اطلاعيه

Collapse
No announcement yet.

ArchDaily Persian" ترجمه مطالب آرچ دیلی به زبان فارسی"

Collapse
این یک تاپیک مهم است.
X
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

    #16
    خانه ایی در Bogwest / معماران استیو لارکین
    23
    july 2012

    © آلیس کلنسی

    معماران: معماران استیو لارکین
    محل سکونت: شرکت Wexford، ایرلند
    پروژه سال: 2012
    عکس: آلیس کلنسی


    مساحت پروژه:
    200.0 متر مربع
    مهندس: آرتور مورفی
    این پروژه یک خانه جدید در سایت مزرعه ویران در محاصره با دیوارهای سنگی که در وضعیت بدی قرار داشتند، موجود است. این دیوارها مرمت شد و توسعه یافت تا یک باغ حصارشده جدید و همچنین بنای خانه را که سابقه ای طولانی از سکنی دارد ، ایجاد کند.


    © آلیس کلنسی

    این خانه جدید در موقعيت ذکر دقت سطوح، آستانه، حريم خصوصی وجهت گیری موجود است. ورودی و محل اقامت خصوصی آراسته شده در سطح همکف برای بیان روابط صمیمی بین باغ و تراس است. قسمت روباز طبقه اول با تراس که در بالای سطح دیوارهای باغ قرار گرفته است و آنرا از موقعیت مرتفع آن با دیدی از چشم انداز گسترده تر بهره من میسازد.


    © آلیس کلنسی

    این مورد بصورت بخشی توسعه یافته است . سقف در چهار بخش تقسیم می شود ، که دو بخش از آنها تا پنجره نورگیر گرد بالا آمده و فضاهای اصلی داخلی تعدیل میکند. نورگیر نوک سقف، سطوح طبقه اول و همکف را با دهانه ای از طریق پله ها وvoids روشن میسازد. نورگیرها در نمای خارجی، نور را در طول روز کنترل و باعث تعادل حفظ حریم خصوصی ساختمان میشود.


    © آلیس کلنسی

    تکنیک های پوششی و پانلهای توپر قسمتهای سرویس و انباری را مخفی میکند. پنجره با فریمهای عمیق نگهدارنده شیشه در بخش بیرونی دیوار باعث ایجاد فضاهای صمیمی و دید آزادانه روی منظره و باغ میشود. نور روزنه در عمق دیوارها محافظت میشود و همینطور از سایه عمیق از خارج ایجاد میشود. مبلمان و روشنایی با توجه به شرایط فضای داخلی ساخته شده است.


    © آلیس کلنسی

    همچنین این خانه یک واکنش جدید(معاصر) در یک چهارچوب سنتی که چشم انداز مشهود در خانه های روستایی و خانه های کلاسیک اندازه متوسط ​​در این منطقه است را بیان میکند.











    ترجمه: خودم

    منبع :
    2012.<http://www.archdaily.com/255945>
    ویرایش شده توسط hammerzan; 2012/7/31, 01:50 PM.

    نظر


      #17
      نوشته اصلي بوسيله semiramis261 نمايش پست


      این شرکت طرح خود را برای کتابخانه ملی دیجیتال Taichung حاضر کردند، نمادی از یک جریان دائمی از دانش چیزی که عصر دیجیتال را به ما نشان می دهد. موضوع معماری یکی از نقاط بیکران اوقات فراغت از خلاقیت و یک جریان پویا از اطلاعات است.



      ساختمان ال شکل کمربند سبزی از طبیعت سایت در یک ژست معقر که پوششی از چشم انداز گیاهان بومی و درختچه هایی که در برابر باد استقامت کمی دارند. یک آبراه زیست محیطی در سایت ادامه یافته و جامعه و ساختمانی با سیستم جمع آوری آب باران بصورت یکپارچه در چشم انداز برکه را ارائه می دهد، که با یک باغ بام متصل به سیستم آب و هوایی میکرو از تأثیرات حرارت جزیزه در شهر ترکیب شده است.



      پوسته آزاد فرم ساختمان ویژگی های برجسته از تم جریان افقی که بیانگر دو پایه و اساس راه آبی شهرستان است را نشان داده و جریان اطلاعات در رسانه های دیجیتال را متذکر می شود. سیستم دیوارهای کامپوزیت آن با یک عایق یکپارچه به شکل تاشو که روی سطح کشیده شده نشان دهنده ی رودخانه های مرکزی تایوان می باشند.



      پلان های منحنی شکل و ستون های به شکل تنه درخت فضای اتاق داخلی مطالعه را تشکیل داده اند. نور طبیعی از طریق نورگیرها و حالت افقی پنجره ها در اتاق مطالعه را بصورت ملایم و نرم در فضا توزیع می شوند. و شفافیت خودشان را از طریق ویوهای خط افق شهر و آسمان مجاور فضای سبز بیرون ساختمان را ارائه می دهند.
      معماران : جی جی پان و همکاران، معماران و برنامه ریزان
      موقعیت پروژه:Taichung، تایوان
      طراحی : 2007
      تکمیل : 2011






      دیدن تصاویر و جزئیات بیشتر:
      [ATTACH]45819[/ATTACH]

      سلام رمز عبور فایل زیپ شده رو نذاشتییییییید.

