صفحه 1 از 2 12 آخرينآخرين
نمايش نتايج 1 تا 10 از 19

تاپیک: سوال، انتقاد، پیشنهاد و رفع خطاهای آموزش جاوا

  1. #1
    پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات آواتار Drago
    رشته
    مهندسی فناوری اطلاعات
    مقطع
    دانشجوی فوق لیسانس
    تاريخ عضويت
    2008/10
    محل سكونت
    Right through the Information Flow
    امتیاز
    4017
    پست ها
    2,207

    پيش فرض سوال، انتقاد، پیشنهاد و رفع خطاهای آموزش جاوا

    این تاپیک برای سوالات، انتقادات، پیشنهادات و از همه مهم تر رفع خطای کدهاییه که توی دوره خواهیم زد.
    Got to feel - woke up inside again
    Got to feel less broke more fixed
    Got to feel when I got outside myself
    Got to feel when I touched your lips


  2. تشكرها از اين پست


  3. #2
    عضو فعال آواتار s.1.8.1.18
    رشته
    مهندسی فناوری اطلاعات
    تاريخ عضويت
    2012/2
    محل سكونت
    13امین ستاره بعد از کهکشان راه شیری-سیاره خیال- ورودی 7
    امتیاز
    3586
    پست ها
    1,273

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله Drago نمايش پست
    كد:
    public static void main(String[] args) {
    
    }
    حالا ما میایم و یه تیکه کد می‌نویسم که توی کنسول چاپ بشه :

    كد:
    public static void main(String[] args) {    
            System.out.print("Hello World!");
            
        }
    امتحان کنید! اول فایل رو سیو کنید (اون دیسکته یا ctrl+s) بعد ctrl+f11 رو بزنید یا از منوی run گزینه run رو انتخاب کنید. جواب باید توی کنسول باشه.

    این اولین جلسه ما بود. یه تاپیک سوا میزنم، اگه سوالی، پیشنهادی، انتقادی دارید یا کدتون به خطا خورده اونجا مطرح کنید.
    عین خانواده ی سی نیاز نیست اولش کتابخونه ها رو بذاریم؟؟؟

    برای من ارور میگیره:|



    چرا اصن باید تو کلاس کد بزنم؟؟ جای دیگه ای پیدا نکردم:| یعنی شما تو کلاس تابع main رو میذارید؟؟ تو سی شارپ main قالب اصلی میشه!
    کلاس ها رو توش استفاده میکنیم! و فقط هم یک main داریم
    اگه میشه یه عکس بذارید ازش... من تا حالا یه خط کد جاوا هم ندیده بودم!!
    ببخشید....ممنون..
    ويرايش شده توسط s.1.8.1.18 در 2014/2/23 در ساعت 10:54 PM
    خرم آن روز کزین منزل خرم بروم...
    راحت جان طلبم در پی جانان بروم...

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  4. تشكرها از اين پست


  5. #3
    پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات آواتار Drago
    رشته
    مهندسی فناوری اطلاعات
    مقطع
    دانشجوی فوق لیسانس
    تاريخ عضويت
    2008/10
    محل سكونت
    Right through the Information Flow
    امتیاز
    4017
    پست ها
    2,207

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله s.1.8.1.18 نمايش پست
    ۱. عین خانواده ی سی نیاز نیست اولش کتابخونه ها رو بذاریم؟؟؟

    ۲. برای من ارور میگیره:|
    [عکس]

    ۳. چرا اصن باید تو کلاس کد بزنم؟؟ جای دیگه ای پیدا نکردم:| یعنی شما تو کلاس تابع main رو میذارید؟؟ تو سی شارپ main قالب اصلی میشه!
    کلاس ها رو توش استفاده میکنیم! و فقط هم یک main داریم
    اگه میشه یه عکس بذارید ازش... من تا حالا یه خط کد جاوا هم ندیده بودم!!
    ببخشید....ممنون..
    ۱. یه سری کلاسهای اصلی جاوا به طور پیشفرض به پروژه add شده، مثلا java.lang که اساس جاوا هست، یا مثلا System. اگه چیزی فراتر از پیشرض لازم داشته باشیم اون بالا import میکنیم، به وقتش این موضوع رو هم با هم کار می‌کنیم.

