ممنون از پاسختون.بلی درسته هر کس نظری داری من فقط کلی منظورم این بود که به حرف های هم احترام نمیزاریم و خودتون می بینید.ممنون
اما در مورده پیشنهاده مدیر تالار باید بگم متاسفانه این روش اصلا جواب نمیده وباور کنید در عرض مدت کوتاهی این چند نفر بازدید کننذه رو هم از دست میدیم چون گفتم تالارها علمی ایرانی در اینترنت خیلی زیاد شده .مشکل رو باید از بیخ حل کرد.من پیشنها هایی داشتم:
1-تالار کنکور رو کلا جدا کنید و چند تا تایپیک مرتبط زنید و قفل اش کنید و با روش تائید پست ها اداره اش کنید.پست های تکراری اونجا فوق العاده زیاده.
2- تالار مقالات یه بخشبندی مناسب در هر شاخه مکانیک بشه به نظرم بهتر تره.
3-تالار پایان نامه و پروژه مجزا باشه و هر کی درخواستی داره بره اونجا بزنه . اونموقع تکلیف با اسپم ها و درخواست ها و ایمیل ها مشخص میشه و همشون یه جا جمع میشن.
4-باید باید برای هر شاخه ای یه کاربر ویژه ای متخصص باشه که حداقل هر روز یه 1 ساعتی به شاخه مربوطه در تالار سرکی بکشه و پست ها رو سروسامانی بده و ویرایش پست ها ی اون زیر تالار رو به اون شخص بدین.
5-کمی بحث های کاربردی و پیشرفته در باشگاه باید راه انداخته بشه: مثل مکاترونیک کنترل مکانیک مانیتورینگ نگهداری و تعمیرات بهینه سازی و بازیافت انرژی تاسیسات صنعتی...
6:هر کسی 3 بار اسپم کرد یا ایمیل تبلیغاتی و ... گذاشت درجا اخراج بشه.
ثبت اين صفحه