      نظر


        #18
        نوشته اصلي بوسيله semiramis261 نمايش پست


        این شرکت طرح خود را برای کتابخانه ملی دیجیتال Taichung حاضر کردند، نمادی از یک جریان دائمی از دانش چیزی که عصر دیجیتال را به ما نشان می دهد. موضوع معماری یکی از نقاط بیکران اوقات فراغت از خلاقیت و یک جریان پویا از اطلاعات است.



        ساختمان ال شکل کمربند سبزی از طبیعت سایت در یک ژست معقر که پوششی از چشم انداز گیاهان بومی و درختچه هایی که در برابر باد استقامت کمی دارند. یک آبراه زیست محیطی در سایت ادامه یافته و جامعه و ساختمانی با سیستم جمع آوری آب باران بصورت یکپارچه در چشم انداز برکه را ارائه می دهد، که با یک باغ بام متصل به سیستم آب و هوایی میکرو از تأثیرات حرارت جزیزه در شهر ترکیب شده است.



        پوسته آزاد فرم ساختمان ویژگی های برجسته از تم جریان افقی که بیانگر دو پایه و اساس راه آبی شهرستان است را نشان داده و جریان اطلاعات در رسانه های دیجیتال را متذکر می شود. سیستم دیوارهای کامپوزیت آن با یک عایق یکپارچه به شکل تاشو که روی سطح کشیده شده نشان دهنده ی رودخانه های مرکزی تایوان می باشند.



        پلان های منحنی شکل و ستون های به شکل تنه درخت فضای اتاق داخلی مطالعه را تشکیل داده اند. نور طبیعی از طریق نورگیرها و حالت افقی پنجره ها در اتاق مطالعه را بصورت ملایم و نرم در فضا توزیع می شوند. و شفافیت خودشان را از طریق ویوهای خط افق شهر و آسمان مجاور فضای سبز بیرون ساختمان را ارائه می دهند.
        معماران : جی جی پان و همکاران، معماران و برنامه ریزان
        موقعیت پروژه:Taichung، تایوان
        طراحی : 2007
        تکمیل : 2011






        دیدن تصاویر و جزئیات بیشتر:
        [ATTACH]45819[/ATTACH]

        رمزش چییییییییه؟؟؟؟؟؟

        نظر


          #19
          تشکر بابت این پست پر محتوا و مفید

          نظر


            #20
            سلام خسته نباشید

            رمزه فایلتونو نذاشتین

            نظر


              #21
              ممنون بابته پستتون

              نوشته اصلي بوسيله semiramis261 نمايش پست


              این شرکت طرح خود را برای کتابخانه ملی دیجیتال Taichung حاضر کردند، نمادی از یک جریان دائمی از دانش چیزی که عصر دیجیتال را به ما نشان می دهد. موضوع معماری یکی از نقاط بیکران اوقات فراغت از خلاقیت و یک جریان پویا از اطلاعات است.



              ساختمان ال شکل کمربند سبزی از طبیعت سایت در یک ژست معقر که پوششی از چشم انداز گیاهان بومی و درختچه هایی که در برابر باد استقامت کمی دارند. یک آبراه زیست محیطی در سایت ادامه یافته و جامعه و ساختمانی با سیستم جمع آوری آب باران بصورت یکپارچه در چشم انداز برکه را ارائه می دهد، که با یک باغ بام متصل به سیستم آب و هوایی میکرو از تأثیرات حرارت جزیزه در شهر ترکیب شده است.



              پوسته آزاد فرم ساختمان ویژگی های برجسته از تم جریان افقی که بیانگر دو پایه و اساس راه آبی شهرستان است را نشان داده و جریان اطلاعات در رسانه های دیجیتال را متذکر می شود. سیستم دیوارهای کامپوزیت آن با یک عایق یکپارچه به شکل تاشو که روی سطح کشیده شده نشان دهنده ی رودخانه های مرکزی تایوان می باشند.



              پلان های منحنی شکل و ستون های به شکل تنه درخت فضای اتاق داخلی مطالعه را تشکیل داده اند. نور طبیعی از طریق نورگیرها و حالت افقی پنجره ها در اتاق مطالعه را بصورت ملایم و نرم در فضا توزیع می شوند. و شفافیت خودشان را از طریق ویوهای خط افق شهر و آسمان مجاور فضای سبز بیرون ساختمان را ارائه می دهند.
              معماران : جی جی پان و همکاران، معماران و برنامه ریزان
              موقعیت پروژه:Taichung، تایوان
              طراحی : 2007
              تکمیل : 2011






              دیدن تصاویر و جزئیات بیشتر:
              [ATTACH]45819[/ATTACH]
              لطفا رمزه فایل زیپ رو هم بدید

              نظر


                #22
                دیگه مطالب رو به فارسی منتشر نمی کنید ؟ مطالب مربوط به ساختمان های پروژه های ایرانی رو ترحمش رو می خواستم کسی نیسیت که کمک کنه؟

                نظر


                  #23
                  سلام به همگی اولا تشکر از این تاپیک که واقعا لازم بود و 1 درخواست لطفا اصل مطلبی رو هم که ترجمه میکنید بذارید یا اینکه لینکش و زیر پست بذارید خیلی ممنون.

                  نظر

                  Working...
                  X