پس خمیر رو واست نذارم؟همه کاراشو میکنی؟چهار مرحله خمیر استراحت داره ها میذاری یا همشو پشت سر هم انجام میدی؟
این کرمش هست اگه خواستی بگو طرز تهیه خمیر هم برات بذارم
آب 4 ق س-شکر 2 ق غ-آرد سفید 2 ق غ-گلاب یک ق س-وانیل کمی-زعفران کمی-
همه مواد را با هم مخلوط کرده در ظرف تفلن ریخته روی حرارت ملایم بگذارید.خوب هم زده کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید.به جای کرم از انواع مارمالاد هم میتوان برای لای شیرینی استفاده کرد.
شهد مخصوص دانمارکی:
پودر قند نصف پیمانه-آب و گلاب 2 ق س-وانیل کمی
همه مواد را خوب هم زده روی حرارت بگذارید تا حل شود ولی جوش نزند.و یک شیره خوب به دست آید.
این شهد برای وقتی هست که به جای کرم از مارمالاد استفاده میکنیم.چون شیرین نیست قبل از زرده روی شیرینی میزنیم