oh my godness
its unbelievable
very disappointing
what r u donig!!!
this page like a bald bead![]()
i confess that you are intelligent but it's not sufficient for catch my position in this club..
my grammar is horrible
acknowledge this
and everybody know this
I do not hide the fact
I accept and go along with it
i confess that you are intelligent but it's not sufficient for catch my position in this club..
my grammar is horrible
acknowledge this
and everybody know this
I do not hide the fact
I accept and go along with it
من حدود 25 سری زبان عمومی سالها قبل رو زدم، و تقریبا هر سال سخت ترین زبان عمومی مال نوبت صبح روز سوم بوده که معماری هم تو این دسته هست. امسال تستای reading هم خیلی جوندار بودن نسبت به سالهای قبل. ولی حداقل یه نکته خیلی مثبت داشت که از زبان تصویری نیومده بود. من تا لحظات آخر میترسیدم نکنه به سنت قدیمیشون برگردن و لت و پارمون کنن
دفترچه من کدش A هست، ولی تو اکثر سوالا با جوابای این همخونی داره. ولی مخصوصا توی ریدینگ 2-3 تا هستن که من کاملا شک دارم جوابی که این داده درست باشه، حالا یا از فرق دفترچه هاست، یا من اشتباه میکنم، یا این کلید ایراد داره. توی بخش عمومی هم نمیدونم سوال 10 رو چرا همه میگن appeal ! اصلا معنی نمیده اینجا. درسته devote هم زیاد بهش نمیخوره ولی باز از appeal بهتره.
حالا چون کد دفترچش با مال من فرق داره نمیتونم مطمئنن بگم که اشتباه داشته یا نه ولی 22 که گفتی به نظر من materials درسته و 29 sources other than government. یا مثلا 26 مشخصه دیگه: گرانیت چه نوع سنگیه؟ سنگ آذرین. ignite rocks
از همه جالبتر سوال 14 بود، دو تا گزینه and دارن که بعد and خود متن قطعا غلط هستند، و گزینه دیگه هم which produces غلطه چون اصلا جمعه و s نمیگیره، فقط گزینه to produce میمونه که کمتر غلطه. مطمئنا اون and که تو متن گذاشتن اضافیه و سوال غلطه.
ووکب واقعا یه چیز پرت و پلایی بود....اخه کجای دنیا به این طولانی صورت سوال میدن...!!ادم سر درد میگرفت تا یه سوال رو بخونه و تموم کنه........متن ها هم خیلی اشتباه سوال پرسیده بودن مخصوصا متن دوم(خیلی بی سوادی بود)....واقعا....متن سوم هم که اصلا هیچ ارتباطی به معماری نداشت...ولی باز آسونترین متن بود....متن اول هم در مورد مرمت....دوم هم مصالح.....کلا گند زده بودن....من بعد آزمون فکر کردم خوب زدم....ولی الان که سوالارو میبینم به 20 و 30 هم راضی شدم.....
د رکل نسبت به سال قبل فوق العاده سخت بود...یعنی کسی 40 بزنه این ازمون رو شاهکار کرده.....
از نظر من اینطوری بود....حال شاید من چون امسال کمتر خونده بوده زبان رو نسبت به سال قبل اینطوری میومد....شما هم بگید چیکار کردین ببینم چطوریه داستان!!!!!
این کلیدهای دفترچه ی D هست...
) 2
2) 1
3) 4
4) 3
5) 1
6) 3
7) 4
8) 2
9) 3
10) 1
11) 1
12) 4
13) 2
14) 4
15) 1
بخش زبان تخصصی:
16) 4
17) 2
18) 3
19) 1
20) 4
21) 2
22) 1
23) 1
24) 3
25) 3
26) 1
27) 4
28) 3
29) 4
30) 2
منبع: سایت بابک رستمی...
اینکه جمعه ها سخت تر هست رو قبول ندارم...امثال کلا سیستمش عوض شده بود.....اتفاقا جمعه ها آسون تره همیشه....شما امثال رو مقایس کن با همین 90 ...به هر حال این روش برای ماهایی که رو زبان سرمایه گذاری کردیم....تاثیر منفی میزاره...من حدود 25 سری زبان عمومی سالها قبل رو زدم، و تقریبا هر سال سخت ترین زبان عمومی مال نوبت صبح روز سوم بوده که معماری هم تو این دسته هست. امسال تستای reading هم خیلی جوندار بودن نسبت به سالهای قبل. ولی حداقل یه نکته خیلی مثبت داشت که از زبان تصویری نیومده بود. من تا لحظات آخر میترسیدم نکنه به سنت قدیمیشون برگردن و لت و پارمون کنن
دفترچه من کدش A هست، ولی تو اکثر سوالا با جوابای این همخونی داره. ولی مخصوصا توی ریدینگ 2-3 تا هستن که من کاملا شک دارم جوابی که این داده درست باشه، حالا یا از فرق دفترچه هاست، یا من اشتباه میکنم، یا این کلید ایراد داره. توی بخش عمومی هم نمیدونم سوال 10 رو چرا همه میگن appeal ! اصلا معنی نمیده اینجا. درسته devote هم زیاد بهش نمیخوره ولی باز از appeal بهتره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آمادگی برای کنکور ارشد مرمت | کارشناسی ارشد | 77 | |
![]() |
آمادگی برای آزمون ارشددانشگاه آزاد91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |
-مطالعه-گروهی؛-آمادگی-جهت-کارشناسی-ارشد91 | کارشناسی ارشد | 843 | |
M | آزمون آن لاین برای آمادگی درکنکور ارشد رشته معماری | کارشناسی ارشد | 1 | |
ا | مطالعه گروهی؛ آمادگی جهت کارشناسی ارشد90 | کارشناسی ارشد | 161 |