ببین دوست عزیز...من فکر می کنم شما اگر بتونی ایلتس یا تافل رو به امید خدا بگیری می تونید شانستون رو برای تمام نقاط دنیا امتحان کنید...مهمترین حسن المان پایین بودن هزینه تحصیلشه نسبت به سایر جاها...اما شما هر جا هم پذیرش بگیرید می تونید کار بکنید و هزینه تحصیل رو در بیارید...می خواهم بگم موفقیت شاید پول درش نقش داشته باشه اما تعین کننده نیست...در مورد بیانه
بیانه در آلمان: دولت حساب کرده یک نفر بطور هزینه اش برای یکسال بشه هشت هزار یورو...زمانی ویزای شما برای یکسال تمدید میشه که این مبلغ رو در حساب داشته باشید و اجازه برداشت بیشتر ماهیانه 600 یورو هم نمیده که کسی پول شویی نکنه و هدفشم اینه که کسی که تو المان می خواهد زندگی کنه باید بتونه خودشو سیر کنه و به خلاف کشیده نشه...می خواهم بگم این پول مال خود شماست و هیج ارگانی حق دخل و تصرف در اون رو نداره فقط اجازه برداشت زیادتر از حد تعیین شده رو ندارید...یا اینکه کسی در آلمان ساکن باشه که بتونه تضمین کنه من هزینه هاش رو می پذیرم و این یعنی دلوت می فهمه اون ادمی که داره میاد یک حامی داره:البته نداشتنش شانس گرفتن ویزا رو بیشتر می کنه
اما من خودم پدرم باز نشسته است و کل سرمایه ما 5 میلیون بود اما تلاشم رو بدون در نظر گرفتن پول کردم...تو این مسیر ادم هایی پیدا شد تو فامیل که وقتی سماجت منو دیدن تمام هزینه تحصیل منو قبول کردن...می خواهم بگم یک یورو از اون 8 هزار تایی که من الان تو بانک دارم مال خودم نیست...تلاشتو بکن بگذار بخاطر پول نتونی بری...حداقل خیالت راحته که تلاشتو کردی...خدا بزرگه
اما
ثبت اين صفحه