اطلاعيه

Collapse
No announcement yet.

انواع دسر و پیش غذا

Collapse
این یک تاپیک مهم است.
X
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

    انواع دسر و پیش غذا

    فهرست


    دسر تیرامیسو.......................................... ...........................................#2

    كاناپة پنير سفيد و گردو.............................................. ......................... #3

    ساندیچ میگو.............................................. .........................................#4

    کاناپ پنیر و فلفل.............................................. ...................................#5

    اسنک تن ماهی.............................................. ...................................#6

    دسر پان اسپانیا .................................................. ................................#7

    مافین ذرت وفلفل دلمه ای سه رنگ............................................... ......#8

    دسر نان مرغ و سوسیس پنیر.............................................. ................#9

    ترافل گیلاس............................................. ..........................................#10

    کوکاوین........................................... .................................................. .#11

    خوراک مرغ فرانسوی........................................... ...............................#11

    ماکارون شکلات و فندق.............................................. .........................#11

    نان فرانسوی........................................... ...........................................#11

    رول مرغ و ژامبون............................................ ....................................#12

    ژله حباب دار............................................... ........................................#14

    دسر یخی کاکائو و تمشک.............................................. .....................#15

    سموتی............................................. ................................................#16

    پنكیك‌ .................................................. ..............................................#17

    دسر یاقوتی............................................ ...........................................#18

    ژله هندوانه ای شکل............................................... ...........................#20

    ساندای شکلاتی............................................ ....................................#21

    دسر موز وکره بادام زمینی............................................. .....................#22

    مارون گلاسه............................................. ........................................#23

    پیش غذای قارچ و زیتون............................................. .........................#24

    بِنیه فرانسوی........................................... .........................................#25

    توپی‌های شکلاتی با خامه ماسکارپونه........................................ .......#25

    کُوزَه لکخِم با سس زردآلو............................................ .......................#25

    سوفله لیمو.............................................. ........................................#25

    گَلِت زنجبیل و گلابی............................................. .............................#25

    ایده های ژله گلدار (تزریقی) .................................................. ............#26

    بستنی سرخ شده............................................... ............................. #27

    ژله هندوانه ای................................................ ..................................#28

    پرتقال ژله ای................................................ ....................................#29

    اسموتی هندوانه، کیوی و موز............................................... ............#30

    هات چاکلت............................................. .........................................#31

    سفره آرایی با پنیر و زیتون به شکل پنگوئن.........................................#32

    پنکیک به شکل روح............................................... ............................#33

    نکات مهم برای تهیه دسر ها، پودینگ ها و ژله ها................................ #34

    پنکیک سیب آلمانی............................................ ...............................#35

    شربت زنجبیل برای لاته.............................................. .......................#36

    پای گردو با شربت افرا.............................................. ........................#37

    طرز تهیه پای مرغ............................................... ..............................#38

    پتاژ قارچ.............................................. .............................................#39

    اسموتی............................................ ..............................................#40

    دسر پنیری .................................................. ...................................#41

    فرنچ ماکارون های رنگارنگ........................................... ....................#41

    میلک شیک توت فرنگی .................................................. ................#42

    بستنی شیر عسلی .................................................. .....................#42

    دسر با نان تست .................................................. ..........................#44

    ترافل هویج .................................................. .................................#45

    دسر نون سوخاری .................................................. ......................#46

    دسر هندی با نون تست .................................................. ...............#47

    قیصاوی خرما .................................................. .............................#48

    دسر کاکائویی.......................................... ....................................#49

    دسر شیره انگور............................................. ..............................#50

    سوتلاچ............................................ ...........................................#51

    نشا............................................... .............................................#52

    لقمه القاضی .................................................. ...........................#53

    تیرامیسو 2................................................. ..............................#55

    ژلاتینه پنیر و گوجه فرنگی .................................................. .......#56

    طرز تهیه ژله های نعنایی چند لایه .............................................#57

    فوندو پنیری به سبک مکزیک .................................................. ...#58

    گواکاموله لوبیا سیاه و آناناس .................................................. .#59

    طرز تهیه توت فرنگی شکم پر .................................................. ..#60

    طرز تهیه مانتی سیب زمینی .................................................. ...#61

    دسر پسته .................................................. ............................#62

    دسر کیک سیب زمینی .................................................. ..........#63

    چیپس و پنیر .................................................. .........................#64

