غذائي كه مي خوريد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
نکته مهم دیگر این است که هر چه سطح ماده غذایی بزرگ‌تر باشد، کاهش مواد مغذی محلول در آب از طریق ورود به آب پخت بیشتر است. خرد و له کردن، بریدن و ریز کردن ماده غذایی نه‌تنها سطح آن را افزایش می‌دهد. بلکه آنزیم‌ها را نیز آزاد می‌کند و مقدار بیشتری مواد مغذی از دست می‌رود.

تاثیر اندازه مواد غذایی بر کاهش مواد مغذی در هنگام پخت
قندها پروتئین ها املاح معدنی ویتامین C اندازه ماده غذایی
10 _ 21 2 _ 8 8 _ 16 32 _ 33 قطعات بزرگ
19 _ 35 14 _ 22 17 _ 30 32 _ 50 قطعات کوچک

بنابراین بر اساس جدول بالا می‌توان گفت که هر چقدر اندازه ماده غذایی در هنگام پخت کوچک‌تر باشد (یعنی بیشتر خرد شود یا برش داده شود)، مقدار کاهش مواد مغذی در آن بیشتر خواهد بود.

تا جایی که امکان دارد سبزی‌ها را موقع پختن خیلی خرد نکنید (حتی اگر می‌شود آنها را به طور كامل بپزيد و پوست آنها را جدا نکنید مثل کدو سبز، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی).

پوست‌گیری سبزی‌ها قبل از پخت نیز باعث کاهش قابل توجه مواد مغذی موجود در آنها می‌شود. به طور مثال اگر سیب‌زمینی با پوست پخته شود، حدود یک‌سوم ویتامین C خود را از دست می‌دهد، ولی کاهش این ویتامین در سیب‌زمینی پوست گرفته شده 10 درصد بیشتر است.
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکته مهم دیگر این است که هر چه سطح ماده غذایی بزرگ‌تر باشد، کاهش مواد مغذی محلول در آب از طریق ورود به آب پخت بیشتر است. خرد و له کردن، بریدن و ریز کردن ماده غذایی نه‌تنها سطح آن را افزایش می‌دهد. بلکه آنزیم‌ها را نیز آزاد می‌کند و مقدار بیشتری مواد مغذی از دست می‌رود.

تاثیر اندازه مواد غذایی بر کاهش مواد مغذی در هنگام پخت
قندها پروتئین ها املاح معدنی ویتامین C اندازه ماده غذایی
10 _ 21 2 _ 8 8 _ 16 32 _ 33 قطعات بزرگ
19 _ 35 14 _ 22 17 _ 30 32 _ 50 قطعات کوچک

بنابراین بر اساس جدول بالا می‌توان گفت که هر چقدر اندازه ماده غذایی در هنگام پخت کوچک‌تر باشد (یعنی بیشتر خرد شود یا برش داده شود)، مقدار کاهش مواد مغذی در آن بیشتر خواهد بود.

تا جایی که امکان دارد سبزی‌ها را موقع پختن خیلی خرد نکنید (حتی اگر می‌شود آنها را به طور كامل بپزيد و پوست آنها را جدا نکنید مثل کدو سبز، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی).
پوست‌گیری سبزی‌ها قبل از پخت نیز باعث کاهش قابل توجه مواد مغذی موجود در آنها می‌شود. به طور مثال اگر سیب‌زمینی با پوست پخته شود، حدود یک‌سوم ویتامین C خود را از دست می‌دهد، ولی کاهش این ویتامین در سیب‌زمینی پوست گرفته شده 10 درصد بیشتر است.
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
قند نخوريد مراحل توليد قند فقط بخونيد و بعد تصميم بگيريد

1- زماني كه چغندر در زمين است اگه مجبور باشيم در زمين نگهداري كنيم بايد اهك بريزيم روش كه معمولا در ايران اين كار بايد انجام بشه

2- شستشو چغندرها در حد خيلي ابتدائي
3- خلال كردن چغندرها البته براي كاهش بار الودگي اضافه كردن مواد ضد عفوني كننده مثل گاز SO2 يا فرمالين
4- اضافه كردن اهك
5- دوباره اضافه كردن اهك
6- و همچنين دو مرحله استفاده از گاز CO2
7- براي رنگ بري از زغال اكتيو يا گاز SO2
8- حرارت بسيار زياد
 

tfsrl

عضو جدید
غذا

من كه از اين كلمه خيلي لذت مي برم چون خيلي مي خورم :eek::eek:

خوردن خيلي مهمه البته اينكه چي مي خوريد و انچه مي خوريد چگونه تهيه مي شه از خود خوردن مهمتره

لبنيات :w10:

از مهمترين غذاهاي كه روزانه مصرف مي كنيم لبنيات كه نقش خيلي مهمي در سلامت انسان بخصوص براي خانم ها بازي مي كنه البته لبنياتي كه مصرف مي كنيم محصول كارخانجات مختلفي كه از نظر كيفيت با هم متفاوت هستند

هشدار : :thumbsdown:

