اطلاعيه

Collapse
No announcement yet.

ArchDaily Persian" ترجمه مطالب آرچ دیلی به زبان فارسی"

Collapse
این یک تاپیک مهم است.
X
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

    ArchDaily Persian" ترجمه مطالب آرچ دیلی به زبان فارسی"

    سلام دوستان
    سایت ArchDaily یکی از سایتهای مهم در زمینه اخبار معماری و ساخت و ساز در جهان است و با توجه به منابع محدود در زمینه آثار معاصر معماری و تکنولوژی های نوین بر آن شدیم تا ترجمه این سایت را برای اولین بار در این باشگاه قرار دهیم. شاید زمینه ای باشد برای پیشرفت و شکوفا شدن دوباره این علم باستانی در کشورمان ایران.
    و همچنین از همه کسانی که می توانند با ما همکاری کنند نیز دعوت می کنیم به ترجمه گروهی این سایت، باشد که راهنمای پژوهش هایتان گردد.


    لطفا به غير از ترجمه اخبار اين سايت از گذاشتن تايپيك هاي تشكر و سپاس و غيره خودداري كنيد!
    « هر چه می دوم
    با گمان رد گامهای تو
    گم نمی شوم...»

    #2
    خوابگاه دانشجویی /Nickl & Partner Architekten



    معماران: Nickl & Partner Architekten
    موقعیت: هایدلبرگ، آلمان
    کارفرما: Studentenwerk Heidelberg
    مساحت پروژه : 3،800 متر مربع
    سال پروژه : 2008-2009



    خوابگاه تازه ساخته شده برای دانشگاه هایدلبرگ در یک موقعیت برجسته و در سواحل Neckar و در یک منطقه معروف به Neuenheimer Feld واقع شده است. این خوابگاه دوستانه و اجتماعی برای 194 دانشجو در یک منطقه مشخص شده ایجاد شده است و توسط یکسری ارتفاعات منفرد و بطور سازه های جداگانه مرتب سازی شده اند.

    دو واحد تراس شده، هر کدام با سه یا چهار طبقه، به شکل مجتمع های مسکونی جمع و جور ادغام شده است: یکی از جناح های ساختار به گونه ای محکم شده که اتمام کار را فراهم می کند.بخش دوم، باحالت خمیده گی ،و ترکیب تاشو اش ، یک اتصال فضایی به ساختمان خوابگاه همسایه ایجاد کرده است. ترتیب هر دو اجزای ساختمان ایجاد دو حیاط جداگانه، با ویوهای مناظر اطراف آن از جمله بانک Neckar مجاور ، کرده است.


    پلان طبقه همکف

    حیاط مرکزی نه تنها دسترسی به منطقه را بوجود آورده است، بلکه همچنین به عنوان محل برگزاری تجمعات به صورت مشترک، محل ملاقات و میدان عمومی را ایجاد کرده که همه ی نماها رو به رودخانه دارند. گویا این موضوع یک شخصیت ارتباطی به خوابگاه ها و به فرم یک نقطه کانونی از کل مجموعه می دهد. مناطق تفریحی خوابگاه، از قبیل اتاق های موسیقی و اتاق های معمول ، کافه و آشپزخانه، در آن قرار دارد. دو پلکان عمودی مرکزی و طاق نماها که رو به مناطق باز دارند و برای دسترسی سریعتر به واحد مسکونی، که عمدتا شامل آپارتمان های مجزاست می باشند.

    اصل تاشو بودن طرح، استراتژی مشخص معماری بوده : در وهله اول ایجاد فضاهایی که با هم در یک دسته و گروه منسجم جمع آوری شده اند. این اصل همچنین می تواند به وضوح در طراحی نما دیده شود. یک گروه به ظاهر بی پایان، تاشو بودن بصورت افقی و عمودی را، شوخی تولید سازه های باز و بسته دانسته اند.



    عنصر مرکزی طراحی اتصال شمال به جنوب آن برای دسترسی پیاده و دوچرخه سواران می باشد، جایی که باغ دانشگاه (پردیس دانشگاه) رو به رودخانه Neckar riverbank دارد. مربع هایی که توسط این محور ایجاد شده، یکسری فضاهای هیجان انگیز با ویژگی های متفاوت را به وجود آورده است. انتقال آرام میان راه های عمومی و محله های خصوصی اجازه می دهد تا به خاطر ویوها و مناظر باز رو به داخل و خارج از مجموعه، تشویق به ارتباط و تبادل کند.

