آیا تک فرزندی کار درستی است؟

سرسبز

عضو جدید
تک فرزندی خیییلی اشتباهه بیچاره اون بچه بخدا در حقش ظلم میشه همیشم تنهاس
خدارو شکر بنده یه داداش گل دارم ولی دنبال یه خواهر بزرگترم واس خودم ... که اونم نمیشه

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
داشتم نت رو جستجو می کردم که متوجه یک نکته ای شدم این که ایران برای جمعیت کنونی حتی آب آشامیدنی هم ندارد چه برسد به انرژی، مسکن، کار و ... . نمی دونم این جمعیت که قراره زیاد بشه حتی آب هم برای خوردن نداره که از حداقل امکانات نه بلکه از حداقل های حیاته قراره در ایران زندگی کنه یا در کشوری مثل آمریکا با اون همه منابع. حالا بعضی از دوستان نظرات نوستالژیک داشتن مثل ظلم به بچه و امثالهم بایدبگن آیا از تشنگی و گرسنگی مردن در سال های آینده بچه های متولد شده ظلمه که ما نیستیم یا احساس تنهایی امروزشون که ما هستیم!، از دوستان خواهش می کنم به این فکر کنن که فرزندان ما در آینده چه نظری در مورد ما خواهند داشت.

آخرین ویرایش:

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بحث تنها موندن بچه به خاطر تک فرزندی هم از اون بحث های خنده داره.مگه قراره ما فقط با خواهر یا برادرمون رابطه داشته باشیم که اگه نداشتیم تنها بمونیم؟در محیط کار-دانشگاه-مدرسه-محل و ... هزاران هزار فرد متناسب برای دوستی وجود داره.به جای این پرسش چه خوب بود میپرسیدیم اصلا هدفمون از داشتن بچه چیه؟....دوستی داشتم که میگفت هدفم اینه که نسلم ادامه پیدا بکنه!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بحث تنها موندن بچه به خاطر تک فرزندی هم از اون بحث های خنده داره.مگه قراره ما فقط با خواهر یا برادرمون رابطه داشته باشیم که اگه نداشتیم تنها بمونیم؟در محیط کار-دانشگاه-مدرسه-محل و ... هزاران هزار فرد متناسب برای دوستی وجود داره.

ولی من از کسانی که تک بچه هستند ( دهه شصتی) خیلی این عبارت تنهایی رو شنیدم! و همشون دوست داشتند که خواهر یا برادری داشتند.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من از کسانی که تک بچه هستند ( دهه شصتی) خیلی این عبارت تنهایی رو شنیدم! و همشون دوست داشتند که خواهر یا برادری داشتند.

دهه شصت که اوج زاد و ولد بود. حداقل تا اونجا که من می دونم. البته هیچ کس خواهر و برادر نمیشه ولی خوب باید قبول کرد که دو بچه حداقل دو برابر امکانات نیاز داره و متاسفانه در شرایط کنونی تصمیم سختیه.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاربردها و فواید افزایش جمعیت در کشور:

صف بنزین

صف سبد کالا

صف اعدام:

راهپیمایی ها

تشییع چندتا استخون که هرسال میارن و تمومی نداره:

و اما آینده سازان مملکت:
داریم به سمت افغانستان میریم

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

صف بنزین

صف سبد کالا

صف اعدام:

راهپیمایی ها

و اما آینده سازان مملکت:

لطفا از صف موال بین راهی هم تصویر تهیه نموده به چشم مسئولان برسانید
همچنین اکثرا مختلط هستن و آفتابه ندارن نیز دیده شده شیرش یهو باز میشده و.............. مایه هم نداشتن
یه مورد هم بود که اصن در نداشت گونی انداخته بودن جلوش