    ۲. من به شما گفتم تعریف کلاس رو پاک کن؟! البته تا حدی حق با شماست، نباید فقط متد رو مینوشتم.
    در واقع باید اینجوری باشه :

    دقت کنید که گفتم Java حساس به بزرگ و کوچیکه، ولی شما اول System رو کوچیک نوشتی...


    ۳. بله کدی که میزنید باید توی کلاس باشه، اما نه الزاما یه کلاس. اینجا هم ما فقط یه متد main داریم. اما کلاسهای متعددی داریم که حتما توی یکیشون متد main هست (و فقط هم توی اون هست).
    =====
    هرجایی که یه اشتباهی بکنید Eclipse (یا هرIDE دیگه ای) حتما هشدار میده و اگه بتونه راه حلش رو هم میگه. انتظار ندارم خیلی سریع و یهو این موضوع رو یاد بگیرید اما این موضوع رو هم مد نظر داشته باشید.
    ====
    منتظر اسکرین شات کدهاتون هستم که بقیه مطلب رو بریم.
    Got to feel - woke up inside again
    Got to feel less broke more fixed
    Got to feel when I got outside myself
    Got to feel when I touched your lips


  6. تشكرها از اين پست


  7. #4
    عضو فعال آواتار s.1.8.1.18
    رشته
    مهندسی فناوری اطلاعات
    تاريخ عضويت
    2012/2
    محل سكونت
    13امین ستاره بعد از کهکشان راه شیری-سیاره خیال- ورودی 7
    امتیاز
    3586
    پست ها
    1,273

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله Drago نمايش پست
    منتظر اسکرین شات کدهاتون هستم که بقیه مطلب رو بریم.




    تو C# همه چی میرن تو main برای همین کلاس رو پاک کردم...
    ممنون میشم در آموزش اسکرین شات بذارید به جای کد..

    ممنون بابت تدریس جاوا
    خرم آن روز کزین منزل خرم بروم...
    راحت جان طلبم در پی جانان بروم...

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  8. تشكرها از اين پست


  9. #5
    عضو فعال آواتار danialfx
    رشته
    مهندسی فناوری اطلاعات
    تاريخ عضويت
    2010/10
    امتیاز
    3062
    پست ها
    4,095

    پيش فرض

    تکلیف جلسه اول




    منتظر جلسه دوم هستیم امیرجان - دستت هم درد نکنه که اینقدر زحمت میکشی.

    برای تکلیف هم ممنون.

    -------
    حجم عکسها بالاست. فکر کنم از همون جایی که لازم باشه عکس بگیریم و بگذاریم. حجم خیلی پایینتر بیاد.

    اینجا 3.4 تا دیگه عکس بزرگ بخوره. دیگه کلا باز کردنش با اینترنت من کار مشکلی خواهد بود !!
    عكس ضميمه عكس ضميمه

  10. تشكرها از اين پست


  11. #6
    عضو آواتار emobin
    رشته
    مهندسی مکانیک
    مقطع
    لیسانس
    تاريخ عضويت
    2010/2
    امتیاز
    47
    پست ها
    46

    Post تکلیف شماره یک

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    ويرايش شده توسط emobin در 2014/2/25 در ساعت 11:22 AM

    تخیل مهمتر از دانش است
    . علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر می‌گیرد.
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ][مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] | [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] | [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] | [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  12. تشكرها از اين پست


  13. #7
    عضو فعال آواتار F@tima s332
    رشته
    مهندسی فناوری اطلاعات
    مقطع
    لیسانس
    تاريخ عضويت
    2011/12
    محل سكونت
    among these dicentras , beside that tall pine
    امتیاز
    8547
    پست ها
    5,184

    پيش فرض

    خیلی ممنون بابت آموزش



    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    ويرايش شده توسط F@tima s332 در 2014/2/25 در ساعت 11:34 AM
    خدا !امشب دستمو نگير فقط
    دستتو بذار روي
    روحمو بکش سمت ِ خودت....

