r122 یعنی:
مسکونی با تراکم متوسط، 5 طبقه، تراکم 300 و 60 درصد ساخت
ولی توی اطلاعات پهنه نوشته تراکم 360 و 6 طبقه
پس کدومش درسته؟
سلام
خیلی خیلی خوبه
آقا فرزاد خیلی ممنون که وقت می زارید و اندکی از کمبودهای آموزش عالی رو در فضای مجازی جبران می کنید ان شا الله که اونهای که واقعا نیازمند مطالب اینچنینی هستند بهش دسترسی پیدا کنند و بتونند نهایت استفاده رو ببرند.
ان شاالله پاینده باشید و حضورتون مستمر
یه سوال برای من پیش اومده .
اینی که اینجا گفتید .تو عکس دوم منظورمه پیشروی ساختمان،حالا که این زمین خاص هست. اما سوالم اینه که اون بایدی که در جمله بیان کردید تو همه ی دستور نقشه ها هست؟
یعنی تفاوتی نداره که تو چه منطقه ای باشه ،همه ی دستورنقشه ها شکا پیشروی ساختمان و ... هم دارند؟
مجدد سوال :
گفتین محدوده ی طراحی شما به صورت پلکانی هست و سقف طبقه ی همکف شما باغ در بام هست.
یعنی شما یک کد ارتفاعی حیاط دارید که می تونه مثلا محوطه سازی بشه.و یک کد ارتفاعی که سقف طبقه ی همکف و کف طبقه ی اول هست،که اون محدوده ای که جز زینای طبقه ی اول نیست می تونه محوطه سازی بشه برای باغ در بام، یعنی تغریبا یه محوطه سازی دو طبقه دارید اینطوره؟؟
درست برداشت کردم؟؟
موضوع دیگه اینکه من تغریبا هیچی از این پست متوجه نشدم.اینکه کد 3.318 رو انتخاب می کنیم و با توجه به اون کد 1.20 رو صفر صفر می گیریم متوجه شدم
اما چه لزومی داره تطبیق کد ارتفاعی نقشه بردار با خودمون ؟
چرا نمی تونیم روی کد ارتفاعی های نقشه بردار کار کنیم ؟
یه خواهش دیگه اینکه
اگر امکان داره با section هم پیش برید
می دونم خیلی زحمت داره که این نقشه ها رو مرتب کنید با توضیح و ازش عکس بگیرید و آپلود کنید و اینجا بزارید، خیلی ممنون از زحماتتون،
اما سِکشن هم خیلی تو رسوندن مطلب می تونه کمک کنه.
بازم ممنون از زحماتتون![]()
من از زمین در حین خوندن توضیحات سکشن زدم تو همون فایل سایت پلان و متوجه شدم ماجرا چیهبله حتما.ممنون که گفتید.
ولی بنظرم شاید تو این مرحله پلان بیشتر جواب بده.ولی باز اگه خودتون بگید مثلا از کجا section بزارم ،این کارو میکنم.
و چه ربطی داره؟تو پست پایین یادم رفت بگم،این پیشروی 60 درصد با سطح اشغال 60 درصد تفاوت داره که تو این زمین با این شکل خودش رو نشون داده.
من چند بار که مصاحبه رفته بودم اولین سوالشون همین بود که پیشروی چه ربطی به سطح اشغال داره.
سلام.
من از زمین در حین خوندن توضیحات سکشن زدم تو همون فایل سایت پلان و متوجه شدم ماجرا چیهفهمش راحت تره فقط سیوش نکردم هنگام خروج که کار رو بزارم ببینید
و چه ربطی داره؟
من یه سوال پیش اومد برام
ببخشید اگه مبتدی باشه
مشاهده پیوست 200021
الان اینجا این راه پله دو تا در داره که به 2تا لابی باز میشه؟
یعنی اگهکسی اومد یه طبقه بعد اشتباهی رفت تو لابی اون یکی واحد در راه پله رو باز میکنه و میره لابی واحد دیگه؟این اولین بار بود این طرح رو دیدم واسه همین نمیدونم درست متوجه شدم یا نه
در مورد پله فرار هم میشه توضیح بدین؟ پله اصلی طبق مبحث نمیدونم چند(!) با رعایت اما و اگرها همون پله فرار قرار گرفته؟
سلاممم.
هر واحد برای خودش لابی مخصوص داره.ضابطه میگه که این لابی باید به راه پله و آسانسور دسترسی داشته باشه.لزومی برای ارتباط بین دو لابی وجود نداره.
در مورد پله فرار چیزی نمیدونم راستش.فقط اینو میدونم که اگه تعداد واحد ها در طبقه از 3 واحد بیشتر شد باید دو راه پله در نظر بگیریم.
سلاممم.
