![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/4
محل سكونت: اصفهان نصف جهان
تشكر ها: 69
تشكر شده: 265
![]() ![]() ![]() امتیاز: 286 |
در مورد سوال اول
من خودم دقیقاً همین کار رو انجام داده ام و هیچ مشکلی پیش نیومده اما چند تا نکته : 1- ابتدا باید ورژن 16 و سپس 19 رو نصب کنید دلیل : پس از نصب ورژن 19 فایل های کتیا به طور پیش فرض با ورژن 19 باز می شوند و همونطور که می دونید ورژن های پایین تر نمی تونن فایل های ساخته شده با ورژن های بالاتر رو بخونن این به این معنیه که اگه ورژن 16 رو پس از ورژن 19 نصب کنید فایل های ساخته شده با ورژن 19 هم می خوان با 16 باز بشن که این امکان پذیر نیست . 2- معمولاً DVD شامل اسناد کتیا یا همون documentation به همراه DVD نصب کتیا با هم عرضه می شن . اگه شما DVD اسناد کتیا رو دارید اون رو باز کنید و به پوشه online برید . خود این پوشه شامل تعداد زیادی پوشه اس که معمولاً داخل اکثر این پوشه ها 4 پوشه دیده میشه : navigation images index samples پوشه آخری یعنی samples همون پوشه ای هست که شما می خواید . البته بعد از این همه روضه خوندن باید بگم با یک search ساده می تونید به همه این فایل ها داخل DVD دسترسی پیدا کنید .
|
|
|
| تشكر از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2009/9
تشكر ها: 172
تشكر شده: 193
![]() ![]() ![]() امتیاز: 204 |
یه سوال؟
یک سری محیط هایی که تو help کتیا معرفی کرده . توی کتیای من وجود نداره مثلا توی help محیط شیپ دارای 9 محیط است ولی تو کتیای من 8 محیط وجود داره و محیط BIW... که مربوط به اتصالات میشه وجود نداره. کتیای من ورژن 18 هستش. چرا اینطوریه؟ من هنگام نصب همه رو نصب کردم ![]()
|
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/4
محل سكونت: اصفهان نصف جهان
تشكر ها: 69
تشكر شده: 265
![]() ![]() ![]() امتیاز: 286 |
راستی منم ندارم دلیلش چیه ؟
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2009/12
محل سكونت: زیر آسمان خدا
تشكر ها: 0
تشكر شده: 109
![]() ![]() امتیاز: 125 |
سه نوع کتیا وجود دارد Catia P1, Catia P2 و Catia P3. هر سه کتیا هستند و از نظر شکل و شمایل تفاوتی ندارند تنها امکانات آنها کم و زیاد است. Catia P1 که ارزان ترین نوع کتیا است بسیاری از بخش ها، دستورات و حتی برخی ویژگیهای بعضی از دستورات را ندارد از اینرو ارزانتر است. Catia P2 در جایگاه بعدی است و Catia P3 کاملترین نوع با تمامی امکانات و دستورات است.
حدس می زنم شما نوع P2 را داشته باشید و یا تنظیمات کتیا را از p3 به p2 تغییر داده باشید (p3 را می توان به شکل p2 و یا p1 محدود کرد اما بر عکس نمی شود) اگر نوع کتیای شما p3 است و در همان حالت p3 هم قرار دارد اشکال کار در نصب است و یا نوع لیسانس که این آخری در ایران بی معناست چون همه از برنامه شکسته شده استفاده می کنند. |
||||||||
|
|
|
| تشكر از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2009/9
تشكر ها: 172
تشكر شده: 193
![]() ![]() ![]() امتیاز: 204 |
نقل قول:
من الان رفتم تو قسمت تنظیمات کتیام که دیدم روی p2 هستش و بعد اونو به p3 تبدیل کردم و دوباره کتیا رو راه اندازی کردم. ولی فقط یه صفحه خاکستری باز میشه که هیچ کاری نمیشه انجام داد. اشکال از چیه؟ یعنی مال من p2 بوده و نباید اونو به p3 تبدیل میکردم؟ |
|||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
عضو
![]()
تاريخ عضويت: 2009/1
محل سكونت: تهران
تشكر شده: 56
![]() امتیاز: 90 |
نقل قول:
دوست عزیز برای بازگشت به حالت اول مراحل زیر را برو، در غیر اینصورت باید نرم افزار را دوباره نصب کنی! 1- از قسمت Start up در windows در قسمت کاتیا گزینه tools/setting manegment را بزنید. 2- همان جایی باز می شود که گزینه های P1 تا p3 وجود دارند. منتها چیزی و کلمه ای دیده نمی شود. 3- در همان در حدود موقعیت p2 و p1 که بالا سمت چپ است، کلیک کنید. 4- ok کنید. و سپس نرم افزار را دوباره باز کنید. 5- در همین قسمت دوباره بروید و اگر اشتباها P1 را انتخاب کرده اید، آن را p2 کنید.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
محل سكونت: زیر آسمان خدا
تشكر شده: 109
![]() ![]() امتیاز: 125 |
تغییر دادن آن اگر خود p3 را نصب نکره باشید فایده ای ندارد. نیازی به انجام اینکار هم نبود، نوشته زیر آیکون کتیا روی صفحه ویندوز به شما می گوید که چه نسخه ای را نصب کرده اید.
من معذرت می خواهم شاید من خوب توضیح ندادم. یکی از علت های نداشتن برخی از بخش های کتیا می تواند نوع آن باشد. ممکن است علت دیگری هم داشته باشد. |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
محل سكونت: Tehran
تشكر ها: 204
تشكر شده: 218
![]() ![]() ![]() امتیاز: 235 |
چرا این کتیای من اینجوری میشه
تازه نصبش کردم v5r19 همین که میخوام وارد یه محیطی بشم (هر محیطی) پیغام میده click ok to terminate بعدش هم بسته میشه هیچ کاری هم نمیشه کرد! از نظر قدرت سیستم هم خیالم راحته سیستم قوی دارم یعنی تاحالا همین ورژن رو چند بار نصب کرده بود مشکلی نبود این دفعه نمیدونم چرا این جوری میشه. کرکش هم مثل سابق نصب کردم دیگه عقلم به جایی قد نمیده! توی اینترنت هم انگلیسی سرچ کردم نتیجه ای بدردخوری نگرفتم. دوستان کمک کنید لطفا!!!! راستی سیستم عاملم هم xp service pack2 هست خیلی ممنونم |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| دسترسی سریع به تاپیک های مرجع و مهم | sepehrkhosrowdad | مهندسی عمران | 2 | 2008/12/01 08:25 PM |
| منتخبی از تاپیک های مفید باشگاه مهندسان ایران | محمد فرزانه | علوم و تحقيقات فارس | 4 | 2008/9/30 08:13 AM |