    ............منُ به حالِ من رهـــا نکن

    حلالم کنید : )

  14. تشكرها از اين پست


  15. #8
    مدیر مهندسی فناوری اطلاعات آواتار dzzv_13
    رشته
    مهندسی فناوری اطلاعات
    مقطع
    لیسانس
    تاريخ عضويت
    2009/3
    محل سكونت
    کشتــی ناخــدا ویــکی
    امتیاز
    20156
    پست ها
    12,122

    پيش فرض جلسه اول

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

    تشکر از امیر عزیز
    گاهی به سراب خیالم پا میزارم
    گاهی به ناکجا آبادهای دلم پا میزارم
    آروم و سر به زیر
    شدم یه حس
    عصر پاییزی
    حسی که برگهای وجودم ترکم میکنن
    ..NaKhoDa Viki



  16. تشكرها از اين پست


  17. #9
    عضو آواتار emobin
    رشته
    مهندسی مکانیک
    مقطع
    لیسانس
    تاريخ عضويت
    2010/2
    امتیاز
    47
    پست ها
    46

    پيش فرض تکلیف شماره 2

    با سلام خدمت دوستان و تشکر فراوان از استاد عزیز

    دوستان پیشنهاد می کنم تا قبل اینکه خودتون تمرین رو حل نکردید به کد من نگاه نکنید. خلاقیتتون رو با دستای خودتون خفه نکنید، هیچ وقت
    این نتیجه کارم:


    کد برنامه را هم در پیوست گذاشتم. فقط یکسری توضیحات راجع به کد.( اگه حل نکردید هنوز ، از اینجا به بعدش رو نخونید)

    1- برای حل این تمرین نیاز به تعریف آرایه بود. که قبلا در تاپیک توضیح داده نشده بود بنابراین مجبور شدم از دانش قبلی خودم استفاده کنم برای تعریف آرایه در جاوا..راستش رو بخواهید اول رفتم تو قسمت args اعداد رو تعریف کردم اما بعد موقع کامپایل متوجه شدم که نوع داده ها در args رشته (String) هست و امکان عملیات منطقی روی اون ها وجود ندارد. بعد از پی بردن به این اشتباه خودم رفتم سراغ تعریف آرایه..

    2- برای ایجاد خط بعد از پنج عدد هم برای تابع if شرط را به صورت x%5==0 && x!=0 تعریف کردم ، دلیل قسمت دوم عبارت هم این بود که چون مقدار اولیه x=0 بود و باقیمانده آن به 5 صفر می شد ، باعث می شد که یک خط در ابتدا اجرا هم بکشد که با اضافه کردن قسمت دوم شرط x!=0 این مشکل حل شد.

    3- بعد از این مسائل وقتی برنامه رو اجرا کردم، دیدم خط جلوی پنج عدد کشیده می شود. همین باعث شد که در اینترنت راجع به دستور رفتن به خط بعدی در جاوا [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] کنم که این عبارت هم حاصل همون جستجو هست.
    HTML Code:
    String newline = System.getProperty("line.separator");
    .

    البته مثل اینکه امکان ایجاد یک خط فاصله با \n در جاوا هم وجود دارد.
    HTML Code:
    System.out.println("\n__________________\n");
    .

    با آرزوی موفقیت برای همه ......

