آیا تک فرزندی کار درستی است؟

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی واقعا شما اینقدر داری از زندگی کردن تو ایران زجر میکشی؟؟؟!

درود........
موضوع ایران نیست... کلی گفتم، در همه جای دنیا اینجوریه، البته در ایران شدیدتر هست. رفتارهای بد اخلاقی که داریم هیچ، فرهنگ زندگی کردن رو هم نداریم.
خط قرمزهای زندگی در ایران 50 برابر زندگی در کشوری مثل آمریکاست. که این باعث میشه یک انسانیکه آزاد آفریده شده در ایران بیشتر زجر بکشه تا اونکه در آمریکا متولد شده.

ولی در کل ماهیت هر دو یکی هست. زندگی در این دنیا یعنی زجر و بدبختی. شما دلایل کساییکه میخان ادامه ی نسل بدن رو گوش بده، همش پوچ و سطحی و پَست هست.
یا میخان نسلشون منقرض نشه یا دینشون گفته یا به بچه بعنوان عروسک نگاه میکنن که میخان باهاش شاد باشن و بازی کنن.

امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید.

آخرین ویرایش:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود........
موضوع ایران نیست... کلی گفتم، در همه ی جای دنیا اینجوریه، البته در ایران شدیدتر هست. رفتارهای بد اخلاقی که داریم هیچ، فرهنگ زندگی کردن رو هم نداریم.
خط قرمزهای زندگی در ایران 50 برابر زندگی در کشوری مثل آمریکاست. که این باعث میشه یک انسانیکه آزاد آفریده شده در ایران بیشتر زجر بکشه تا اونکه در آمریکا متولد شده.

ولی در کل ماهیت هر دو یکی هست. زندگی در این دنیا یعنی زجر و بدبختی. شما دلایل کساییکه میخان ادامه ی نسل بدن رو گوش بده، همش پوچ و سطحی و پَست هست.
یا میخان نسلشون منقرض نشه یا دینشون گفته یا به بچه بعنوان عروسک نگاه میکنن که میخان باهاش شاد باشن و بازی کنن.

اول فکر کردم شما دید اجتماعی دارین، ولی ظاهراً اشتباه کردم شما منظورتون پوچ گرایی بود نه درد جامعه.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول فکر کردم شما دید اجتماعی دارین، ولی ظاهراً اشتباه کردم شما منظورتون پوچ گرایی بود نه درد جامعه.
درود...
میشه نظر شمارو بدونم؟
منظورم هردو تاشون هست... هم از دید اجتماعی و فرهنگی، و هم فلسفی.

آخرین ویرایش:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتره از این زاویه هم به قضیه نگاه کنید که گناهه اون بچه چیه که بخاطر افکار غلط پدر و مادر باید به این دنیا بیاد و زجر بکشه ؟!!..
اولا که پدر و مادر بیشعور. دوستان بیشعور، معلمین بیشعور، همکاران بیشعور، همسر بیشعور، بچه های بیشعور. تا روزیکه از دنیا میره اذیت میشه
.{بیشعوری = عادت ها و اخلاقهای بد}
واقعا دنیای مزخرفی هست. یا باید فکر نکرد و با خوشی زندگی کرد{ تکرار کارهای روزانه} یا اینکه یکم، فقط یکم فکر کرد و زجر کشید.
LIKEEEEEEE;)

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود........
موضوع ایران نیست... کلی گفتم، در همه جای دنیا اینجوریه، البته در ایران شدیدتر هست. رفتارهای بد اخلاقی که داریم هیچ، فرهنگ زندگی کردن رو هم نداریم.

شما کتاب شاهنامه فردوسی رو خوندید؟ به عنوان عکس آواتار انتخابش کردید ولی نظراتتون کاملا متضاد با این کتاب بزرگ هست.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما کتاب شاهنامه فردوسی رو خوندید؟ به عنوان عکس آواتار انتخابش کردید ولی نظراتتون کاملا متضاد با این کتاب بزرگ هست.

بحث ما ربطی به فردوسی و شاهنامه نداره. هر جا لازم بود به این سوال هم پاسخ میدم. اینها نظرات من بود نه فردوسی،میتونید قبول نکنید،
یه جا دیگه؛ یکی از دوستان باز میگفت به من که، تو شاگرد راسل و کانت و نیچه نیستی؛تو فلسفه ی غرب رو نخوندی و ..... این حرفها، گفتم من کی ادعای شاگردیه اینهارو کردم؟؟؟؟؟؟؟؟
من نظرات خودم رو دارم، من روش خودم رو دارم؛ اگر هرچی اینها گفتن من هم همینارو بگم که انسان نیستم، یک جانورم که کارش تقلید هست. اصلا دیگه نیازی به گفتن من نیست چون اونها این حرفهارو زدن.
یه مثال بزنم براتون: شما میبینید حافظ و سعدی و خاقانی و... از خیام تقلید کردن در یک جاهایی ولی بقیش رو راهه خودشون رو رفتن. دلیل نمیشه چون خیام رو قبول داشتن بگیم شاگرد خیام هستن و.... ادامه نمیدم بیشتر
سپاس