با تشکر از برنامه خوبتان

*rahil*

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بحث تنها موندن بچه به خاطر تک فرزندی هم از اون بحث های خنده داره.مگه قراره ما فقط با خواهر یا برادرمون رابطه داشته باشیم که اگه نداشتیم تنها بمونیم؟در محیط کار-دانشگاه-مدرسه-محل و ... هزاران هزار فرد متناسب برای دوستی وجود داره.به جای این پرسش چه خوب بود میپرسیدیم اصلا هدفمون از داشتن بچه چیه؟....دوستی داشتم که میگفت هدفم اینه که نسلم ادامه پیدا بکنه!
درود بر تو خوب زدی تو خال

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
تک فرزندی خوبه
ولی بی فرزندی عالیه...حرف نداره..اکی
یه ضربالمثلی میگه بعد خودم میخوام بچم زهر مار هم بخوره
آره بابا....بچه میخوای چه کار تو این وضعیت خراب

puyan majd

عضو جدید
ببین همین چندتا استخون باعث شدن تو الان راحت سر جات بشینی و از عالم و ادم طلبکار باشی

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

همش به کنار ! ولی نه شما و نه هیچکس دیگه ای حق نداره در مورد کسانی که برای همه ایرانی ها قابل احترامند اینجوری صحبت کنه !!!!

وطن دوستیتون کجا رفته پس !!! این افراد افتخارات میهنمون هستن ... و درست نیست که با لفظ "چند تا استخون" ازشون یاد بشه :razz:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

صف بنزین

صف سبد کالا

صف اعدام:

راهپیمایی ها

و اما آینده سازان مملکت:

جناب بفهم چی میگی لطفن ...اینا برا تو بی ارزشن برا اون مادری که سی ساله منتظر خبری از فرزندش بیاد حتی پلاک پسرش پیدا بشه و با همون پلاک بچش درد و دل کنه چون بوی بچشو میده ...اگه اینا برا شما ارزش نداره برا خیلیا ارزش داره . ..همینایی که الان به گفته شما چند تا استخونن یه زمانی کسانی که مرد نبودن فقط نر بودن رفتن خارج کشو و.و.و. ا ولی اینا رفتن به خاطر ناموس و خاکشون جنگیدن ....

از مادر شهید مفقودالاثر «احمد صداقتی» می‌خواهیم از لحظات دلتنگی‌اش بگوید، او می‌گوید: اگر بچه خودتان یک ساعت دیر بیاید چه حالی به‌ شما دست می‌دهد؟ من ۳۰ سال است همان احوال را دارم.

پرنیان23

عضو جدید
مهندس جان شوما یکم تند میری من خودم هم خواهر دارم و هم برادر خدا رو شکر دوسشونم دارم و درسته که به قول شما اجازه ندارم اما واسه همون 50 درصد چی ....
ببین عزیز به مسعود جانم گفتم
همیشه واسه تامین خواسته ها مون تو خونه مشکل هس
خیلی از اوقات نمیشه یه گوشه دنج تو خونه پیدا کرد راحت باشی
پدر و مادرم که شب تا صبح فکر هزینه ها و اینا هستن و ....

هر آدمی روزیه خودش وداره ....به نظر من این زیاده خواهی ها هست که پدر و مادر و به سختی می ندازه
در مورد گوشه دنج هم چیزی که زیاده گوشه دنجه تو دنیا برا تنها بودن و راحت بودن .....
در ضمن شما نباید از طرف پدر و مادرتون نظر بدین ...من مطمئنم که اونا این شرایط و به تنهایی ترجیح میدن

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
همش به کنار ! ولی نه شما و نه هیچکس دیگه ای حق نداره در مورد کسانی که برای همه ایرانی ها قابل احترامند اینجوری صحبت کنه !!!!

وطن دوستیتون کجا رفته پس !!! این افراد افتخارات میهنمون هستن ... و درست نیست که با لفظ "چند تا استخون" ازشون یاد بشه :razz:

جناب بفهم چی میگی لطفن ...اینا برا تو بی ارزشن برا اون مادری که سی ساله منتظر خبری از فرزندش بیاد حتی پلاک پسرش پیدا بشه و با همون پلاک بچش درد و دل کنه چون بوی بچشو میده ...اگه اینا برا شما ارزش نداره برا خیلیا ارزش داره . ..همینایی که الان به گفته شما چند تا استخونن یه زمانی کسانی که مرد نبودن فقط نر بودن رفتن خارج کشو و.و.و. ا ولی اینا رفتن به خاطر ناموس و خاکشون جنگیدن ....