متاسفانه بعضي از كارخانجات بعلت عدم رعايت نكات بهداشتي در تهيه مواد اوليه كه شير باشه براي كاهش بار الودگي دست به كارهاي خلاقانه مي زنن كه يه نمونه اش اضافه كردن
مايع ظرفشوئي و شوينده به شير هست تا از خراب شدن محصولات جلوگيري كنن البته اضافه كردن اين مواد مشكلي ايجاد نمي كنه جزء اينكه احتمال سرطان و بيماري هاي ديگرو افزايش مي ده :whistle: البته عدم ابكشي مناسب ظرفها نيز ممكنه اين مشكل بوجود بياره (((((((قابل توجه خانم ها ))))))))))
استفاده از محصولات نام اشنا و با سابقه و عدم استفاد ه از محصولات كارخانجات فرعي مي تونه كمك كنه
سلام باتشكر از شما با نظرتون موافقم متاسفانه خلاقيت توليدكننده ما در زمينه تقلبات بي نظيره البته نظارتي هم نميشه شيري كه الوده به E-coli مجوز مي گيره بره تو بازار مصرف بچه ها اين شيرو مصرف مي كنن كارشون به بيمارستان ميكشه ولي كيه كه به فكر باشه .يه خبر خوش ديگه ميدونين طبق تحقيقات انجام شده بار ميكروبي شير توليدي در ايران از كشور زيمباوه بالاتره .خواهش مي كنم توليد كننده بدونه رسالت واقعي اون توليد محصوله نه پول .بعد از اون تحقيقه بار ميكروبي به اين نتيجه رسيدن كه نخوردن شير توليدي ما بهتر از خوردنشه.جديدا حتما شنيدن كه به مصرف كننده اب رو بجاي شير ميفروشن اونم از كارخانه پگاه يكي از استانها .ديگه نميدونم چي بگم .خودتون قضاوت كنيد.
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود دوست عزيز

متاسفانه با وجود داشتن استعداد زياد در زمينه كشاورزي كشور ما متاسفانه از خيلي از كشورها عقب مانده و خيلي از غذاهاي كه توليد مي شه نامناسب براي مصرف هستند كه يكي از اينها همين لبنيات هست كه نقش خيلي مهمي در سلامت انسانها دارد ولي متاسفانه اوضاع به اين صورت هست البته پيشنهاد من اين هست كه ماست مصرف كنيم چون ميزان اسيدي بودن ماست زياد هست و مي تونه در سالم بودن اين ماده غذائي كمك كنه
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
درسته همه چيز وضعيت خوبي نداره ولي تغذيه و غذا خيلي مهمه چون به سلامت جسماني و نهايتا روحي شما سر و كار داره پس خيلي مهم هست كه شما غذاي سالم بخوري تا بدني سالم داشته باشي و وقتي سي سال گذروندي دچار مشكلات زيادي نشي
 

فرزام

عضو جدید
اين چند روز كه سايت بسته بود هر جور دلتون خواسته غذا خورديد ديگه :biggrin:

قند

يكي ازمضر ترين خواركي هاي موجود;)
قند و نمك دو ماده غذائي هستن كه بسيار مضرن و متاسفانه بسيار مصرف مي شن :gol:

بله واقعا درسته چون:
قند تغذيه کننده سرطان است. :eek:با قطع مصرف قند يک عامل مهم تامين غذا براي سلولهاي سرطاني قطع مي شود . جانشين هاي قند نظير NutraSweet ، Equal، Spoonful و غيره با Aspartame ساخته مي شود و زيان آوراست. يک جانشين طبيعي بهتر عسل مانوکا يا ملاس ناشي از قند سازي است ليکن مقدار مصرف آن بايد بسيار اندک باشد. نمک سفره داراي افزودني شيميايي است که رنگ آنرا سفيد کند. جانشين بهتر نمک سفره نمک حاصل از آب دريا و يا Brag's aminos است.
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش به نكته خيلي جالبي اشاره كردي چون يكي از دلايلي كه نمك و قند مضر هستند اين هست كه مواد شيمايي اضافه مي كنن تا رنگش سفيد بشه و مصرف كننده تمايل بيشتري براي خريد اين گونه محصولات داشته باشه
 

فرزام

عضو جدید
در واقع ممکنه موادی که مصرف می کنیم باعث خیلی از بیماریها بشوند ولی من میخواهم در حال حاضر راجع به داشتن یک رژیم غذایی مناسب که در جلوگیری از سرطان های مختلف موثره کمی اطلاعات خدمتتون بگم. چون یکی از وسیع ترین بیماریهای حال حاضر در جهان انواع سرطان می باشد که متاسفانه تلفات زیادی هم داره. :(

بطور مثال:
الف- شير باعث مي شود که بدن بخصوص در سيستم گوارش (معده و روده ها ) مخاط درست کند. سرطان ا ز مخاط تغذيه مي کند . با قطع مصرف شير و جانشين کردن آن با شير سويا سلولهاي سرطاني در برابر بي تغذيگي قرار مي گيرند.
ب- سلولهاي سرطاني در محيط اسيدي مقاوم و پايدار مي شوند. رژيم مبتني بر گوشت قرمز اسيدي مي شود و بهترين آنست که ماهي خورده شود و بجاي مصرف گوشت گاو و خوک مقدارکمي گوشت جوجه مرجح است. گوشت قرمز همچنين محتوي آنتي بيوتيک هاي دامي ، هرمون هاي رشد و انگل است که تماما بخصوص براي اشخاص مبتلا به سرطان آسيب رسان است .
 

