدواج کنه، یکی بخاطر اینکه فکر میکنه تا ازدواج نکنه ناقص الخلقه است، یکی بخاطر تنهایی، یکی هم به آینده و نتیجه و آخر عاقبت کار نگاه میکنه.
بقول معروف یکی مو میبیند و یکی پیچش مو....
پ.ن این نظر فردوسی نیست.
مرسی عزیزم
.
.
ولی منم ناامیدم والا
ها... بیو یه کلوب درب و داغونا را بندازیم==
روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم؟
از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می روم آخر ننمایی وطنم
این ابیاتی که شما نوشتید انسانهای والا میتونند بهش برسند . پس راه شما درسته .. ادامه بدید بهش :دی
در مورد علم تربیت بچه کاملا حق با شماست و متاسفانه فرهنگش تو کشو ما زیاد جاافتاده نیست. منو یاد این انداخت :#1
اگر ناامیدی شما ناشی از زندگی در کشور ایران و تحمل عقاید یه عده هست بنده از شما داغون ترم :دی
حالا این توده های خلقو نمی دونم ولی تیکه اولو موافقمكلا داشتن فرزند كار غلطيست.. ادامه نسل بشر رو بايد سپرد به توده هاي خلق.
==
روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم؟
از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می روم آخر ننمایی وطنم
این ابیاتی که شما نوشتید انسانهای والا میتونند بهش برسند . پس راه شما درسته .. ادامه بدید بهش :دی
در مورد علم تربیت بچه کاملا حق با شماست و متاسفانه فرهنگش تو کشو ما زیاد جاافتاده نیست. منو یاد این انداخت :#1
اگر ناامیدی شما ناشی از زندگی در کشور ایران و تحمل عقاید یه عده هست بنده از شما داغون ترم :دی
میخوام یه 4 قولوشو بیارم!
عاقا کیلویی چنده!؟پس یادت باشه به موقش به عاغاتون بگو منو بدن خدمتتون انتخاب کنید
مرید باشی!موفق باشی
مرحبا به اون شکم !!!
وقت کهنه عوض کردن صدا کن
مادرشوعر
خواهر شوور
خود شوور
سر پروژه ناظر باشند د د !!
ههههه همه همینجوری بودن که بزرگ کردنشون با خدا بودمن فقط به دنیا میارمشون بزرگ کردنشون با خداست!!خخخخخ
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
I | تک زنگ | گفتگوی آزاد | 3 | |
توی ده شلمرود حسنی تک وتنها بود......... | گفتگوی آزاد | 18 | ||
ارز تک نرخی شد !! | گفتگوی آزاد | 2 | ||
دلار با نرخ 1420 تومان تک نرخی میشود !؟ | گفتگوی آزاد | 1 | ||
ژوزفین چهارپا، تک ستاره سیرکها | گفتگوی آزاد | 16 |