جای فیتو واقعا خالیه..ممنونم که نمیزارید تاپیک ها و تالارمون خاک بخوره..
بسی خرسندیم که این مسیر رو ادامه میدید...
من موضوع آزاد رو انتخاب کردم چون آسون تره ولی در مسابقه های بعدی موضوع آسمان رو هم لحاظ کنید، با تشکر فراوان...![]()
حالا واسه من درس میخونی و محل نیزاری به ادم تو کجائی دختر..ببخشید اگه اسپم شد من مدت هاست دنبال این بچم اینجا ردشو زدم...شونصد بار هم گزینه حشرات باشه من باز گزینه حشرات و میزنم !![]()
سلام من واقعا قصد هیچ گونه جسارتیو نداشتم ..جدی میگم اگه ناراحت شدید معذرت میخوام..منظورم اینه که دلم واسه رضا تنگ شده مسئولیت هر قسمتو داده به بهترین اعضا و دوستای گل خودم...نه اینکه بگم چرا بقیه هستند..سلام
با نظر مستقیم خودشون بود
توی نظر سنجی هم شرکت کردند
ممنون از حضورتون![]()
سلام من واقعا قصد هیچ گونه جسارتیو نداشتم ..جدی میگم اگه ناراحت شدید معذرت میخوام..منظورم اینه که دلم واسه رضا تنگ شده مسئولیت هر قسمتو داده به بهترین اعضا و دوستای گل خودم...نه اینکه بگم چرا بقیه هستند..
جای فیتو واقعا خالیه..ممنونم که نمیزارید تاپیک ها و تالارمون خاک بخوره..
چه تفاهمی ! اما رای نیاورد !سیلااااااااااااااااام. همش یه دونه میتونم انتخاب کنم. چرا ؟!
من آلودگی محیط زیست رو انتخاب کردم![]()
چه تفاهمی ! اما رای نیاورد !
آلودگی محیط زیست با تخریب منابع طبیعی فرقش تو موضوع عکاسی چیه؟!
فرق داره دیگهآلودگی محیط زیست با تخریب منابع طبیعی فرقش تو موضوع عکاسی چیه؟!
یقینا فرق داره
تخریب میتونه مثل قطع درختان ، احداث جاده 8 لاینی وسط جنگل و چرای بی رویه دام در مراتع و برداشت بی رویه ذخایر معدنی به هدف اشتغال زایی و افزایش صادرات غیر نفتی باشه!
آلودگی میتونه مثل رفتن به 13بدر انسانهای متمدن امروزی، آلاینده های کارخانجات (گازی یا فاضلاب) ، احداث کارخانه سیمان و ... باشه ...
اما جفتشون میتونن در یک راستا باشن.
از دست اندرکاران تقاضا دارم جفت موضوع رو انتخاب و معرفی کنن تا ارباب رجوع بیشتری پیدا بشه!
ده روز وخ بده خیرشو ببینی! هش روز کمه ژون داش!![]()