    کیک فنجانی سریع .................................................. ................#65

    پودینگ لیمو.............................................. ...............................#65

    فوندانت شکلات داغ .................................................. ..............#65

    فاستر موز .................................................. ............................#65

    کاستارد کارامل .................................................. .....................#65

    پودینگ عسل و برنج.............................................. ...................#65

    کیک سیب داغ .................................................. .......................#65

    گلابی داغ کاراملی .................................................. .................#65

    کرم بروله............................................. ....................................#65

    سالاد کلم با چاشنی اویشن............................................. ........#66

    پاناکوتا شکلات تلخ و کارامل .................................................. ...#67

    بیسکوییت شکلاتی تند............................................... ..............#67

    تیرامبسو شکلاتی .................................................. ..................#67

    شکلات صبحانه .................................................. .....................#67

    کاپ کیک شکلاتی .................................................. .................#67

    رولت شکلاتی با خامه.............................................. ................#67

    کیک ایرلندی با موس شکلات............................................. ......#67

    بیسکوییت .................................................. ............................#67

    هات چاکلت با خامه شکلاتی .................................................. .#67





    توضیح :فهرست با تکمیل تر شدن تاپیک اضافه خواهد شد .

    .
    ویرایش شده توسط ahoo_fr; 2015/3/09, 04:11 PM. دليل: اضافه کردن فهرست .



    #2
    انواع دسر و پیش غذا

    دسر تیرامیسو یک دسر پرطرفدار ایتالیایی است که بسیار خوشمزه و دارای ظاهر وسوسه انگیز است، طرز تهیه این دسر خوشمزه را در ادامه با توضیحات وشکل مشاهده نمایید

    مواد لازم:
    ۱-
    ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۲ لیوان
    ۲-
    پودر شکر نصف لیوان
    ۳-
    قهوه اماده سرد ۲ لیوان
    ۴-
    خامه زده شده ۲ لیوان
    ۵-
    بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم
    ۶-
    پودر کاکائو به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    شکر و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کنید و برای ۱ دقیقه هم بزنید سپس خامه و ۱ لیوان قهوه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست شوند.


    کف قالب مستطیل شکلی را با کاغذ روغنی یا المینیوم بپوشانید ، ۱ لیوان قهوه سرد را داخل بشقاب بریزید و به نوبت بیسکوییت های لیدی فینگر را داخل آن بزنید و کف قالب بچینید ( سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید تا بیسکوییت ها له نشوند ).


    نصف مخلوط خامه ای را روی بیسکوئیت ها بریزید و سطح آن صاف کنید ، مجدد مقداری بیسکوییت را در قهوه سرد بزنید و روی لایه خامه ای قرار دهید ، بقیه مخلوط خامه ای را روی بیسکوییت ها ریخته و سطح ان را صاف کنید سپس روی آن پودر کاکائو یا نسکافه بپاشید و به مدت ۳-۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.


    برای سرو کردن تیرامیسو را پس از خارج کردن از یخچال به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
    نکته :
    میتوانید بجای استفاده از بیسکوییت لیدی فینگر از بیسکوییت های نرم یا کیک اسفنجی استفاده کنید.

    در زیر هم چند عکس از دیزاین های متفاوت و زیبای دسر تیرامیسو مشاهده میکنید



    منبع نوشته: irancook.ir
    طرز تهیه لازانیا

    آموزش بلال کبابی

    عکس کیک تولد

    دستور پخت بامیه

    آَشپزی

    نظر


      #3
      انواع پیش غذا ها

      كاناپة پنير سفيد و گردو :

















      مواد لازم براي 25 قطعه:


      پنير سفيد 150 گرم

      گردوي 100 گرم، كوبيده

      نعنا، شويد و پيازچة 3-4 قاشق غذا خوري، ساطوري

      فلفل سياه يك چهارم قاشق چايخوري

      مايونز يك قاشق سوپخوري

      كراكر سبزي يا نان برش داده شده 25 قطعه

      گردو، شويد و گوجه‌فرنگي براي تزيين

      طرز تهيه:

      پنير را قطعه قطعه كرده و حدود يك ساعت درون آب قرار دهيد تا شوري آن قدري گرفته شود. پنير را با گردوي ريز خرد شده و سبزيجات و فلفل و مايونز مخلوط كرده و به كمك قيف و ماسوره روي نان‌ها بگذاريد.

