![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
| مهندسی صنایع مهندسي صنايع |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر گروه ترجمه مهندسی صنایع
![]()
|
منم فکر کنم این وسط برگ هویجم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کارم از کاهو و چغندر و بادمجون و ... گذشته شدم برگ هویج حداقل یه زحمت میدادید به خودتون به من می گفتین که منم در جریان باشم دارید چه بلایی به سرم میارید حداقل بتونم برم یه کیسه آب واسه خودم جور کنم که بذارم زیرم یوقت ............... اجبا خودتون بریدید و خودتونم دوختید؟؟؟؟ شیدا ، یوحنا ، مهسیما از شما انتظار نداشتم منو به این راحتی بفروشید واقعا که شیدا چقدر لواشک بدم تا بری به یکی دیگه گیر بدی خوب حداقل شما هماهنگ میکردید تا اینطوری لنگ نمونید من صبح دارم میرم سفر و تا 5شنبه هفته بعدم بر نمی گردم فعلا خوش باشید
من حاضرم سرمایه خودم را از دست بدهم ولی اعتماد مشتری خود را از دست ندهم . رابرت بوش تو میفهمی ؟ من که نمیفهمم . فرق حوری با فاحشه در چیست ؟ یکی در استخدام خدا و دیگری در استخدام بنده خدا . پس زنده باد خدایی که به حوری رشوه می دهد و بهشتی که فاحشه خانه است .
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| اطلاعیه و قوانین صندلی داغ ! | merijoon | مهندسی صنایع | 25 | 2010/2/12 01:52 PM |
| صندلی داغ :: (0_0) :: Hamid MB | Niima | صندلی داغ | 375 | 2009/5/23 01:58 PM |
| صندلی داغ :: (0_0) :: afa | Niima | صندلی داغ | 222 | 2009/5/13 12:11 AM |
| تصاویر اولین دوره مسابقات کشوری ربات های خانگی | ROBOTICS | مهندسی رباتیک | 1 | 2009/4/03 01:34 PM |
| صندلی داغ ....! | tartin | تاپیک های قدیمی | 49 | 2008/5/26 12:29 AM |