فکر کنم شیوه دیتا گرفتنتون اشتباه هست. نیازی به این همه سختی کشیدن نیست. در مورد مشکلی که در اکسل دارین، به احتمال زیاد از Open Office یا libre Office استفاده می کنین. توابع Microsoft Office معمولا ذر spread sheet های لینوکسی خوب کار نمی کنه. اگر error 504 در این نرم افزار می گیرین به خاطر این هست که آرگومان های ورودی تابع شما درست نیست.سلام.
من توی بستر گاز جامد کار میکنم.به قسمت paraview میرسم برنامه ران میکنم و بعد اطلاعات بدست آمده را ذخیره میکنم.روی یک فایل کلیک میکنم و اکسل باز میشه.حالا یک فرمولی آخر همون ستون که عددش را لازم دارم وارد میکنم تا عدد بگیرم.همش خطا میزنه ونمیفهمم مشکل چیه؟
لطفا نرم افزار متلب را برام بزارید وطریقه ی نصبشو
hysys
.
aspen +
matlab
fluent
.
.
comsol
نخیرم اول CFD بعد بقیه
الان علم جدید CFD شده البته متلب هم خوبه،اما دیگه بیشتر کدها تو شاخه خود CFD نوشته میشه و نیازی به کد نویسی متلب نیست
فلوئنت و کامسول خوبه
ینی پوریا چرا کامسولو انداختی اخر،دعا میکنم تو مسابقه نقاشی آخر شی شکستت میدم
با سلام
آیا برنامه ای برای طراحی دکوراسیون داخلی ازمایشگاههای شیمی(بنچ کار و سینک و نمادهای برای دشتگاههای شیمی مثل کروماتوگرافی و ... وجو دارد؟
اگر کسی برای نمایش سه بعدی سراغ دارد لطفا راهنمایی فرماید.
یک زبون برنامه نویسی باید بلد باشی بالاخرهبا سلام. آیا برنامه #C در آینده به درد مهندسی شیمی می خوره؟؟؟
با سلام. آیا برنامه #C در آینده به درد مهندسی شیمی می خوره؟؟؟
فرقی نمیکنه دوست عزیز. همون کلاس اتوکد بری کارت راه میفته.اتوکد نرم افزار راحتیه خودتم یک کتاب خوب بگیری میتونی راحت یاد بگیری. من خودم بدون کلاس فقط تو محل کارم یاد گرفتم!سلام دوستان من میخوام برم کلاس اتوکد واسه طراحی نقشه هایی که ما مهندسین فرآیند باید انجامش بدیم یعنی منظورم اینه که نمیخوام اتوکد رو واسه نقشه کشی صنعتی و عمرانی برم کجا کلاس برم بهتره؟و اینکه هزینه خصوصی الان در چه حدودیه ممنونم
فقط میخوای بنویسی یا میخوای برات جل کنه؟word و poly math کارشون اصلا ربطی به هم نداره که مثال زدیددوستان میشه یه نرم افزار معرفی کنید که فرمول نویسی روابط پیچیده ریاضی رو بشه باهاش راحت نوشت؟ با poly mathوwordسخته
دوستان میشه یه نرم افزار معرفی کنید که فرمول نویسی روابط پیچیده ریاضی رو بشه باهاش راحت نوشت؟ با poly mathوwordسخته
سلام.خواهش میکنم کتاب آموزشی مناسبی برای نرم افزارaspen pinch به من معرفی کنین.ممنون می شم.