      كاناپه‌ها را با گوجه فرنگي و شويد و يا با گردو تزيين كرده و سرو نماييد.



      منبع : هنر آشپزی
      آسمان فرصت پروآز بلند است و لیکــــ
      قصّه اینست چه اندآزه کبوتر باشی

      نظر


        #4
        ساندويج ميگو

        مواد لازم براي 4 نفر:

        ميگو درشت 450گرم، پوست كنده

        ادويه ماهي 1 قاشق سوپخوري

        مايونز كم چرب يك چهارم پيمانه و 2قاشق سوپخوري

        سس خردل 2 قاشق سوپخوري

        آبليمو 2 قاشق سوپخوري

        نان ساندويچي 4 عدد

        كره يا مارگارين 1 قاشق سوپخوري و 1 قاشق سوپخوري

        فلفل دلمه‌اي سبز و قرمز متوسط 2 عدد خلالي

        سير له شده 2 حبه، كوبيده

        طرز تهيه:

        ميگو را در ادويه ماهي بغلتانيد. ميگوها را در يك ظرف كوچك ريخته و در آن را ببنديد. ظرف را به مدت 30 دقيقه تا يك ساعت در يخچال قرار دهيد. مايونز و خردل را با آبليمو مخلوط كرده و كنار بگذاريد.نان را از كنار برش داده و مغز آن را به صورتي كه لبه نان 2 سانتي‌متر مغز نان و تكه زير يك سانتي‌متر ضخامت داشته باشد، آماده كنيد.يك قاشق سوپ‌خوري كره را آب كرده و در تابه نچسب روي حرارت متوسط ميگوها را براي 8-7 دقيقه تفت دهيد. ميگوها را از تابه به ظرف منتقل كرده و كنار بگذاريد. حرارت را كم كرده و بقيه كره را اضافه و براي 5 دقيقه فلفل ها را در تابه تفت دهيد. سير را اضافه كرده و 5 دقيقه ديگر يا تا وقتي‌ كه فلفل‌ها نرم شود تفت دادن را ادامه دهيد.2 قاشق چايخوري از مخلوط مايونز، خردل و آبليمو را روي تكه نان‌ها بماليد. يك قاشق از مواد فلفل روي سس گذاشته و با قاشق ميگو‌ها را روي آن بگذاريد. بقيه مايونز را روي ميگو ريخته و يك تكه نان روي آن بگذاريد و سريع سرو كنيد.

        نكته:

        1- براي پوست كندن ميگو‌ها در ظرفي آب را به جوش آورده و مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كنيد، سپس ميگوها را داخل آب جوش ريخته و بعد از زمان كوتاهي ميگو‌ها را خارج كرده و پوست رو با چاقو روده پشت ميگو را خارج سپس تفت دهيد.











        منبع : هنر آشپزی
        آسمان فرصت پروآز بلند است و لیکــــ
        قصّه اینست چه اندآزه کبوتر باشی

        نظر


          #5
          کاناپ پنیر و فلفل (با آرد سیب زمینی)

          مواد لازم:



          آرد سیبزمینی 50 گرم

          آرد 125 گرم

          نمک میوه 1 قاشق چایخوری

          کره 50 گرم

          شیر 3 قاشق سوپخوری

          رب 2 قاشق سوپخوری

          زیتون چرخشده 50 گرم

          پنیر سفید

          فلفل دامهای سبز و قرمز از هرکدام یک عدد

          جعفری در صورت دلخواه

          قالب دلخواه در 3 سایز

          طرز تهيه:

          آردها و نمک میوه را مخلوط کنید بعد کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کره جذب مواد شود سپس شیر و رب را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید در آخر زیتونهای چرخشده را اضافه کنید سپس خمیر را با وردنه باز کنید و آنرا با قالب گرد و یا قالب مورد نظرتان قالب بزنید بعد آنها را در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قراردهید تا بپزد بعد از سرد شدن نانها پنیر را با قالب کوچکتر قالب بزنید و روی نان پخته شده قرار دهید بعد فلفل دلمهای را نیز با قالب کوچکتر قالب زده و آنرا نیز روی پنیر قراردهید در صورت دلخواه میتوانید مقداری جعفری میان نان و پنیر قراردهید.