هر واحد برای خودش لابی مخصوص داره.ضابطه میگه که این لابی باید به راه پله و آسانسور دسترسی داشته باشه.لزومی برای ارتباط بین دو لابی وجود نداره.
در مورد پله فرار چیزی نمیدونم راستش.فقط اینو میدونم که اگه تعداد واحد ها در طبقه از 3 واحد بیشتر شد باید دو راه پله در نظر بگیریم.
چند تا نکته هست که بهتره اینجا بهش توجه داشته باشیمممنونمن منظورم ضابطه نبود منظورم بیشتر کیفیت فضا بود
خب مگه تعداد طبقاتتون 6 روی پیلوت نیست؟(یعنی 7طبقه بدون زیرزمین)
ما این ترم توی ضوابط خوندیم که تا 5طبقه روی پیلوت نیازی به پله فرار نیست اما برای شما یه طبقه بیشتره؟
البته شاید ضوابط اینجا فرق داره
فکر کنم باید تاپیک رو از اول بخونم![]()
ممنونمن منظورم ضابطه نبود منظورم بیشتر کیفیت فضا بود
خب مگه تعداد طبقاتتون 6 روی پیلوت نیست؟(یعنی 7طبقه بدون زیرزمین)
ما این ترم توی ضوابط خوندیم که تا 5طبقه روی پیلوت نیازی به پله فرار نیست اما برای شما یه طبقه بیشتره؟
البته شاید ضوابط اینجا فرق داره
فکر کنم باید تاپیک رو از اول بخونم![]()
چند تا نکته هست که بهتره اینجا بهش توجه داشته باشیم
- برای دسترس خروج (داخل واحد و از در واحد تا پلکان) یک حداکثر طول معرفی شده که طولش بسته به اینکه شبکه بارنده دارن یا نه فرق میکنه.
- کلا ساختارهای خروج در ساختمانهای 4 طبقه به بالا باید مقاوم حریق باشن.
- در هر جای طبقه باید حداقل دو دسترسی به راه خروج های دور از هم داشته باشه مگه اینکه: واحد مسکونی در مستقیم به بیرون داشته باشه یا اینکه هر دستگاه پله حداکثر به دو واحد مسکونی در یک طبقه دسترسی داشته باشه یا مشمول بند بعدی بشه
- میتونیم ساختمان 5 طبقه رو با یک دستگاه پله داشته باشیم البته با حداکثر 4 واحد مسکونی با ساختار مقاوم در برابر حریق و غیره. اگه شبکه بارنده داشته باشیم و پنجره هم برای اتش نشانی باشه میشه یک طبقه دیگه هم با یک پلکان ساخته بشه.
مشخصه که این یک طرح اصولی و منطقیه اما در مورد کیفیت فضای لابی با سحر جون موافقم . برای کسی که آشنا نیست دسترسی به واحد بسیارگیج کنندس. کلا بهتره اسانسور یک در داشته باشه
راستی یه چیز دیگه صفر صفرو که خود شهرداری مشخص میکنه. چرا شما خودتون انتخاب کردین؟
سلام
از اینکه پی دی اف کار رو قرار دادی خیلی ممنون ، چون راحت تر می شه کار رو دید .
در مورد پلانها : به نظر از جمله نقاط مثبت این پلان ها لابی های مستقلش هست ، و اون کار فرما واقعا ایده ی خوبی داشته که مطمئنن ناشی از تجربه ی زندگی آپارتمان نشینی از نوع شلوغش رو بوده،اگر فضای مطلوب برای ایجاد لابی مشترک بزرگ و پر نور (که وسطش حوض بزاریم و اطرافش از این لابی های سبز(مثل روف گاردن داتشه باشیم) ) وجود نداره خیلی خوبه که همچین لابی های در نظر بگیریم.
نور گیری واحد ها و دسترسی فضاها هم که خوب بودن، بهتر شدند،در واقع اینقدر که کیفیت عکس بد بود من چیز دیگه ی متوجه شده بودم الان تو پی دی اف چیز دیگه ای رو دیدم(البته اون مورد تجمع فضاهای خصوصی در یک لابی هنوز پا برجاستت)سه تا از واحدها، واحدی که در مثلث در آوردید گوشه ی سمت راست(غرب ؟) و واحدی که سر نبش طراحی کردید و این واحدی که پایین سمت چپ قرار داره خیلی خوب طراحی شده.در واقع راهروی مستقل داشتن مسترهای دوتا از این سه واحد خیلی خوبه.
.
.
می شه در مورد ستون گذاریش توضیح مختصری بدید؟؟(یا در این موقوله نیمی گنجه؟ در ادامه می فرمایید؟)
.
.
.
