[مشاهیر گرافیک] -08- ابولفضل عالی

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابوالفضل عالی، نقاش و گرافیست متولد 1334 تهران است.




او از فارغ‌التحصیلان ممتاز گرافیک از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود.
این هنرمند پس از پیروزی انقلاب، فعالیت جدی خود را در عرصه گرافیک آغاز کرد و در این مسیر در پایگاه‌های مختلف حضور یافت، اما درنهایت با پیوستن به جریان نوپای هنرمندان انقلابی در حوزه هنری و راه‌اندازی واحد گرافیک، کار خود را درعرصه گرافیک انقلاب اسلامی به طور متمرکز ادامه داد که از این رو عالی را می‌توان در زمره بنیانگذاران حوزه هنری به شمار آورد.

ابوالفضل عالی،مسئول گروه هنرهای تجسمی دانشکده صدا و سیما، مسئول بخش گرافیک شبکه دوم تلویزیون، ازهمکاران حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در واحد تجسمی، عضو هیات علمی دانشگاه هنر و دانشگاه های تهران بود.
او همچنین در شورای تخصصی تألیف کتاب‌های درسی رشته هنر در آموزش و پرورش عضویت داشت.

ابوالفضل عالی در موسسه سوره و دانشکده صدا و سیما به تدریس و آموزش هنرجویان و تقویت روح تفکر و اندیشه مقاومت در آثار تجسمی پرداخت.

ابوالفضل عالی با حضور در کانون نهضت فرهنگ اسلامی از بنیانگذاران شاخه تجسمی موزه اندیشه و هنر اسلامی نیز به شمار می آید.
ابوالفضل عالی در سال 1358 در نمایشگاه جمعی حوزه اندیشه و هنر اسلامی شرکت کرد و پس از آن در نمایشگاه جمعی پوستر موزه هنرهای معاصر 1360، نمایشگاه هفته فرهنگی ایران در پاریس به همت سازمان یونسکو 1363، نمایشگاه جمعی خانه سوره، نمایشگاه هنر گرافیک ایران در کراچی و نمایشگاه خانه سوره با کارهای گرافیک و عکس و پوستر حضور یافت.
او در اوایل آبان 1376 و درحین انجام مأموریت بر اثر یک سانحه رانندگی در 42 سالگی دار فانی را وداع گفت.

مشاغل و سمتهاي مورد تصدي : مشاغل ابوالفضل عالي به شرح زير مي باشد:
مسئول گروه تجسمي دانشكدة صدا و سيما
مسئول بخش گرافيك شبكة دوم تلويزيون
ازهمكاران حوزة هنري سازمان تبليغات اسلامي در واحد تجسمي
عضو هيات علمي دانشگاه هنر بود و در دانشگاههاي تهران
عضويت در شوراي تخصصي تأليف كتاب‌هاي درسي رشته هنر در آموزش و پرورش
فعاليتهاي آموزشي : ابوالفضل عالي در موسسه سوره و دانشكده صدا و سيما به تدريس و آموزش هنرجويان و تقويت روح تفكر و انديشه مقاومت در آثار تجسمي پرداخت.
مراکزي که فرد از بانيان آن به شمار مي آيد : ابوالفضل عالي با حضور در كانون نهضت فرهنگ اسلامي از بنيانگذاران، شاخه تجسمي موزه انديشه و هنر اسلامي نيز به حساب مي آيد.
چگونگي عرضه آثار : ابوالفضل عالي در سال 1358 در نمايشگاه جمعي حوزة انديشه و هنر اسلامي شركت نمود و پس از آن در نمايشگاه جمعي پوستر موزة هنرهاي معاصر 1360، نمايشگاه هفتة فرهنگي ايران در پاريس به همت سازمان يونسكو 1363، نمايشگاه جمعي خانة سوره، نمايشگاه هنر گرافيك ايران در كراچي و نمايشگاه خانة سوره از كارهاي گرافيك و عكس و پوستر 1364 حضور يافت.


















منابع:
soureheshop.ir-همشهری آنلاین

 
آخرین ویرایش:

Similar threads

بالا