          نکته آشپزی:

          1- در صورت دلخواه میتوانید از پنیر ورقهای نیز استفاده کنید.










          منبع : هنر آشپزی
          آسمان فرصت پروآز بلند است و لیکــــ
          قصّه اینست چه اندآزه کبوتر باشی

          نظر


            #6
            اسنک تن ماهی

            مواد لازم برای 4 نفر:

            نان تست يك بسته

            کنسرو تن ماهی يك قوطی

            پودر فلفل قرمز به ميزان لازم

            پنير‌ورقه‌اي يك بسته

            گوجه‌فرنگي 2 عدد، حلقه شده


            طرز تهیه:

            روی یک برش از نان تست تن ماهی قرار دهيد. کمی پودر فلفل قرمز روی آن بپاشيد و یک ورق پنیر و روی پنیر حلقه های گوجه فرنگی بگذاريد. برش ديگري از نان تست را روي آن قرار داده و در ساندويچ ساز بگذاريد تا برشته شود. سپس از قطر (به صورت مثلثي شكل) برش زده و سرو نماييد.



            نكته:

            1ـ این دستور دارای 2460 کیلوکالری انرژی است كه، 43% آن کربوهيدرات، 26% از پروتئین و 31% از چربی تأمين ميگردد.

            2ـ در صورت تمايل ميتوانيد قبل از گذاشتن مورد روي نانها، مقدار كمي كره به آنها بماليد.










            منبع : هنر آشپزی
            آسمان فرصت پروآز بلند است و لیکــــ
            قصّه اینست چه اندآزه کبوتر باشی

            نظر


              #7
              طرز تهیه دســــــــــــر پان اسپانیــــا ...


              دسر پان اسپانیا



              مواد لازم :

              گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه

              آرد ۲/۱ پیمانه

              تخم مرغ ۲ عدد

              شکر ۱ لیوان

              شیر ۱ لیتر

              نشاسته ۲ قاشق سوپخوری

              وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری

              کره ۵۰ گرم

              بیسکویت ۱ الی ۲ بسته

              کاکائو ۳ قاشق سوپخوری

              خامه ۱۵۰ گرم

              طرز تهیه :

              تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.

              شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

              آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.

              مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.

              این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.

              در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.

              خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.

              این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .

              ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.

              این دسر خیلی خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید

              تـمام غـصه های دنـیا رومـیشه
              بـا یـک جُـمله تـَحمل کرد
              "خُـدایا میدانم که میبینی"



              نظر


                #8
                مافين ذرت و فلفل دلمه‌اي سه رنگ

                مواد لازم براي 12 عدد:

                كره يا مارگارين 200 گرم

                پنير سفيد 150 گرم

                ماست كم‌چرب 1 پيمانه

                تخم‌مرغ 2 عدد

                فلفل‌دلمه‌اي زرد، سبز، قرمز از هركدام 1 عدد

                سركه 1 قاشق غذاخوري

                شكر 1 قاشق غذاخوري

                ذرت پخته 1 پيمانه

                آرد دو و نيم پيمانه

                بيكينگ‌پودر 2 قاشق مرباخوري

                نمك، فلفل به ميزان لازم

                جعفري خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوري

                طرز تهيه:

                فلفل دلمه‌اي‌ها را ريز خورد كرده و با كمي كره تفت دهيد تا نرم شوند سپس كنار گذاشته و با ذرت مخلوط كنيد.تخم‌مرغ‌ها را با ماست زده و با كره نرم شده مخلوط كرده و سپس سركه، شكر، و نمك و فلفل را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
                فلفل‌ها و ذرت را مخلوط كنيد و در آخر آرد و بيكينگ‌پودر را ريخته آهسته هم بزنيد تا مخلوط شود. سپس در قالب‌هاي مافين كه چرب كرده‌ايد ريخته و در فر 170 درجه سانتي‌گراد 40 دقيقه بپزيد. بعد از سرد شدن از قالب در آورده از وسط برش داده و از مخلوط پنير سفيد و جعفري خرد شده بگذاريد و سرو كنيد.