    دیدن تصاویر و جزئیات بیشتر:

    pic.zip
    « هر چه می دوم
    با گمان رد گامهای تو
    گم نمی شوم...»

    نظر


      #3
      کتابخانه ملی دیجیتال Taichung/ جی جی پان و همکاران، معماران و برنامه ریزان



      این شرکت طرح خود را برای کتابخانه ملی دیجیتال Taichung حاضر کردند، نمادی از یک جریان دائمی از دانش چیزی که عصر دیجیتال را به ما نشان می دهد. موضوع معماری یکی از نقاط بیکران اوقات فراغت از خلاقیت و یک جریان پویا از اطلاعات است.



      ساختمان ال شکل کمربند سبزی از طبیعت سایت در یک ژست معقر که پوششی از چشم انداز گیاهان بومی و درختچه هایی که در برابر باد استقامت کمی دارند. یک آبراه زیست محیطی در سایت ادامه یافته و جامعه و ساختمانی با سیستم جمع آوری آب باران بصورت یکپارچه در چشم انداز برکه را ارائه می دهد، که با یک باغ بام متصل به سیستم آب و هوایی میکرو از تأثیرات حرارت جزیزه در شهر ترکیب شده است.



      پوسته آزاد فرم ساختمان ویژگی های برجسته از تم جریان افقی که بیانگر دو پایه و اساس راه آبی شهرستان است را نشان داده و جریان اطلاعات در رسانه های دیجیتال را متذکر می شود. سیستم دیوارهای کامپوزیت آن با یک عایق یکپارچه به شکل تاشو که روی سطح کشیده شده نشان دهنده ی رودخانه های مرکزی تایوان می باشند.



      پلان های منحنی شکل و ستون های به شکل تنه درخت فضای اتاق داخلی مطالعه را تشکیل داده اند. نور طبیعی از طریق نورگیرها و حالت افقی پنجره ها در اتاق مطالعه را بصورت ملایم و نرم در فضا توزیع می شوند. و شفافیت خودشان را از طریق ویوهای خط افق شهر و آسمان مجاور فضای سبز بیرون ساختمان را ارائه می دهند.
      معماران : جی جی پان و همکاران، معماران و برنامه ریزان
      موقعیت پروژه:Taichung، تایوان
      طراحی : 2007
      تکمیل : 2011






      دیدن تصاویر و جزئیات بیشتر:
      pics.zip
      « هر چه می دوم
      با گمان رد گامهای تو
      گم نمی شوم...»

      نظر


        #4
        پردیس سینمایی پارک ملت/ معماران حرکت سیالات



        معماران : معماران حرکت سیالات- رضا دانشمیر- کاترین اسپیریدنوف
        موقعیت پروژه: تهران ، ایران
        تیم پروژه : بیژن وزیری، آرش جوادی، امیر بدیعی، اکرم لولائی،الهه نجفی، ایمان ندائی،محمد مهربانی، مجید احمدی، ایمان دانشورنژاد
        مشاور سازه: حمید باستانی پاریزی (مهندسان مشاورN.A.S)
        مشاور مکانیک : بدری رحیم زاده
        مشاور برق: امیر شعبان زاده
        سازه و پیمانکار پروژه: شرکت نیکان نیرو
        شرکت پیمانکاری تاسیسات مکانیکی و الکتریکی: شرکت ارکان ارزش
        پیمانکار تجهیزات سینمایی: مسعود روستایی
        مساحت پروژه : 6،000 متر مربع
        سال پروژه : 2003 -- 2008
        عکس : همایون امیر یگانه، علی دقیق، اردوان بیدگلی، مریم جامی، رضا دانش





        پردیس سینمایی پارک ملت در منطقه 3 شهرداری تهران واقع شده است در یک زمین گسترده و نامحدود به مساحت 6000 واحد متر مربع، طراحی شده است و در قسمت جنوب شرقی پارک ملت تهران واقع شده است. با مساحت کلی 15400 متر مربع، این پروژه شامل 4 سالن سینما، که هر گنجایش هر کدام به 300 نفر می رسد، و یک سالن سینمایی VIP که ظرفیت آن 30 نفراست، همراه با یک فضای نمایشگاهی، رستوران، کافی شاپ، فروشگاه کتاب و سی دی، ادارات و مناطق خدماتی است.