باز هم تشکر برای به چالش کشیدن دانش نداشته ی حداقل من
خدا قوت
ممنون
اینهایی که من گذاشته بودم بیشترش ضوابط آپارتمان های مسکونی بود.سلاممم.
خیلی ممنون که ضوابطش رو گذاشتید.
این چیزی که شما میگید در مورد ساختمان های عمومی کاملا درسته ولی در مورد ساختمان مسکونی یه عوامل دیگه ای هم وجود داره که باید بهش توجه کرد.
اول اینکه اغلب استفاده کنندگان از ساختمان نسبت به ساختمان آشنا هستن....پس این مساله فقط برای دیگر استفاده کنندگان(مثلا مهمانان) مشکل ایجاد میکنه که اونم با اطلاعاتی که در لابی در نظر گرفته شده قابل حله.
نکته اصلی اینه که خواست کارفرما همین بوده.دقیقا در ساختمان قبلی این زمین که تخریب شد، مشکل لابی مشترک و اون بحث های مربوط به محرمیت و مزاتحمت های ناشی صدا وجود داشت.
بعد جدا از معماری شما زمان ساخت آسانسور ،میتونید سفارش کنید که علائم راهنما رو بصورت صفحات نمایشی ،در کابین نصب کنن.بالاخره این واحد ها شماره دارن دیگه.
سلام آقا فرزاد، من بابت مطالب ارزشمندتون ازتون تشکر می کنم، چند تا نکته و سوال راجعبه پروژه ای که گذاشتید داشتم:
1- مساحت اختصاص داده شده به اطلاعات، نگهبانی، استخر، فضای بازی کودک، اتاق ورزش، سرایداری و اتاق تاسیسات را چطوری تعیین کردید؟
2- چرا باید داخل واحد ها سوئیت مهمان طراحی بشه؟ یا نشیمن خصوصی حداقل برا 2 واحد طراحی بشه؟ آیا اینها جز خواسته های کارفرمان؟
3- ضوابط تراکم در زیر زمین چطوریه؟ با توجه به مساحت یا هر چیز دیگه ای، چند طبقه میتونیم زیرزمین داشته باشیم؟
4- شما شکل طبقات بالا رو به دلخواه تغییر دادید و به 60% رسوندید، در چه نوع زمین هایی آزادیم که اینکارو بکنیم؟ تو همه ی زمینهای قناس میشه این کارو کرد؟
5- یه چیز عجیب تو ذهن من اینه که چرا تو زیر زمین باید 60% + 2 متر پیشروی داشته باشیم؟ چرا 60% از سطح اشغال نباید باشه؟ شما فرض کنید همین زمین نسبت به محور شرقی غربی به شکل قرینه باشه، اونوقت بازم اگه مساحت زیر زمین 60% + 2 متر پیشروی باشه خیلی کوچیک میشه و حتی به 60% سطح اشغال طبقات بالا هم نمی رسه،(فقط 41% زمینه) من برا درک بهتر شکلشو کشیدم:
مشاهده پیوست 200675
6- فایلی که شما با عنوان محدوده طراحی ضمیمه کردید مساحت کلش 877 متره ولی شما نوشتید در سند 897.06 ذکر شده. مساحت طبقات را شما بر اساس 897 متر، 538 متر به غیر از کنسول 80 سانتی تعیین کردید، اما تو فایل اتوکد مساحت طبقات ترسیم شده توسط شما 543 متر است، آیا 2 متر پیشروی رو در طبقات لحاظ کردید؟ اصلا تو این موارد 2 متر پیشروی طبقات چطوری حساب می شه؟
با تشکر![]()
سلام خسته نباشید. شما فوق العاده اید......... ممنون از این اطلاعات مفیدتون
من نمی دونم این سوال رو باید اینجا بپرسم یا نه!! یه پیش زمینه ای در مورد شاپ درایینگ می خوام .....سخته یا راحت میشه یاد گرفت ؟؟ درچه حدی هست؟؟ برای کسی که رشته ش معماریه و هیچ آشنایی نداره به نظرتون میشه تویه دوره کار آموزیه یک ماهه شاپ درایینگ یادگرفت؟؟ تکلا همون ایکس استیله دیگه؟؟ کلن چه پیش نیازهایی می خواد؟؟
سلامسلاممممم.
خیلی ممنون.شما لطف دارید
آره ممنون که اینجا پرسیدید.
شما شروع کنید هر سوالی داشتید با تصویر همینجا یا تو تاپیک سازه مربوط به این پروژه بپرسید ما هم حتما در حد سوادمون کمکتون میکنیم.
.
سلامم.سلام
این تاپیک یک گنجینه ب تمام معناست
خدا قوت و دست مریزاد
این تاپیک سازه ک گفتیدایجاد شده؟من نتونستم پیدا کنم.. لینکشو لطف میکنید؟؟