                منبع : هنر آشپزی
                آسمان فرصت پروآز بلند است و لیکــــ
                قصّه اینست چه اندآزه کبوتر باشی

                نظر


                  #9
                  دسر نان مرغ و سوسیس پنیر

                  مواد لازم برای خمير نان(3 نفر):××

                  روغن جامد نصف پیمانه

                  تخم‌مرغ 3 عدد

                  خامه 100 گرم

                  آرد يك و نيم پيمانه

                  نمک نوک چاقو (به اندازه‌ای که بین دو انگشت جا شود)

                  بيکینگ‌پودر يك قاشق چايخوری

                  مواد لازم برای داخل نان:

                  پیازچه‌ نصف پیمانه (حدود 5 شاخه، قسمت سفید و قسمت سبز )، 2 سانتي، خرد شده

                  روغن 2 قاشق سوپخوری، برای سرخ کردن

                  فلفل دلمه‌ای يك چهارم از یک عدد فلفل متوسط، خلالی خردشده

                  فیله‌ي مرغ 3 عدد

                  سوسيس 2 عدد

                  سبزیجات معطر يك‌چهارم پیمانه، خرد شده

                  نمک و فلفل به میزان لازم

                  پنیر گودا 8 حبه (حدود 30 گرم)، حبه قندی خردشده

                  کنجد برای تزیین يك قاشق چايخوری

                  طرز تهيه‌ي خمير نان:

                  نصف پیمانه روغن را در کاسه‌ي مناسبی ریخته سه عدد تخم‌مرغ را دانه دانه به آن اضافه کرده با همزن بزنید.(همزن برقی یا دستی تفاوت نمی‌کند. کافی است تخم‌مرغ‌ها کاملاً با روغن مخلوط شوند) سپس 100 گرم خامه را با آن مخلوط کرده آرد و نمک را کم‌کم به مایه اضافه ‌کرده و کاملاً هم بزنید طوری‌که خمیر شل و نرمي به دست آید. (شلی خمیر باید به اندازه‌ي ماست چکیده باشد).

                  طرز تهيه‌ي مواد داخل نان:

                  پیازچه‌های خردشده را در 2 قاشق روغن تفت داده و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده تفت ‌دهید. فیله‌ها را از درازا به دو قسمت تقسیم کرده، اضافه ‌کنید، سبزیجات معطر خردشده را به بقیه‌ي مواد اضافه کرده کمی تفت ‌دهید و با نمک و فلفل مزه‌دار کرده بگذارید تا حرارت آن پایین بیاید. قالب تفلون مستطیل شکل (10 در 25 سانتی‌متر) را انتخاب كرده، كف آن ‌را با مقداری روغن چرب کرده، سپس آرد بپاشید. نیمی از خمیر را ته قالب ریخته، فیله‌ها، سوسيس و مواد همراه آن ‌را به درازا روی خمیر قرار ‌دهید. پنیرها را هم به فاصله روی آن‌ها بچینید. و بقیه‌ي خمیر را روی مواد بریزید، روی آن مقداری کنجد ریخته و قالب را به مدت 20 دقیقه در فر که قبلاً روی حرارت 180 درجه‌ي سانتی‌گراد گرم شده‌است قرار ‌دهید. وقتی روی خمیر طلایی شد نان شما حاضر است. نان را در ظرف مناسب قرار داده به برش‌های عرضی‌ ‌بریده و با سس دلخواه سرو کنید.

                  نکته:

                  1ـ این دستور دارای 2563 کیلوکالری انرژی٬ 122 گرم کربوهيدرات٬ 75 گرم پروتئین و 197 گرم چربی می باشد.

                  2ـ این نان لقمه‌ي مناسبی است برای غذای نیمروز بچه‌ها در مدرسه، برای پیک‌نیک و استفاده در طول سفر.

                  3ـ تهیه‌ي این نان بسیار ساده است و می‌توانيد گرم يا سرد سرو كنيد.

                  4ـ مواد میانی نان را می‌توانید به دلخواه به جاي فيله‌ي مرغ از گوشت قرمز چرخ‌کرده یا سوسیس پنیر یا مخلوط مرغ و سوسیس انتخاب کنید.

                  5 ـ منظور از سبزیجات معطر خردشده در مواد لازم، نعنا، جعفری، گشنیز، ریحان و کمی ترخان مي‌باشد.