از مادر شهید مفقودالاثر «احمد صداقتی» می‌خواهیم از لحظات دلتنگی‌اش بگوید، او می‌گوید: اگر بچه خودتان یک ساعت دیر بیاید چه حالی به‌ شما دست می‌دهد؟ من ۳۰ سال است همان احوال را دارم.

من به کسی توهین نکردم... فکر میکنم منظور من رو متوجه نشدید. منم براشون احترام قائلم ؛این دولته که داره به شعور شماها توهین میکنه.. شما بهتره تعصب رو کنار بزارید و یکم فکر کنید.
این من نبودم که جنگ رو شروع کردم بعد که میلیونها نفر آواره و کشته و زخمی شدن با خوردن جام زهر تمومش کنم. بعد بگم کشور دوست و برادر عراق.
ماهم در خانوادمون شهید و جانباز داشتیم ولی اینها دارن با این کارشون با احساسات مردم بازی میکنن.
اینها دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن ولی کیه که بفهمه..
بنا به مثال زدن باشه؛ یکی از پدران همین شهیدان میگفت: بعد از بیست و هفت سال دو تا استخون بهم دادن گفتن این بچت. همش این و اونو نفرین میکرد. کساییکه بانی و باعث این جنگ شدن.
بجای اینکه به من حمله کنید و دم از حس وطن دوستی بزنید یکم پرس و جو کنید ببینید که چرا صدام به ایران حمله کرد..ببینید کی تحریکش کرد. ببینید کیا بچه های 9 ساله رو میفرستادن رو مین.
با سپاس..
1_83.jpg

آخرین ویرایش:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من به کسی توهین نکردم... فکر میکنم منظور من رو متوجه نشدید. منم براشون احترام قائلم ؛این دولته که داره به شعور شماها توهین میکنه.. شما بهتره تعصب رو کنار بزارید و یکم فکر کنید.
این من نبودم که جنگ رو شروع کردم بعد که میلیونها نفر آواره و کشته و زخمی شدن با خوردن جام زهر تمومش کنم. بعد بگم کشور دوست و برادر عراق.
ماهم در خانوادمون شهید و جانباز داشتیم ولی اینها دارن با این کارشون با احساسات مردم بازی میکنن.
اینها دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن ولی کیه که بفهمه..
بنا به مثال زدن باشه؛ یکی از پدران همین شهیدان میگفت: بعد از بیست و هفت سال دو تا استخون بهم دادن گفتن این بچت. همش این و اونو نفرین میکرد. کساییکه بانی و باعث این جنگ شدن.
بجای اینکه به من حمله کنید و دم از حس وطن دوستی بزنید یکم پرس و جو کنید ببینید که چرا صدام به ایران حمله کرد..ببینید کی تحریکش کرد. ببینید کیا بچه های 9 ساله رو میفرستادن رو مین.
با سپاس..
مشاهده پیوست 205039

واقعا متوجه نشدین منظورمو یا نخواستین که متوجه بشین ؟:|

من از باعث و بانی جنگ حرفی زدم ؟ از دلیل حمله صدام ؟ از دولت طرفداری کردم ؟ از شستشوی مغزی بچه 9 ساله که بره روی مین ؟ دقیقا کدوم اینارو توی پستم دیدین ؟؟؟ من از کدومش دفاع کردم که حالا محکومم ؟؟

من دارم میگم ادبیات شما در رابطه با شهدا جالب نیست و باید حرمتشون حفظ بشه ! حتی اگر قصدتون توهین نبود ..شیوه ی بیانش بد بود !:razz:

بعد شما اومدین در جواب علل شروع جنگ رو ریشه یابی میکنین ؟:|

به قول خودتون : سپاسمندم :|

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا متوجه نشدین منظورمو یا نخواستین که متوجه بشین ؟:|

