مانم بیامدیم ... به به ! چه عسکایـــــــــــــــــــــــــــــــی ! چه عکاسایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی !! یه اسپندی دود کنیم !
بیریم سوراخِ ایمتیاز دادن
عسک شماره ی 1 ! ... 35/6 ایمتیاز ! زیاد خِشنگ نی . فیکر موکونیم به کادر بندی و اینجور چیزا توجه نُمائیده ولی خو بهتر از این سوژه نیابیده
عسک شماره ی 2 ! ... 30/72 ایمتیاز ! تاره . میتونست این بشر رو بذاره رو اون برگه و عسک بیگیره ... تازشم موگوفتش یه عینک ری بنم بزنه ، یه ژست ژیگرم بیگیره . اونوخ دیگه یَک عسکی موشُد
عسک شماره ی 3 ! ... به به ! آغا دولوخ چیرا ؟! دوزش دالیم ... 40/21 تا میدیم ... این سه تا که روی کول همه ن خعلی باحاله
عسک شماره ی 4 ! ... چطوریاس این عسک ؟! 35/33 تا میدیم ... برو حالشو ببر
عسک شماره ی 5 ! ... اوووووووووووَع ! جووووووووووووووونم کیفیت دوربین ! آغا اینو خوتّون انداختید ؟!49/99 تا !!!
عسک شماره ی 6 ! ... 35/02 تا ! ... میرفتی جیلوتر عسک مونداختی خو
عسک شماره ی 7 ! ... 40 تا ! ... اگه اون یکی گل هم مویوفتاد تو عسک خعلی خِشنگ تر موشُد
عسک شماره ی 8 ! ... 42/5 تا ! ... رنگِ حشره شو دوز نداشتیم
عسک شماره ی 9 ! ... 37/34 ! ... دوره ، واضح نی
عسک شماره ی 10 ! ... 30/65 ! ... کو حشله ؟!!!
عسک شماره ی 11 ! ... 32/27 ! ... دوره
عسک شماره ی 12 ! ... 35/45 ! .. کاتر بندی خوف نی ... دوره هم
عسک شماره ی 13 ! ... 40/25 تا ! ... قیافه شو تونو خودا ! ... پیشته زشت !یُخده میرفتی جیلو تر .
عسک شماره ی 14 ! ... 50 تا !!!
عسک شماره ی 15 ! ... 30/65 تا ! .. خعلی دور و ریزه !
عسک شماره ی 16 ! ... 30/12 تا ! خوفه
ضمن عرض خسته نباشید به مودوریت محترم تالار و دختر خاله ی محترمشان و دیگر دست اندرکاران و ایناااا و همچنین عکاس ها و حشره های شیرکت کننده در موسابخه و دیگر دوستانی که در موسابخه امتیاز دادن
سلام واقعا این عکسا رو خودتون گرفتید عالیه
اگه اشکالی نداره منم میخوام نظر بدم
با تشکر اگه توضیح ندادم چون نیاز به توضیح نداشت
سخت نگیر دیگه رضا جان! اگر بخوایم واقعا انصاف رعایت بشه توی نمره دهی خیلی ها ایراد دارن، مثلا خیلی ها واضح میگن فلان عکس مال کیه یا قبلا با فلانی هماهنگ شده که امتیاز بده! ولی در کل بچه ها خیلی سلیقه ای نمره میدن و به موضوع اصلی زیاد کاری ندارند! مثلا یکی میاد میگه چون رشته من باغبانیه و از گل خوشم میاد پس امتیاز بالا میدم و ... ولی به نظر من ارزش واقعی یک عکس فقط به کیفیتش نیست بلکه ارتباط موضوع و خلاقیت در عکس خیلی مهمتره که متأسفانه من توی امتیاز دهی بچه ها کمتر دیدم!اتفاقا نیاز به توضیح داره، وگرنه نمیتونیم امتیاز شما رو به حساب بیاریم!
طوریش نبود خو
تركيدم از خنده اين چجور زبونيه
خواهر حباسم بهت هستاااااااااااااااااااااااانمی خوااااااممممم همتون بی سلیقه این !!!! من موندم اونایی که تعریف و تمجید کردن چرا نمره کم دادن ؟ هاااااانننن ؟ خسیسین دیگه !!!