                  منبه : هنر آشپزی
                  آسمان فرصت پروآز بلند است و لیکــــ
                  قصّه اینست چه اندآزه کبوتر باشی

                  نظر


                    #10
                    ترافل گیلاس ( دسری خوشمزه )



                    مواد لازم ترافل گیلاس:
                    نشاسته ذرت (پودرشده) ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)
                    آرد ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)
                    شکر یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
                    شیر (سرد) دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)
                    تخم مرغ ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
                    وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری
                    کره ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)
                    کمپوت گیلاس (خردشده) به مقدار لازم
                    رولت به مقدار لازم

                    روش تهیه ترافل گیلاس:
                    نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید. مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

                    نکته:
                    زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.
                    بدانیم:
                    انرژی ۵/۹۵۶ کیلوکالری
                    چربی ۳۹ گرم
                    کربوهیدرات ۶/۱۳۲
                    پروتئین ۴/۲۳ گرم

                    منبع : asemoni.com
                    www.beytoote.com
                    سری داستان های کوتاه


                    اگر به دو راهی انتخاب مقام و ثروت یا علم و دانش رسیدند، راه علم و دانش را انتخاب کنند،
                    چون تمام ثروتها و مقام ها زودگذر و از بین رفتنی هستند، در حالی که راه علم و دانش راهی است که
                    تا آخرین لحظه عمر می‌توانید از آن استفاده کنید و
                    لذت ببرید.
                    پروفسور سمیعی


                    نظر


                      #11
                      غذاها و دسرهای سالم فرانسوی

                      برترین ها: توجه کرده اید زنان فرانسوی همیشه لاغر و خوش اندام هستند. آیا رژیم خاصی دارند یا غذاهای سالم می خورند؟ حقیقت این است که آنها در یک رژیم دایمی به سر می برند. منظورمان رژیم های لاغری و دارو و .. نیست، بلکه آنها همیشه سالم و درست غذا می خورند و به همین دلیل اندام های زیبایی هم دارند.

                      در این مطلب با چند نمونه غذا، پیش غذا و دسر فرانسوی آشنا می شوید که با ذائقه ما ایرانی ها هم کاملا جور است.

                      کوکاوین

                      تعداد: 4 نفر
                      زمان تهیه: 25 دقیقه
                      زمان پخت: 5 ساعت با حرارت کم یا 3 ساعت با حرارت زیاد


                      مواد لازم

                      • 1300 گرم ران مرغ، پوست کنده
                      • یک پاکت سوپ آماده پیاز و گوشت
                      • دو پیمانه قارچ تازه خرد شده
                      • 1.5 پیمانه پیاز خرد شده
                      • 3 عدد هویج، خلالی خرد شده
                      • نصف پیمانه آب
                      • کمی روغن
                      • پوره سیب زمینی (اختیاری)
                      • برگ های جعفری تازه (اختیاری)

                      طرز تهیه

                      1. تابه را با کمی روغن چرب کنید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و ران های مرغ را در آن سرخ کنید تا همه طرف آنها طلایی و برشته شوند.

                      2. سپس مرغ ها را داخل قابلمه متوسطی بریزید. روی آنها پودر خشک سوپ آماده را بریزد. قارچ، پیاز و هویج ها را اضافه کنید. در آخر نصف پیمانه آب بریزید.

                      3. در قابلمه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید 5 تا 6 ساعت بپزد تا مرغ ها کاملا مغزپخت شوند. در صورت تمایل می توانید کوکاوین رابا پوره سیب زمینی و برگ های تازه جعفری سروکنید.


                      خوراک مرغ فرانسوی

                      • تعداد: 8 نفر
                      • زمان تهیه: 330 دقیقه
                      • زمان پخت: 6 ساعت با شعله کم یا 4 ساعت با شعله متوسط


                      مواد لازم

                      • 4 پیمانه قارچ قهوه ای (یا همان قارچ معمولی)
                      • یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (400 گرم)
                      • دو عدد هویج متوسط، خرد شده
                      • یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
                      • یک عدد سیب زمینی قرمز خرد شده
                      • نصف پیمانه لوبیا سبز تازه، قطعه های 2.5سانتی متری
                      • نصف پیمانه زیتون بدون هسته و نصف شده
                      • یک پیمانه آب مرغ بدون نمک
                      • نصف پیمانه آب مرغ (اضافه)
                      • دو قاشق غذاخوری تاپیوکا
                      • یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (پودر جعفری، گشنیز، سیر، رزماری، آویشن، اورگانو و فلفل سیاه)
                      • ¾ قاشق چایخوری آویشن خشک
                      • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
                      • 8 عدد ران بدون استخوان و پوست گرفته مرغ
                      • نصف قاشق چایخوری نمک
                      • 400 گرم سس آلفردو یا سس پاستا
                      • نان فرانسوی

                      طرز تهیه

                      1. در یک قابلمه متوسط، قارچ، گوجه فرنگی، هویج، سیب زمینی، لوبیا سبز، زیتون، آب مرغ، تاپیوکا، ادویه ایتالیایی، آویشن و فلفل را بریزید. مرغ ها را روی آنها قرار دهید. روی آنها نمک بپاشید.