من از باعث و بانی جنگ حرفی زدم ؟ از دلیل حمله صدام ؟ از دولت طرفداری کردم ؟ از شستشوی مغزی بچه 9 ساله که بره روی مین ؟ دقیقا کدوم اینارو توی پستم دیدین ؟؟؟ من از کدومش دفاع کردم که حالا محکومم ؟؟

من دارم میگم ادبیات شما در رابطه با شهدا جالب نیست و باید حرمتشون حفظ بشه ! حتی اگر قصدتون توهین نبود ..شیوه ی بیانش بد بود !:razz:

بعد شما اومدین در جواب علل شروع جنگ رو ریشه یابی میکنین ؟:|

به قول خودتون : سپاسمندم :|
:redface:.
فکر نمیکنم لازم باشه دوباره حرفامو تکرار کنم.
شما یا هنوز هم منظور من رو متوجه نشدید یا قصد تخریب دارید. من اگر قصدم توهین بود شک نکن قاطعانه میگفتم. من به این عزیزان که رفتن از وطنشون دفاع کردن نه تنها احترام میزارم، مطمئن باش از شما بیشتر قدرشونو میدونم.
متاسفانه تعصب جلوی فکر کردن رو میگیره.. حاضرم شرط ببندم شماها که الان کاسه ی داغ تر از آش شدید هیچ وقت در تمام زندگیتون به این مسائلی که عنوان کردم فکر نکردید.{ که چرا اینهمه شهید دادیم)
متاسفانه با این بحث از موضوع تاپیک خارج شدیم..نخست اینکه فکر نمیکنم استخوان بی ادبی باشی. در بدن انسان بالغ حدود 200 استخوان هست.
سالی چندین بار در نوبت های مختلف، چندین تابوت رو در شهرها میگذرونن به اسم شهدای گمنام که مردم غیور و همیشه در صحنه بدنبال اینها شیون و زاری و راهپیمایی بعد بجز عراق{عامل اصلی جنگ} شعار مرگ بر اسرائیل و انگلیس و .تمام کشورهارو سر میدن.و بعضیها هم سواستفاده میکنن..کار نداریم. بگذریم.
بازهم میگم قصد من بی احترامی به کسی نبوده، شماها تحصیل کرده هستید یکم فکرتون رو باز کنید. اون دوران گذشت که قرآن رو رو نیزه میکردن. لطفا شما هم با احساسات مردم بازی نکن.
:razz: قیافتم واسه من اینجور نکن.
ریشه یابیم واسه این بود که بفهمی منظورم چی بود، که ظاهرا بازهم تعصب نمیذاره فکر کنی.
منم دیگه جواب هرکس که راجع به این موضوع، بهم حرف بزنه رو نمیدم. چون دلایلم رو گفتم.