        با توجه به شکل طولانی و سیال آن از سایت، امکان ایجاد 2 سالن سینمایی در طبقه همکف و 2 سالن دیگر در زیرزمین را فراهم کرده است، سازماندهی فضایی پروژه به گونه ای تعریف شده است که یک ایده از فضا را با توجه به برنامه فیزیکی و ساختار این پروژه ارائه می دهد و همچنین تعامل داشتن با محیط زیبای اطراف خود را به نمایش می گذارد.



        از این رو، با اتصال دامنه های دوار دو سالن سینما در کنار یکدیگر، یک پوشش میدانی گسترده (ایوان)را بوجود آورده است، که دستاورد اصلی پروژه برای شهر می باشد، و یک مکانی برای گفت و گو برای تبادل افکار، و برای جشن ها و مناسبتهای مختلف از دیگر برنامه های فرهنگی و اجتماعی آن است.

        ویژگی های اصلی این پروژه می تواند در 5 مسئله اصلی کوتاه خلاصه شود:
        1- یافتن فضاهای گمشده در شهر که بازسازی آن ها به فضاهای شهری حرکت و جنبش می بخشند.
        2- مطابقت با فضای محیطی پارک وچشم انداز کوهستان در شمال تهران.



        3- یکپارچه سازی، معماری، ساختار و برنامه
        4- ایجادرابطه با شهر که از طریق نسل فضاهای شهری باز (ایوان) انجام می شود.



        5- مواجه با مسئله رفت و آمد و هم از طریق ایجاد یک ساختار انعطاف پذیر و متغیر در طول پروژه با استفاده رمپ های معمولی، پویایی و تغییر با مفهوم کلی و معنای حقیقی این کلمات ارائه داده است.

        ویرایش شده توسط semiramis261; 2011/3/04, 08:10 PM.
        « هر چه می دوم
        با گمان رد گامهای تو
        گم نمی شوم...»

        نظر


          #5
          Jussila / استودیو معماران ب



          این پروژه شامل طرح ها و برنامه های اصلی برای 80 هکتار از تپه های بارور با عناصر برنامه ریزی شده می باشد که عبارتند از تاسیسات ساخت شراب،اقامتگاه اصلی و اتاق مزه.
          این سایت در پاسو رابلس، کالیفرنیا ، مرکز یک منطقه شراب سازی ،درست در شمال سانتا باربارا واقع شده است.



          معمار : استودیو معماران ب
          موقعیت: پاسو رابلس ، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا
          مساحت پروژه : 5،000 sqf
          عکس : تام وین



          اولین قسمت از فرآیند طراحی، اقامت و سکنی دادن است، که نشان دهنده هر دو مرجع تایپیکال در تصاویر و در متریال هاست. هر لول(سطح) از پلان ارتباط به برنامه و توابع چشم انداز خاص منطقه که از طریق تغییر درجه، مواد، دیوارها، استخر و فلور نشان داده شده ، دارد.













          « هر چه می دوم
          با گمان رد گامهای تو
          گم نمی شوم...»

          نظر


            #6
            افتتاح "BOOM/ROOM : معماری استونیایی جدید " در مسکو

            23جون 2011
            توسط : Sebastian J -- در زمینه : رویدادها ، نمایشگاه، استونی، مسکو، روسیه



            آپارتمان در تالین . معماران : Architects Ott Kadarik, Villem Tomiste, Mihkel Tüür. . اتمام 2009


            نمایشگاه "BOOM/ROOM : معماری
            استونیایی "
            در 21 ژوئن در MUAR -موزه ی معماری دولت روسیه - مسکو افتتاح گردید . BOOM /ROOM ، توسط مرکز معماری استونیایی با همکاری سفارت استونی در مسکو، تولید شده است ، انتخاب متمایزی از معماری استونی را در دهه گذشته ارائه می دهد . افتتاحیه به همراه یک سمینار خواهد بود، که در آن معماران استونیایی و نمایندگان رسمی [1] در مورد آخرین گرایش های معماری استونیایی، بحث می کنند.

            برنامه سمینار افتتاحیه توسط Ülar Mark ، رئیس مرکز استونیایی معماری ، Peeter Pere، رئیس اتحادیه معماران استونی، Martin Aunin، برنده جایزه معمار جوان در 2009، Karli Luik، معمار شریک برنده جایزه ی Salto AB ، و مورخ معماری Carl-Dag Lige اجرا می شود.
            BOOM /ROOm : معماری استونیایی جدید اخیرا در DAZ ــ (Deutsches Architektur Zentrum, Berlin)ــ، جشنواره معماری لندن ، هفته معماری صوفیه و رویدادهای معماری در گلاسکو همچنین هلسینکی به نمایش گذاشته شده است. BOOM/ROOM در MUAR از 21 ژوئن تا 21 اوت 2011 باز خواهد بود.