فرزام

عضو جدید
پ - رژيم با 80% سبزيجات تازه و آب ميوه و بنشن ، دانه هاي نباتي ، آجيل ها و مقداري ميوه بدن را در محيط قليايي قرار مي دهد. ازغذاهاي پخته شده شامل بنشن ،حدود 20% مي تواند به بدن برسد. آنزيم هاي زنده در آب سبزيجات تازه به آساني جذب مي شود و ظرف 15 دقيقه به سطوح سلولي مي رسد تا سلولهاي سالم را رشد کافي دهد و تقويت کند. براي بدست آوردن آنزيم هاي زنده بمنظور ساختن سلول هاي سالم کوشش کنيد آب سبزيجات تازه ( بسياري از سبزيجات از جمله جوانه لوبيا ) مصرف کنيد و دو تا سه مرتبه در روز مقداري سبزيجات خام بخوريد. آنزيم ها در حرارت 104 درجه فارنهايت (يا 40 درجه سانتيگراد) ازبين مي روند.
ت- سعی کنید از خوردن قهوه ، چاي وشکلات که داراي کافئين زياد است پرهيز کنيد. چاي سبز جانشيني بهتر و داراي خواص ضد سرطان است. بهترين نوشيدني آب است. براي جلوگيري از ورود توکسين هاي معروف(مواد سمي ) و فلزات سنگين در آبهاي لوله کشي به بدن ، مصرف آب تصفيه شده يا ***** شده مناسب است . از خوردن آبهاي تقطير شده پرهيز کنيد.

موفق و سلامت باشید;)
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب البته خوردن مواد غذائي تازه بسيار مفيد هست ولي متاسفانه به علت عدم رعايت استانداردها در سم پاشي هاي مكرر و عدم استفاده از گونه ها ي كه مقاوم به افت باشن و سمپاشي زياد خيلي از اين مواد غذائي الوده به سم هستند كه استفاده از اين مواد زيان بار هست به همين دليل پيشنهاد مي شه پوست ميوه جات و سبزيجات گرفته بشه و به خصوص مقداري از گوشت انها به همراه پست دور ريخته بشه گرچه اقتصادي نيست ولي براي سلامت بدن نياز هست
 

mehrdad t

عضو جدید
بابا take it easy لطفا!!
يه خورده ديگه اين مبحث رو ادامه بديد مردم از غذا خوردن مي افتن و يه سري هم از نون خوردن!!!
بي خيال . بخوريد هر چي كه دلتون ميخواد. نوش جان!
 

bluepelikan

عضو جدید
خانوم نازی میشه در مورد bypass کردن پروتئین هم توضیح بدین . اینکه اسید آمینه بای پس میشه یا نوع خاصی از پروتئین؟
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا take it easy لطفا!!
يه خورده ديگه اين مبحث رو ادامه بديد مردم از غذا خوردن مي افتن و يه سري هم از نون خوردن!!!
بي خيال . بخوريد هر چي كه دلتون ميخواد. نوش جان!


درود
ولي دوست عزيز مي دوني چند درصد از بيماريهاي موجود در جامعه ناشي از همين غذا خوردن نا مناسب هست :w00:. ساليانه چه ميزان واردات دارو و هزينه براي درمان بايد صرف بشه در صورتي كه با رعايت كردن يه رژيم مناسب غذائي مي تونه خيلي در اين زمينه كمك كنه :w27:
 

mehrdad t

عضو جدید
سلام

سلام

درسته حق با شماست ولي شما توي يك جامعه ايده آل زندگي نميكنيد و براي ساختن ايده آل هايتان نميتوانيد ازين شعارها استفاده كنيد هرچي هم كه واقعيت باشند. بهر حال از احساس مسووليت قشنگتون در قبال همنوعان و هم وطنانتون سپاسگزاري ميكنم.ايكاش نتيجه مفيد حاصل بشه.ما هم خوشحال ميشيم.موفق باشيد. بدرود.
;)

درود
ولي دوست عزيز مي دوني چند درصد از بيماريهاي موجود در جامعه ناشي از همين غذا خوردن نا مناسب هست :w00:. ساليانه چه ميزان واردات دارو و هزينه براي درمان بايد صرف بشه در صورتي كه با رعايت كردن يه رژيم مناسب غذائي مي تونه خيلي در اين زمينه كمك كنه :w27:
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمي دونم چرا هميشه مي گيم اين عرف جامعه هست و نمي شه تغيير داد ولي من مي گم مي شه بعضي چيزهارو تغيير داد فقط كمي همت مي خواهد
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
ن دانلود تحقيقات و سمينارها در زمينه صنايع غذائي صنایع غذایی 21

Similar threads

بالا