آخرین ویرایش:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاتیما عزیزم من متوجه حرفت نشدم... ربطش چی بود؟ :surprised:

آیس عزیزم :)D) من اول فکر کردم ایشون شرایط جامعه ایران رو میگن که مناسب برای زندگی نیست ولی بعد دیدم ایشون میگن منظورشون کلا زندگی هست که ارزش نداره و زجر و بدبختی مطلقه که از نظر من به ناامیدی رسیدند ( حداقل برداشت من از جملاتشون اینه ) برای همین گفتم این دید زندگی اصلا با اشعار و داستانهای فردوسی همخوانی نداره.

مگه تک فرزندی دست خوده آدمه که میگی کار درستیه؟؟؟

منظور استارتر تک فرزند داشتنه .

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیس عزیزم :)D) من اول فکر کردم ایشون شرایط جامعه ایران رو میگن که مناسب برای زندگی نیست ولی بعد دیدم ایشون میگن منظورشون کلا زندگی هست که ارزش نداره و زجر و بدبختی مطلقه که از نظر من به ناامیدی رسیدند ( حداقل برداشت من از جملاتشون اینه ) برای همین گفتم این دید زندگی اصلا با اشعار و داستانهای فردوسی همخوانی نداره.

.
مرسی عزیزم :D
.
.
ولی منم ناامیدم والا :(

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرکس یه نظری داره... شما اسمشو میذارید نا امیدی، من اسمشو میزارم حقیقت زندگی..

آورد به اضطرارم اول بوجود ___ جز حیرتم از حیات چیزی نفزود
رفتیم به اکراه و ندانیم چه بود ___ زین آمدن و بودن و رفتن مقصود!

از آمدنم نبود گردون را سود ___ وز رفتن من جاه و جلالش نفزود
وز هیچکسی نیز دو گوشم نشنود __ کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود!

صد نفر نظر دادن، و گفتن بچه میخایم، ولی هیچکدوم نگفتن بچه رو واسه چی میخان. یکیشون نگفت من علم تربیت بچه رو هم بلدم، همه از اقتصاد حرف زدن.

یکی نگفت بخاطر بهتر شدن دنیا میخام یک انسان رو تربیت کنم، همه به فکر خودشون بودن و تنها میخان رفع تکلیف کنن. تفاوت افکار انسانهارو ببینید، یکی بخاطر سنت پیامبر و کامل شدن دینش میخاد ازدواج کنه، یکی بخاطر اینکه فکر میکنه تا ازدواج نکنه ناقص الخلقه است، یکی بخاطر تنهایی، یکی هم به آینده و نتیجه و آخر عاقبت کار نگاه میکنه.
بقول معروف یکی مو میبیند و یکی پیچش مو
....
پ.ن این نظر فردوسی نیست.:D

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز

صد نفر نظر دادن، و گفتن بچه میخایم، ولی هیچکدوم نگفتن بچه رو واسه چی میخان. یکیشون نگفت من علم تربیت بچه رو هم بلدم، همه از اقتصاد حرف زدن.

یکی نگفت بخاطر بهتر شدن دنیا میخام یک انسان رو تربیت کنم، همه به فکر خودشون بودن و تنها میخان رفع تکلیف کنن. تفاوت افکار انسانهارو ببینید، یکی بخاطر سنت پیامبر و کامل شدن دینش میخاد ازدواج کنه، یکی بخاطر اینکه فکر میکنه تا ازدواج نکنه ناقص الخلقه است، یکی بخاطر تنهایی، یکی هم به آینده و نتیجه و آخر عاقبت کار نگاه میکنه.
....
آره واقعا... من قبلا تو یه تاپیک دیگه گهرفشانی کرده بودم:D اینجا هم می گم کسی که نمی تونه بچه تربیت کنه و بچه دار می شه جنایتکاره....
عاقا چرا واس دل خودت یکی دیگه رو بدبخت می کنی عاخه؟:razz:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز

....

