گفتيم حالا كه همه تاپيك ميزنن ما هم يه تاپيك درباره آبهاي زيرزميني بزنيم ببينيم خدا چي ميخواد
لطفا هركي مطلب مفيد داره بذاره
خدا خير و بركت بده به كاسبيتون
لطفا هركي مطلب مفيد داره بذاره
خدا خير و بركت بده به كاسبيتون
عجيبه ها من هر گوشه كناري تاپيك بزنم شماها ميفهميد ... مخصوصا اون سميرا شده مكتشف تاپيكاي منمهدی تو چکارت به ابهای زیر زمینی...
.
جدي!!!نه کارت درسته راحت باش ....داداش
منم کارم اینه ...تو چکارت به اب زیر زمینی....
به بهمنم خوشبخت بیدم مهدی خان ...
.
اين مطلب رو من نميدونستمآلودگی آبهای زیرزمینی:
آلودگی آبهای زیرزمینی ممکن است از آبهایی که به آن وارد میشود و یا از منابع دور دست باشد و اگر این آلودگی از منابع دور دست وارد آب شود، تعیین محل آلوده کننده بسیار مشکل است. اگر بعد از پمپاژ ، آلودگی در آب مشاهده شود، باید مطالعهای در منابع آلودگی اطراف چاه ، مثل چاههای توالت به عمل آید. عوامل موثر در ممانعت از آلودگی آبهای زیرزمینی به عمق چاه ، وضع طبیعی محلی که چاه در آن قرار دارد و جهت حرکت آبهای زیرزمینی مربوط است.
در هر صورت ، شعاعی که تحت اثر آن ممکن است آب زیرزمینی آلوده گردد، معمولا از حدود 20 برابر تغییرات سطح ایستابی دراثر پمپاژ چاه بیشتر نیست. و اگر زمین اطراف چاه از سنگهای شکسته باشد، این مهم کمی زیادتر است. به عنوان مثال اگر تغییرات ایستابی چاهی ، 0.5 متر باشد، شعاع آلودگی آن 10 متر خواهد بود
عجيبه ها من هر گوشه كناري تاپيك بزنم شماها ميفهميد ... مخصوصا اون سميرا شده مكتشف تاپيكاي من
شما خودت چيكارت به آبهاي زيرزميني
.
بله بله اون سميرا خانوم
اون سمیرا؟!!!!!!!!!!!
سمیرا خانم
بله بله اون سميرا خانوم
سميرا خانوم لطفا مطلب آب زيرزميني يادتون نره بذاريد
منابع آبهاي زيرزميني در جهان:
مونم خیلی دوست دارم بدونم ولی ناقلا نمیگه ....مهدی جان تو همه جا باید سرک بکشی؟
خدایی رشتت چیه؟
بگو منم مطلب میذارم http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={401528B4-9059-4A3E-9B07-E3F55B217978}
موضوع جالبی انتخاب کردی ممنون
مهدی جون مبینم که حسابی کارو بارت سکه شده ...
من تشکراتم کار نوکنه وگرنه ازتون تشکر مشتی میکردم
دم همتون گرم مطالب عالی بید...
دوستان مطلب فراموش نشهمونم خیلی دوست دارم بدونم ولی ناقلا نمیگه ....
جديدا خيلي بلا شديااره مهدی جون موافقم باهات ولی
انتخاب موضوع با خودت....
ما چاکرتیم گلو...جديدا خيلي بلا شديا
خب لااقل يه پيشنهاد بده تا شروع كنيم
خب ميخواي از هيدروليك آب در محيط متخلخل بريم جلو؟؟؟ما چاکرتیم گلو...
والله چه عرض کنم مغزم کار نمیکنه ...شروعش با شما بقیش با من ..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
K | نرم افزار تزريق آب در سفره هاي زيرزميني? | مهندسی آب ، سازه های هیدرولیکی ، فاضلاب | 2 |