من به همه 50 امتیاز میدم که نمره خودم زیاد بشه با همتونم قهلم
امتیاز اعشاری ندین بی زحمت... گِردش میکنیم!
خب ظاهرا همه منتظرن که من شروع کنم
چشششششششششششششم
خب به اصرار فیتو جان باز اومدم واسه امتیاز دهی ... سعی میکنم دید انتقادی داشته باشم
عکس شماره 1 : 20 امتیاز .... کیفیت عکس خوبه ولی انتخاب مگس بنظرم زیاد جالب نیس
عکس شماره 2: 20 انتیاز ... بنظرم روی هدف خوب فوکوس نشده .. شایدم در حرکت بوده
عکس شماره 3: 40 امتیاز ... خصوصیات یه عکس خوب رو بنظرم داره
عکس شماره 4: 30 امتیاز ... قشنگه ولی رنگ بندی جالبی نداره
عکس شماره 5: 35 امتیاز ... با اینکه کیفیت عکس خوبه ولی بنظرم خیلی از نزدیک گرفته شده .. , ولی حس خوبی ب ادم میده
عکس شماره 6: 20 امتیاز ... زیاد کیفیت خوبی نداره
عکس شماره 7: 35 امتیاز ... بنظرم کیفیت و رنگبندی و کنتراست خوبی داره
عکس شماره 8: 35 امتیاز ... این دیگه چه جونوریه؟ بیشتر امتیاز رو بخاطر عجیب بودن جونورش دادم ... کاشکی گلش تازه تر بود (دیگه اون تقصیر جونور بوده)
عکس شماره 9: 15 امتیاز ... زیاد کیفیت خوبی نداره .. یکم مات هس
عکس شماره 10: 15 امتیاز ... این چیه دیگه؟ .. آفته؟ 5 امتیازش رو مایه کاری حساب کردم ... هدیه ویژه به صاحب عکس
عکس شماره 11: 25 امتیاز .. بنظرم باید از نزدیکتر گرفته میشد ... فضای زیادی خالیه
عکس شماره 12: 50 امتیاز .. بنظرم عکس قشنک و با کیفیتیه .. خلاقیت توش هست .. و کادرش خیلی قشنگ بسته شده
عکس شماره 13: 35 امتیاز ... بنظرم حشره یکم بهتر باید دیده میشد .. نمیگم تغییر زاویه دوربین چون فیس تو فیسی ملخه و دوربین قشنگه
عکس شماره 14: 30 امتیاز ... عکس قشنگیه ولی زیاد نمیشه گفت نوآوری داره
عکس شماره 15: 20 امتیاز ... کیفیت زیاد مناسب نیست و ایده خاصی هم نمیبینم
عکس شماره 16: 30 امتیاز .. عکس قشنگیه و رنگ بندی خوبی داره ولی باز از نظر نوآوری بنظرم زیاد حرفی نداره
ممنون از همگی عکاس ها
بدین ترتیب برندگان این دوره عبارتند از:
نفر اول: 3D Art
نفر دوم: niaz**
نفر سوم: ni_rosa_ce
جایزه این عزیزان به ترتیب عبارتست از 100، 75 و 50 امتیاز ویژه که از مدیریت ارشد باشگاه دریافت خواهند کرد.
با آرزوی موفقیت روزافزون همه دوستان عزیزم در تمامی مراحل زندگیشون
کسانی که میخوان درباره عکسها نظری بدن یا به نظرات دوستان پاسخ بدن دیگه آزادن... بریزید سر و کله هم تا میتونید همدیگه رو بزنید!
درود دوستان الان من در پوست خودم گنجیننده نمیشم از خوشحالی
از همه دوستانی که در این پیروزی من رو یاری کردند سپاس ویژه دارم و به خدمت همه دوستانی که من رو در پیروزی یاری نکردند خواهم رسید ( just kidding )
از فیتو جان تشکر ویژه دارم
تبریک دوست عزیز
بسیار سپاسگذارم
تا حالا ندیدید پارتی بازی بشه ؟