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
:redface:.
فکر نمیکنم لازم باشه دوباره حرفامو تکرار کنم.
شما یا هنوز هم منظور من رو متوجه نشدید یا قصد تخریب دارید. من اگر قصدم توهین بود شک نکن قاطعانه میگفتم. من به این عزیزان که رفتن از وطنشون دفاع کردن نه تنها احترام میزارم، مطمئن باش از شما بیشتر قدرشونو میدونم.
متاسفانه تعصب جلوی فکر کردن رو میگیره.. حاضرم شرط ببندم شماها که الان کاسه ی داغ تر از آش شدید هیچ وقت در تمام زندگیتون به این مسائلی که عنوان کردم فکر نکردید.{ که چرا اینهمه شهید دادیم)
متاسفانه با این بحث از موضوع تاپیک خارج شدیم..نخست اینکه فکر نمیکنم استخوان بی ادبی باشی. در بدن انسان بالغ حدود 200 استخوان هست.
سالی چندین بار در نوبت های مختلف، چندین تابوت رو در شهرها میگذرونن به اسم شهدای گمنام که مردم غیور و همیشه در صحنه بدنبال اینها شیون و زاری و راهپیمایی بعد بجز عراق{عامل اصلی جنگ} شعار مرگ بر اسرائیل و انگلیس و .تمام کشورهارو سر میدن.و بعضیها هم سواستفاده میکنن..کار نداریم. بگذریم.
بازهم میگم قصد من بی احترامی به کسی نبوده، شماها تحصیل کرده هستید یکم فکرتون رو باز کنید. اون دوران گذشت که قرآن رو رو نیزه میکردن. لطفا شما هم با احساسات مردم بازی نکن.
ریشه یابیم واسه این بود که بفهمی منظورم چی بود، که ظاهرا بازهم تعصب نمیذاره فکر کنی.
منم دیگه جواب هرکس که راجع به این موضوع، بهم حرف بزنه رو نمیدم. چون دلایلم رو گفتم.
حالا من نمیخوام از حرفای خانوم آمیتریس جانب داری کنم چون خودشون میان اگه صلاح بدونن جواب خواهند داد ..ولی حرف شما به نوعی در جواب پست قبلی من هم بوده خواستم نظر خودم و بگم
لحن شما در بکار بردن چهار تا استخون جالب نیست بعد بیایم توجیه کنیم که بدن از تعداد زیادی استخوان تشکیل شده و.و. این چه حرفیه
شما دوست تحصیلکرده نحوه عنوان و توصیفی که از شهدایی پیدا شده میکنید قشنگ نیست شما که اینقد ارزش قائل هستین برای شهدا حتی بیشتر ما پس نباید اینجور عنوان کنی
.. .
فکر باز کردن ، تحصیل کردده بودن به معنای این نیست که از حالا دیگه خیلی چیزا رو فراموش کنم تو پیام قبلی گفتین که پسر 9 ساله رو میفرستادن رو میم آخه این چه حرفیه بابا همین که میگی دو رو بر ما شهدا و جانباز و.و. بوده و بعد اینجور از اون دوران یاد میکنید من برام جای سواله اصلن فضای حاکم بر نیروهای ما اینجور نبوده ...
من واقعن نمیخوام درباره بخشای دیگه حرفاتون صحبت کنم چون بحث بحث میاره .... و وفضای تاپیک عوض میشهبیش از این ... در اخر خدمتتون عرض میکنم این دیدباز بهش نمیگن که شما دارین ... همچنین تلقی اشتباه از یک تحصیلکرده دارین انگار ..یک تحصیلکرده فراموشکار نیست ...جنگ تقصیر هر کی میخواد باشه بحث ما نیست ...نکته ی دیگه من والا روی دولت مولتی تعصب ندارم ...همیشه هم انتقاد کردیم ...
بگذریم موفق باشین منم واقعن نمیخواستم دوباره بیام پست بذارم درباره اون پست قبلیتون در جواب خودم هم دیدم ولی سعی کردم جواب ندم ...ولی الان که اسم کاسه داغ تر ازآش و تعصب اومد گفتم جواب بدم ..بهتره....در هر صورت موفق باشین دوست محترم

آخرین ویرایش:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما یا هنوز هم منظور من رو متوجه نشدید یا قصد تخریب دارید.

شما بهتره تعصب رو کنار بزارید و یکم فکر کنید.

بجای اینکه به من حمله کنید و دم از حس وطن دوستی بزنید

تعصب جلوی فکر کردن رو میگیره.. حاضرم شرط ببندم شماها که الان کاسه ی داغ تر از آش شدید هیچ وقت در تمام زندگیتون به این مسائلی که عنوان کردم فکر نکردید.{ که چرا اینهمه شهید دادیم)

شماها تحصیل کرده هستید یکم فکرتون رو باز کنید. اون دوران گذشت که قرآن رو رو نیزه میکردن. لطفا شما هم با احساسات مردم بازی نکن.

ظاهرا بازهم تعصب نمیذاره فکر کنی.