    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]
    ويرايش شده توسط emobin در 2014/3/01 در ساعت 07:17 PM

    تخیل مهمتر از دانش است
    . علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر می‌گیرد.
    [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ][مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] | [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] | [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] | [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ]

  18. تشكرها از اين پست


  19. #10
    پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات آواتار Drago
    رشته
    مهندسی فناوری اطلاعات
    مقطع
    دانشجوی فوق لیسانس
    تاريخ عضويت
    2008/10
    محل سكونت
    Right through the Information Flow
    امتیاز
    4017
    پست ها
    2,207

    پيش فرض

    نقل قول نوشته اصلي بوسيله emobin نمايش پست
    ۱. استاد
    ۲. برای حل این تمرین نیاز به تعریف آرایه بود. که قبلا در تاپیک توضیح داده نشده بود
    ۳. متوجه شدم که نوع داده ها در args رشته (String) هست و امکان عملیات منطقی روی اون ها وجود ندارد.
    ۴. بعد از این مسائل وقتی برنامه رو اجرا کردم، دیدم خط جلوی پنج عدد کشیده می شود. همین باعث شد که در اینترنت راجع به دستور رفتن به خط بعدی در جاوا [مشاهده ی لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است. ] کنم.
    ۱. تشکر از شما دوست عزیز که وقت میزاری و تمرین رو حل می‌کنی. اما لطفا به من نگو استاد، من استاد نیستم و ادعایی هم در این مورد ندارم، من هم مثل شما یه کاربر این باشگاهم(افرادی که منو می‌شناسن میدونن که به هرکسی نمیگم عزیز...).
    ۲. دقیقا. اما دوتا قصد وجود داشت : اول اینکه بقیه هم مثل شما برن و ببینن آرایه چطور توی جاوا تعریف میشه. یه برنامه نویس هیچوقت نمی‌تونه تنها کد بزنه، حتما باید بتونه سوال بپرسه، بگرده و پیدا کنه. دوم اینکه ما در مورد args گفتیم که آرایه ای از استرینگ هست... پس انتظار دارم بچه ها یه نگاهی به قیافه اش بندازن. اما کاملا هم منتظر بودم که اینجا بپرسن چطور باید آرایه تعریف کنیم.
    ۳. متوجه شدید که جاوا روی Type Casting خیلی حساسه. String رو به Integer تبدیل نخواهد کرد.
    ۴. StackOverFlow دوست هر برنامه نویسه! اگه سوال رو درست بنویسی، سوال تکراری نباشه و نشون بدی که واقعا خودت هم یه کاری کردی حتما کمکت می‌کنن.
    البته این مورد شما فکر نمی‌کنم نیازی به Line Seperator داشته باشه، با یه ()System.out.println خالی هم میشد بری خط بعد . مثلا محتوای If آخرت اینجوری بشه :
    كد:
                System.out.println();
                 System.out.println("----------");
    اما به هر حال Line Seperator رو هم بلد نبودم، یاد گرفتم، دستت درد نکنه!
    ويرايش شده توسط Drago در 2014/3/01 در ساعت 07:44 PM
    Got to feel - woke up inside again
    Got to feel less broke more fixed
    Got to feel when I got outside myself
    Got to feel when I touched your lips


  20. تشكرها از اين پست


صفحه 1 از 2 12 آخرينآخرين

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ ها: 4
    آخرین ارسال: 2010/12/21, 09:54 PM
  2. انتقاد، پیشنهاد یا هر چیزی و همین مایه ها
    توسط mohammad u3fi در تالار فعالیت های گروهی مهندسی صنایع
    پاسخ ها: 34
    آخرین ارسال: 2010/3/31, 02:19 PM
  3. آموزش جاوا اسکریپت
    توسط Robinson crusoe در تالار JavaScript
    پاسخ ها: 10
    آخرین ارسال: 2009/9/30, 06:30 PM
  4. آموزش جاوا اسکریپت به زبان خودم
    توسط microsoft در تالار JavaScript
    پاسخ ها: 3
    آخرین ارسال: 2007/12/11, 10:33 AM

برچسب های اين تاپیک

ثبت اين صفحه

ثبت اين صفحه

قوانين ارسال

  • شما نمی‌توانيد تاپيک جديد ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيد پاسخ ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال كنيد
  • شما نمی‌توانيدنوشته‌های خود را ويرايش كنيد
  •