==
روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم؟
از کجا آمده ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می روم آخر ننمایی وطنم

این ابیاتی که شما نوشتید انسانهای والا میتونند بهش برسند . پس راه شما درسته .. ادامه بدید بهش :دی

در مورد علم تربیت بچه کاملا حق با شماست و متاسفانه فرهنگش تو کشو ما زیاد جاافتاده نیست. منو یاد این انداخت :#1

مرسی عزیزم :D
.
.
ولی منم ناامیدم والا :(

اگر ناامیدی شما ناشی از زندگی در کشور ایران و تحمل عقاید یه عده هست بنده از شما داغون ترم :دی

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
==

این ابیاتی که شما نوشتید انسانهای والا میتونند بهش برسند . پس راه شما درسته .. ادامه بدید بهش :دی

در مورد علم تربیت بچه کاملا حق با شماست و متاسفانه فرهنگش تو کشو ما زیاد جاافتاده نیست. منو یاد این انداخت :#1

اگر ناامیدی شما ناشی از زندگی در کشور ایران و تحمل عقاید یه عده هست بنده از شما داغون ترم :دی
ها... بیو یه کلوب درب و داغونا را بندازیم :cool:

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
كلا داشتن فرزند كار غلطيست.. ادامه نسل بشر رو بايد سپرد به توده هاي خلق.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
==

اوه.. چه موضوعه جالبی داشت:
میبینی؟! فقط دو نفر نظر داده بودن!!!!!!!!!!!!!!!!.. انسانها دیگه این حرفها براشون مهم نیست، براشون مهم نیست بقیه چه فکری راجعبشون میکنن، شما به من گفتی پوچ گرا هستم،
ولی من فکر میکنم این مردمان پوچ گرا هستن، یه سری به سایتهای طرفداران محیط زیست و انسان گرا و منطق گرا و حقوق بشری بزنی و تعداد بازدید کنندگانشون رو مقایسه کنی با سایتهای مستهجن و طنز، حساب کار دستت میاد .
مردم با دروغ گفتن پیشرفت میکنن. راستگو باشی تنها میمونی.{{
عده بسيار كمي از مردم، سرزنش هاي مفيد را به تعريفهاي دروغين كه از ايشان به عمل مي آيد، ترجيح مي دهند.((ديل كارنگي))
باز هم میگم؛ در تمام دنیا اینجور آدمها هستن، بنظرم تعداد انسانهای متمدن و اجتماعی 1 در هزار هست.
ولی در کشورما تعصب زیاد همه رو کور کرده. مردم ما نه دنیای مدرن رو قبول دارن، نه علم مدرن رو قبول دارن. نه فلسفه و منطق رو قبول دارن؛ از بس متعصب و مذهبی هستن، هرکی صداش در بیاد خفش میکنن،
من تو همین تاپیک دو صفحه فقط توضیح دادم که منظورم از استخوان چی بوده. که رفع اتهام بشم. یکی گفت نمیفهمی، یکی قیافشو اینجوری کرد :razz: یکی گفت بی ادبی.... هیچ کس نگفت من نظرت رو راجع به بیشعوریه مردم قبول ندارم به این دلایل. و به این دلایل میخام بچه دار بشم ، و به این دلایل این دنیا محل زندگی هست. و به این دلایل من میتونم بچمو تربیت کنم..
دروغ بزرگي را با صداي بلند بگوييد و مدتي آن را تكرار كنيد؛ دير يا زود، مردم آن را باور خواهند كرد.

عده ای می گویند : دروغ عامل بسیاری از جدایی هاست !
اما نه ! این حقایق هستند که انسان ها را از هم دور می کنند !
وگرنه ما دروغ می گوییم که نزدیک هم باقی بمانیم !شاید دردناک باشد!
اما ما به نوعی محکوم به دروغ گفتن هستیم !
درست به همان اندازه که محکوم به زندگی کردن !

چارلز بوکوفسکی

تنها مرگ است كه دروغ نمي گويد.((صادق هدايت))

آدمي ناتوان ترين موجود جهان است، بويژه در برابر خودش. هيچ كس بهتر از خود انسان نمي تواند خودش را فريب دهد. هر كس نيمي از عمرش را در فريب دادن خود تلف مي كند..آبراهام لينكلن.

ما نسل بدبختي هستيم، به همين جهت از بيچارگي ناچاريم به كمك دروغهايي هنر خود را از واقعيت هاي زندگي دور نگه داريم.(ژرژ ساند)

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
جامعه ای که خانواده ای از خوردن و پوشیدن و به دنیا آمدن خودش پشیمان است ... باید آموزش های لازم رو ببینه که فرزند کمتری داشته باشه ...
چنانچه دولت از این خانواده ها حمایت می کند باید تسهیلات بیشتر و پایدار تری در اختیار خانواده ها بگذارد ... و این مورد هم بعید هستش ...
اقشار کم درآمد باید تک فرزندی را آموزش ببینند ...
چرا که این دولتی که مادیدیم ... حمایت کن نیس !!!

بفرما اینم شاهدش :)
20140426_184942.jpg

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس یادت باشه به موقش به عاغاتون بگو منو بدن خدمتتون انتخاب کنید :biggrin:
عاقا کیلویی چنده!؟
خودم از قبل انتخاب کردم!
:D
مرید باشی!:D
مرحبا به اون شکم !!!
وقت کهنه عوض کردن صدا کن