الآن کی دقیقا هدفش تخریبه ؟ شما با این حرف ها و توهین هاتون ! یا من با همون یه جمله که گفتم لحنتون در توصیف شهدا بد بود ؟ انتقادپذیری هم خوبه هاااا :|

صحبتاتون که خیلی جالب بود ... برای جوابشم صحبت های جناب *breath* کافیه ...

منم حرفام واضح بود مهندس ... لازمه دوباره تکرار کنم ؟؟؟

شما وقتی از یک فرد نابینا صحبت میکنین میتونید با لفظ فرد نابینا یا روشن دل ازش صحبت کنید ،و یا اینکه میتونید بگید : اون یارو کوره !

و اینکه بگید شما براش خیلی ارزش قائلید و همش یه معنی میده و حرف زدن در مورد باعث و بانی نابینا شدنش ، توجیه قابل قبولی برای لفظی که شما به کار بردین نیست !

با مثال توضیح دادم که قشنگ جا بیوفته ! اگه لازمه رسم شکل هم داشته باشم ؟ :دی

نه دیگه ! اون مال پست قبل بود ... الان با خوندن این پستتون و صحبت های قانع کننده اتون در مورد 2000 تا استخون در بدن همه ی افراد ! این شکلیم :

کار خوبی میکنید ! موفق باشید !

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخ آخ که چقه حرف برای گفتن دارم ولی 100 افسوس که ............:دی

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا خوب نیست
به نظر من بچه گوشه گیر میشه و تو سنی که باید بچگی کنه و با دوستاش بازی کنه دوستش میشه بابا و مامانش
وقتی بزرگتر شد باکی درد و دل کنه با کی حرف بزنه که درکش کنه غم خوارش باشه
خدا اون روز رو نیار ولی وقتی پدر مادرش نباشن چکار باید بکنه هیچکس رو نداره

setare2013

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیدونم اینجا چی به چیه ها
فقط حرف خودم رو زدم دوستان
حوصله خوندن مطالب طولانی هم نداشتم:redface:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا خوب نیست
به نظر من بچه گوشه گیر میشه و تو سنی که باید بچگی کنه و با دوستاش بازی کنه دوستش میشه بابا و مامانش
وقتی بزرگتر شد باکی درد و دل کنه با کی حرف بزنه که درکش کنه غم خوارش باشه

بهتره از این زاویه هم به قضیه نگاه کنید که گناهه اون بچه چیه که بخاطر افکار غلط پدر و مادر باید به این دنیا بیاد و زجر بکشه ؟!!..
اولا که پدر و مادر بیشعور. دوستان بیشعور، معلمین بیشعور، همکاران بیشعور، همسر بیشعور، بچه های بیشعور. تا روزیکه از دنیا میره اذیت میشه
.{بیشعوری = عادت ها و اخلاقهای بد}
واقعا دنیای مزخرفی هست. یا باید فکر نکرد و با خوشی زندگی کرد{ تکرار کارهای روزانه} یا اینکه یکم، فقط یکم فکر کرد و زجر کشید.

{
بنظرم این فکر هم اشتباهه: خیلی هارو میشناسم با اینکه پدر و مادر هم دارن باز احساس تنهایی میکنن، اصلا والدینشون براشون غریبه هستن.
بعضیها اصلا از داشتن اون پدر و مادر رنج میکشن...}

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتره از این زاویه هم به قضیه نگاه کنید که گناهه اون بچه چیه که بخاطر افکار غلط پدر و مادر باید به این دنیا بیاد و زجر بکشه ؟!!..
اولا که پدر و مادر بیشعور. دوستان بیشعور، معلمین بیشعور، همکاران بیشعور، همسر بیشعور، بچه های بیشعور. تا روزیکه از دنیا میره اذیت میشه
.{بیشعوری = عادت ها و اخلاقهای بد}
واقعا دنیای مزخرفی هست. یا باید فکر نکرد و با خوشی زندگی کرد{ تکرار کارهای روزانه} یا اینکه یکم، فقط یکم فکر کرد و زجر کشید.

یعنی واقعا شما اینقدر داری از زندگی کردن تو ایران زجر میکشی؟؟؟!