            ------------------------------------------------------------

            [1] institutional representative
            جائی هست که غیر از تو هیچکس نمی تواند آن را پر کند و کاری هست که غیر از تو هیچکس نمی تواند آن را انجام دهد.


            -اسکاول شین

            نظر


              #7
              مرکز logistic و ساختمان اداری / modostudio


              مرکز logistic و ساختمان اداری
              معمار : modostudio
              موقعیت پروژه : Nola ، ایتالیا
              کارفرما : Giorgia & Johns Spa
              سال پروژه : 2011
              مساحت پروژه : 13760 متر مربع
              این پروژه در یک منطقه صنعتی استراتژیک قرار گرفته است ، به خوبی با بزرگراه اصلی که تردد از شمال به جنوب ایتالیا را میسر ساخته ، متصل شده است. منطقه سایت از بزرگراه به خوبی نمایان می باشد ، و درخواست کارفرما ایجاد نمایی بسیار قوی و شاخص بود {را فراهم می سازد}


              پروژه ،حتی باوجود نهایت سادگی در ترکیب بندی اش ، منظور خود ، که اهمیت دادن به نوآوری ، آسایش ، فن آوری ، راحتی و نمایش برند تجاری (1) است ،را می رساند. به این دلیل، نما نشان دهنده ی تصویری از ساختمان است. این {نما} بیش از 2000 متر مربع از دفاتر شرکت در دو طبقه را می پوشاند . دفاتر در قسمت جنوبی ساختمان ، در امتداد ضلع کوتاه آن واقع شده است و به سمت Vesuvio vulcain نما دارد .

              در طبقه همکف، ورودی اصلی سالن هست که در منطقه baricentric واقع شده است. سالن اصلی ، کارکنان و ارباب رجوع را به بخش های اداری دیگر شامل : بازاریابی ، مدیریت ، طراحی ، محصول ، خرده فروشی ، راهنما (2) و نمایشگاه می آورد.

              دفاتر طوری طراحی شده اند که بهترین انعطاف پذیری را تضمین کنند. طبقات شناور و مدولارِ سبک وزن امکان تغییر دادنِ طرح داخلی فضاهای اداری و {جابجایی} پارتیشن های قائم را میسر می سازند . بسیاری از پارتیشن های عمودی به منظور بهبود نور طبیعی داخل دفاتر، از شیشه ی ساختمانی ساخته شده اند. رنگ های ملایم و خنثیِ مصالح (3) به فضای داخلی، جو بسیار آرامش بخشی می دهد .به لطف مطالعه ارتباطات بصری در طول فاز طراحی، کارمندان قادر هستند از پنجره های دفاتر منظره ی زیبای Vesuvio vulcain را مشاهده کنند .

              دفاتر مستقیما به فضای 11.500 متر مربعی لوجستیک متصل می شوند. فضای لوجستیک همه ی محصولات (لباس و لوازم جانبی) این شرکت که دارای بیش از 100 نمایشگاه در ایتالیا و اروپا می باشد ، ذخیره می کند . این فضا به 9 فضای کوچک مختلف تقسیم میشود که ، هر کدام از این فضاها به محصول خاصی اختصاص یافته و دارای دریچه های بارگیری و تخلیه در هر ضلع می باشند .


              دور تا دور ساختمان مناطق پارکینگ اجازه می دهد تا بیش از 70 خودرو و کامیون در آن جای گیرد . با توجه به این واقعیت که ساره و پوشش اصلی از بتن پیش ساخته ، ساخته شده است ، ما نمای اصلی را با این ایده ی قوی که بر اهمیت زیاد کاربرد بتن { تاکید داشت } طراحی کردیم. پانل های بتن مسلح با یک الگوی چندضلعی (4) در اندازه های مختلف از ویژگی های نمای اصلی می باشد. این پانل های بتنی به سازه ی نمای اصلی از طریق یک سیستم قاب فولادی ثابت شده است. پانل ها در 4 اندازه ی مختلف هستند. موقعیت و چرخش پانل ها تصاویر مختلفی به نما داده است . پنجره ها از سمتی از پانل می توانند باز می شوند که به پوشش سازه ی اصلی از طریق صفحات ورق فلز متصل شده اند .

