sh85
پسندها
8,892

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • آخه نازی:biggrin:نوش جونشون:D

    دوباره درست کن خوب اینکه گریه نداره:D

    خوشمزه بوده که همشو خوردن دیگه:D
    بله دست شما درد نکنه
    اگه مشکلی پیش نیاد آموزش رباتیک این هفته شروع میشه
    اسم با استعدادی به نظر میاد.شما که زحمتش رو کشدیدی؛ با وجود اینکه نژاد پرست نیستم اما ترجیح میدم فارسی باشه! ممنون میشم!
    سلام!
    ممنون برای مجله دوم برق!
    فعلن نگاهش نکردم ، نگاه کردم نظرم رو میگم!
    اما کاش یه تاپیک زده بودید که بشه هم تشکر کرد ، هم نظرمون رو در یه جا جمع کنیم...
    ممنون..
    سلام
    ممنون
    بد نیست.
    میبینم که فصلنامه آماده شده.دست همتون درد نکنه.
    بخونمش نظر میدم اگه ناراحت نمیشید؟
    موفق باشید
    چه خبره اینجا؟ کلاس آشپزیه؟!
    زنبور منو خوردی؟!!
    ببین خمیر رو که پهن میکنی و برش میزنی اول اینکه نباید کرم وسط زیاد باشه
    بعدشم لایه دوم خمیر رو که میذاری روش مثلا اگه مستطیل هست چهار طرفش رو با خمیر بر میبری تا شیرینی ها به هم بچسبن این جوری دیگه کرم از وسطش بیرون نمیاد
    اگه خمیر بر نداری یکم اطراف خمیر هارو آب بزن بعد با چنگال فشار بده تا اینکه به هم بچسبن
    اینکه چسبیده بشه خیلی مهم هست
    کرم هم باید یکم وسط خمیر بذاری نه اینکه روش پر بشه از کرم
    تو اون شهدی هم که گفتم میتونی زعفران اضاف کنی

    اینا هم مدلاش هست ولی به نظرم همون سادش که خمیر میره لای شیرینی خیلی بهتره
    http://www.118ba118.com/Home/310370/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%DB%8C.htm
    http://forum.iranblog.com/showthread.php?64628-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%DB%8C
    http://www.tebyan.net/nutrition_health/cooking_foods/sweets_cakes/sweets/2004/3/16/20816.html
    مدت پخت هم 30 دقیقه هست.

    اون فوت و فناش چیا بوده؟:D
    یه مدل هم هست میتونی کشمش و اینا بذاری داخل شیرینی
    شیره شکر یک چهارم پیمانه-دارچین یک ق چ-کشمش یک سوم پیمانه-بادام چرخ شده یا نارگیل یک سوم پیمانه-همه مواد را مخلوط کرده تا چسبندگی ایجاد شود و لای شیرینی میگذاریم.

    وسط شیرینی میشه خمیر ،مارمالاد و یا مربای بدون آب گذاشت.

    اون کرم وسط یه مدل دیگه هم داره:
    آب یا شیر 4 ق س-شکر 2 ق غ-آرد سفید 2 ق غ-وانیل کمی-نارگیل 2 ق غ پر-
    همه مواد به جز نارگیل را مخلوط کرده در ظرف ریخته روی حرارت تا کمی غلیظ شود بعد که کمی خنک شد نارگیل را اضاف کنید.اگر سفت شد کمی شیر اضاف کنید.
    پس خمیر رو واست نذارم؟همه کاراشو میکنی؟چهار مرحله خمیر استراحت داره ها میذاری یا همشو پشت سر هم انجام میدی؟:D

    این کرمش هست اگه خواستی بگو طرز تهیه خمیر هم برات بذارم
    آب 4 ق س-شکر 2 ق غ-آرد سفید 2 ق غ-گلاب یک ق س-وانیل کمی-زعفران کمی-
    همه مواد را با هم مخلوط کرده در ظرف تفلن ریخته روی حرارت ملایم بگذارید.خوب هم زده کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید.به جای کرم از انواع مارمالاد هم میتوان برای لای شیرینی استفاده کرد.

    شهد مخصوص دانمارکی:
    پودر قند نصف پیمانه-آب و گلاب 2 ق س-وانیل کمی
    همه مواد را خوب هم زده روی حرارت بگذارید تا حل شود ولی جوش نزند.و یک شیره خوب به دست آید.
    این شهد برای وقتی هست که به جای کرم از مارمالاد استفاده میکنیم.چون شیرین نیست قبل از زرده روی شیرینی میزنیم
    نه بابا من حوصله خمیر درست کردنش رو نداشتم تا حالا:D
    از زیرش در رفتم:D

    آره همون خمیر هزارلا هست

    دستوری که من دارم اینه:

    آرد 450 گرم-مایه خمیر یه ق غ پر-شیر ولرم یک پیمانه-روغن مایع 2 ق غ-زرده تخم مرغ یک عدد-نمک نصف ق چ
    مواد لازم برای لای شیرینی :
    روغن صاف 150 گرم-آرد سفید 50 گرم
    روغن رو کمی ورز دهید آرد را کم کم اضاف کنید به قدری که بتوان با روغن یک خمیر چهارگوش درست کرد به ضخامت نیم سانت
    سلام. به سلامتی دومین شماره از مجله یا بهتره بگم اولین شماره مجله سیگنال کارش تموم شده. خسته نباشید. فرمت این شماره خیلی بهتر شده. :gol:
    سلام.من خوبم شما خوبین؟؟:دی
    ای باباخانم مهندس عجب کم پهنا
    دیگه یادی از ما نمیکنین؟
    خوب هستین ان شاا...؟
    نمیشه، گفتم من دارم میرسم به کمال، اون که نمی رسه به من!!!
    اینم پیشنهادیه، اما نه ، من که قبولش نکردم! خودت بده به یکی دیگه!!
    خیلی راحت بود و عذاب آور!!
    نه دیگه اینا دایره کامل هستن حالت استوانه ای رول کردم گذاشتم تو فریزر بعد که درست شد برش زدم
    این قهوه هست با موز گمون نکنم جور در بیاد بعدشم چون خودش این رنگیه تزئینش باید یه رنگ متضاد باشه باهاش تا خودشو نشون بده
    این یه اصل تزئین بیده:D

    اگه دستورشو بدی که ممنون میشم:redface::gol:
    کلاس شهناز خانومی:Dاون دوتا دستور دیگتو هم دارمشون :redface:
    برم یه چیزی بخورم... اشتهام باز شد با این کیک زنبوری!
    چاكرم ... حالا كه دستاتون به آسمونه يه دعايي هم برا سربازي خودم بكنين ...
    فهمیدیم ماشین هم داری

    اگه پشت ماشین تصادف میکنی جلو بشین :biggrin:
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا