setareh11859
عضو جدید
Polycyclic Aromatic Sulfurسلام دوستان به این چیزی میدونید؟
Heterocycles from Fossil Fuels
Heterocycles from Fossil Fuels
سلامسلام
نیاز به مقالات یا مطالبی در مورد پلیمرهای هادی مانندپلی انیلین دارم
منظورم از رنگهای موجود تو بازار بود، که با اسمهای تجاری مثل رنگ روغن، پلاستیک، رنگ فوری، رنگ اپوکسی و ...
سلام
امیدورام سوالمو جای درستی پرسیده باشم
کسی از دوستان می دونه علت افزایش کرنش در شکست با افزایش جرم مولکولی پلیمر چیه؟ و اساسا چطور میشه که با افزایش جرم مولکولی هم استحکام و هم کرنش در شکست پلیمر بالا میره؟
سلام
با افزایش جرم مولکولی،طول زنجیرها بزرگتر میشه و گره خوردگی بیشتری پیدا میکنند.در نتیجه استحکام بیشتر میشه.چون زنجیرها به هم گره خورده اند
طول زنجیرها هم که زیاد بشه وقتی ماده رو میکشیم،طول زنجیرها که بلندتر از قبل شده در نتیجه وقتی گره خوردگیها باز بشن ماده بیشتر کشیده میشه.مثل یک کلاف نخ گره خورده که طول نخاش 5 سانته و یکی که طول نخاش 20 سانته.وقتی باز بشن اون 20 سانتی کرنش بیشتری کرده
اول دومی و جواب میدم.طول نخ بیشتر موقعی میتونه به معنای کشیده شدن بیشتر ماده باشه که رفتار ماده ذاتا brittle(شکننده) نباشه.ماده ای که رفتار شکننده داشته اصولا استعدادی برای کشیده شدن و نشان دادن رفتار چقرمه نداره.از طرفی ما در درس خواص فیزیکی مکانیکی خوندیم با افزایش وزن مولکولی بدلیل کاهش نقاط انتهایی زنجیر، حجم آزاد کم میشه(در نتیجه حرکتها مشکل تر شده) و دمای انتقال شیشه ای بالا میره. مگه بالا رفتن دمای Tg به معنای شکننده تر شدن نیست؟ و آیا این قضیه با افزایش کرنش در تضاد نیست؟
بالا رفتن استحکام قابل قبوله ولی کرنش؟؟ آیا لزوما طول بیشتر نخ به معنای توانایی کشیده شدن بیشتر اونه؟
سلامسلام دوستان
من میخام با سیلیکون RTV کار کنم ولی این سیلیکون مایع هستش.
میخام یه هاردنر مناسب بهش اضافه کنم
شما میدونین از چ ماده ی دومی به عنوان هاردنر میتونم استفاده کنم؟
ممنن میشم راهنمایی کنین
سیلیکونی که خریدین مگه هاردنر نداره؟ اصفهان توی خیابون امام خمینی روبروی خیابون امیرکبیر یه سری مغازه هست که کار فایبر گلاس انجام میدن من یه بار اونجا دیدم که رزین سیلیکونی رو با هاردنرش میفروشن. البته نمیدونم هاردنرش دقیقا از چه جنسیه رو جعبه اشم چیزی ننوشته. یه نکته بی ربط دیگه هم که شاید به دردتون بخوره اینه که سیلیکون توی تولوین راحت حل میشه و ویسکوزیتش پایین میاد.
سلام
دوستان لازم به ذکره که من میخام این سیلیکون مایع رو با یه هاردنر مناسب جامدش کنم و به مذاب 800 درجه سانتی گراد اضافه کنم
دنبال یه هاردنر مناسب میگردم