              نمای اصلی ، در طبقه ی اول از پانل های خاص می باشد ، در حالی که نمای طبقه همکف ،دیوار پرده ای پیوسته می باشد . با قدرتِ مقدار تشعشع پایین قادر به ارائه بهترین راحتی در داخل دفتر می باشد. اضلاع دیگر ساختمان با پانل های پیش ساخته بتنی با بافت برجسته (5) ساخته شده است. دریچه های بارگیری و تخلیه با سقف فلزی ای که کاملا با سازه ی بتن پیش ساخته درگیرشده است ، پوشیده خواهد شد .





              __________________________________________________ _

              1. brand representation
              2. direction
              3. The neutral and light colors materials
              4. rhomboidal pattern
              5. vertical texture



              ویرایش شده توسط Nasim_Feiz_A; 2011/8/03, 12:23 AM. دليل: تکمیل متن
              جائی هست که غیر از تو هیچکس نمی تواند آن را پر کند و کاری هست که غیر از تو هیچکس نمی تواند آن را انجام دهد.


              -اسکاول شین

              نظر


                #8
                Nest / Randy Brown Architects



                . پروژه Nest (به معني لانه پرنده) پروژه اي ناتمام از Randy Brown Architectsاست.فضايي كه حاصل همكاري با دفترطراحي ديگري است. اين محل ،مکاني هم براي تجربه وهم براي ایجاد رسانه های دیجیتال است.



                Randy Brown Architects درحين پيشرفت طرح ، لانه پرندگان را مورد مطالعه قرار دادند كه اين موضوع در نحوه ي بهم تابيده شدن عناصر طرح مشهود است كه البته در فرم دیوارها ، کف و سقف كه به صورت نوارهاي چوبي منحني مي باشند نيز قابل مشاهده است.



                با وجودی که این پروژه با الهام از لانه پرندگان طراحي شده، اما نام پروژه مخفف Nexus for Experimental Spaces and Tectonics (رابطه اي برای فضاهای تجربی و تکتونیک )است. این فرم از طریق مدل های دیجیتال مورد مطالعه قرار گرفت و فرمي لوله مانند و موجي به خود گرفت.


                پلان باز طرح شامل فضاهاي کنفرانس ها ، استودیو، پشتیبانی دیجیتال، و انبار كالا به مساحت1400 فوت مربع ميباشد.



                پروژه Nestتجربه اي جديد در طراحي دفاتر اداري است. Randy Brown Architects برای ایجاد فضایي دراماتیک و قابل قبول برای طراحان همکار خود با مشتريان وارد كار شد.

                طراحی دیجیتال، رابطه بسیار قوی با کار ارباب رجوع اين دفتر دارد و فضايي ست كه هم براي طراحان و هم براي مشتریان آینده خود منبع الهام خواهد بود

                معمار: Randy Brown Architects

                موقعيت: اوماها نبراسكا ايالات متحده امريكا
                سال پروژه:2011
                عكس ها: Randy Brown Architects







                ویرایش شده توسط sahar-architect; 2011/8/28, 05:20 PM.
                همه چیز جهان تکراریست، جز مهربانی...

                "خانه" جا نیست، خانه حسی ست که می گوید تقلی کافیست... تو رسیده ای...

                نظر


                  #9
                  Rabbit: نمايشگاه"گالري نور"


                  این فضاي نمایشگاهي توسط dEEP Architects برای نمایشگاه هنری با عنوان " Heaven "در كنار نمايشگاههاي شانگهاي به منظور ايجاد محيطي براي خريد در مركز خريد شين تيان دي طراحی شده است.

                  انتخاب شکل خرگوش،به اين دليل بود كه در فرهنگ چینی این سال، سال خرگوش نام دارد.




                  خرگوش در یک ويد مرکزی واقع شده است كه توسط حدود 4000 رشته فیبر نوری كه از سقف آويزان است وتوپ کریستالي كه در انتهاي آنها آويزان است،. قابل رویت ميباشدكه هر منبع نور خطوط خارجي شكل خرگوش را مشخص ميكند.


                  از داخل ، فضای نمایشگاه،با مرزي از نور تعریف شده است و به همين جهت "گالری نور"نام گرفته است. کنترلهاي اعمال شده اين امكان را ميدهد تا نور به رنگ ها وطيف هاي متفاوتي درآيد تا فضايي پر طراوت و فرامادي ايجاد شود كه بازتابي از نام نمايشگاه با عنوان "Heaven"(بهشت) است.
                  اين خرگوش نصب شده تا پایان اين سال در شین تیان دی باقي خواهد ماند و پس از آن هر فیبر نوری و توپ کریستال به عنوان سوغاتی به خریداران هديه خواهد شد.



                  همه چیز جهان تکراریست، جز مهربانی...

                  "خانه" جا نیست، خانه حسی ست که می گوید تقلی کافیست... تو رسیده ای...

                  نظر


                    #10
                    با سلام
                    اولا تشکر برای این مطلب مفید و پر محتوا.
                    دوما چرا پسورد فایل زیپ(فایل فشرده را قرار نداده اید؟

                    نظر


                      #11
                      آمستردام یاد پل عابر پیاده برندگان مسابقه

                      آمستردام یاد پل عابر پیاده برندگان مسابقه.rar
                      کاش می دانستی
                      من سکوتم حرف است
                      حرف هایم حرف است
                      کاش می دانستی
                      می توانم همه را پیش تو تفسیر کنم
                      کاش می فهمیدی

                      کاش و صد کاش نمی ترسیدی

                      نظر


                        #12
                        فرمت به کلبه کوچک / Innovarchi

                        فرمت به کلبه کوچک.rar
                        کاش می دانستی
                        من سکوتم حرف است
                        حرف هایم حرف است
                        کاش می دانستی
                        می توانم همه را پیش تو تفسیر کنم
                        کاش می فهمیدی

                        کاش و صد کاش نمی ترسیدی

                        نظر


                          #13
                          موسسه تحقیقات گیاه شناسی تگزاس

                          ۱.rar
                          کاش می دانستی
                          من سکوتم حرف است
                          حرف هایم حرف است
                          کاش می دانستی
                          می توانم همه را پیش تو تفسیر کنم
                          کاش می فهمیدی

                          کاش و صد کاش نمی ترسیدی

                          نظر


                            #14
                            با تشکر ، فقط رمز فایل زیپ ؟

                            نوشته اصلي بوسيله semiramis261 نمايش پست


                            این شرکت طرح خود را برای کتابخانه ملی دیجیتال Taichung حاضر کردند، نمادی از یک جریان دائمی از دانش چیزی که عصر دیجیتال را به ما نشان می دهد. موضوع معماری یکی از نقاط بیکران اوقات فراغت از خلاقیت و یک جریان پویا از اطلاعات است.



                            ساختمان ال شکل کمربند سبزی از طبیعت سایت در یک ژست معقر که پوششی از چشم انداز گیاهان بومی و درختچه هایی که در برابر باد استقامت کمی دارند. یک آبراه زیست محیطی در سایت ادامه یافته و جامعه و ساختمانی با سیستم جمع آوری آب باران بصورت یکپارچه در چشم انداز برکه را ارائه می دهد، که با یک باغ بام متصل به سیستم آب و هوایی میکرو از تأثیرات حرارت جزیزه در شهر ترکیب شده است.



                            پوسته آزاد فرم ساختمان ویژگی های برجسته از تم جریان افقی که بیانگر دو پایه و اساس راه آبی شهرستان است را نشان داده و جریان اطلاعات در رسانه های دیجیتال را متذکر می شود. سیستم دیوارهای کامپوزیت آن با یک عایق یکپارچه به شکل تاشو که روی سطح کشیده شده نشان دهنده ی رودخانه های مرکزی تایوان می باشند.



                            پلان های منحنی شکل و ستون های به شکل تنه درخت فضای اتاق داخلی مطالعه را تشکیل داده اند. نور طبیعی از طریق نورگیرها و حالت افقی پنجره ها در اتاق مطالعه را بصورت ملایم و نرم در فضا توزیع می شوند. و شفافیت خودشان را از طریق ویوهای خط افق شهر و آسمان مجاور فضای سبز بیرون ساختمان را ارائه می دهند.
                            معماران : جی جی پان و همکاران، معماران و برنامه ریزان
                            موقعیت پروژه:Taichung، تایوان
                            طراحی : 2007
                            تکمیل : 2011






                            دیدن تصاویر و جزئیات بیشتر:
                            [ATTACH]45819[/ATTACH]
                            با تشکر ، فقط رمز فایل zip ?

                            نظر


                              #15
                              میگم ما خودمون بلد نیستیم بزنیم گوگل ترجمه کنه؟ واقعا که؟ ای ترجمه های صفحه آخر به هیچ دردی نمیخوره؟

                              نظر

                              Working...
                              X