                      2. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 6 تا 7 ساعت با حرارت کم پخته شوند.

                      3. در آخر، سس پاستا یا آلفردو را اضافه کنید و با نان فرانسوی سرو کنید.


                      ماکارون شکلات و فندق

                      • تعداد: 20 تا 24 عدد کوکی
                      • زمان تهیه: 35 دقیقه
                      • زمان پخت: 10 دقیقه در دمای 325 درجه فارنهایت


                      مواد لازم

                      • 1 ¼ پیمانه خاکه قند
                      • یک پیمانه پودر فندق
                      • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
                      • سه عدد سفیده تخم مرغ
                      • نصف قاشق چایخوری وانیل
                      • نمک
                      • ¼ پیمانه شکر
                      • ¾ پیمانه شکلات فندقی مایع

                      طرز تهیه

                      1. سینی های فر را با ورقه های روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، خاکه قند، فندق و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

                      2. در یک کاسه بزرگ، سفیده های تخم مرغ، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. به تدریج شکر– هر بار یک قاشق غذاخوری – را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا نرم و لطیف شود. در آخر نیز فندق را اضافه کنید و هم بزنید.

                      3. مواد را داخل قیف شیرینی پزی بریزید و سر آن قالب گرد بگذارید. روی کاغذهای روغنی داخل سینی، دایره هایی به قطر 4 سانتی متر درست کنید. آنها را 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

                      4. سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کرده اید، قرار دهید و به مدت 9 تا 10 دقیقه بپزد. کوکی ها را روی توری فر بچینید تا خنک شوند.

                      5. داخل یک کوکی، شکلات فندقی مایع بمالید و یک کوکی دیگر روی آن بگذارید. همن کار را با باقی مواد و کوکی ها انجام دهید.


                      نان فرانسوی

                      • تعداد: دو رول
                      زمان تهیه: 40 دقیقه
                      زمان ور آمدن خمیر: 1.5 ساعت
                      • زمان پخت: 350 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت


                      مواد لازم

                      • 6 پیمانه آرد کامل
                      • خمیر مایع
                      • 1.5 قاشق چایخوری نمک
                      • دو پیمانه آب ولرم
                      • نشاسته ذرت
                      • یک عدد سفده تخم مرغ، همزده
                      • یک قاشق غذاخوری آب

                      طرز تهیه

                      1. در یک کاسه بزرگ، دو پیمانه آرد، خمیر مایع و نمک را با هم مخلوط کنید. آب ولرم را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه با سرعت متوسط خوب مخلوط کنید. سپس سه دقیقه با سرعت زیاد هم بزنید. اگر آرد بیشتر نیاز است، با کمک قاشق چوبی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

                      2. خمیر را روی سطح صاف بگذارید و خوب ورز دهید تا حالت کشسانی داشته باشند و به دست نچسبد. 8 تا 10 دقیقه ورز دادن کافی است. خمیر را به شکل توپ در بیاورید و داخل کاسه چربی بگذارید. روی آن را با یک کیسه بپوشانید و در جای گرم نگه دارید.

                      3. خمیر را روی سطح صاف بگذارید و به شکل استوانه شکل دهید. سپس از وسط نصف کنید و دوباره ده دقیقه دیگر بگذارید در مکانی گرم بماند تا حجم آن دوبرابر شود.

                      4. خمیر را به شکل مستطیل باز کنید. آنها را از یک طرف بپیچید تا به سر دیگر برسد. دو انتهای خمیر را محکم به سمت داخل جمع کنید. در یک کاسه کوچک، سفیده تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید و روی رول ها نان بمالید. حدود 35 تا 45 دقیقه نام ها را کنار بگذارید تا دوباره پف کنند و حجمشان دوبرابر شود.

                      5. فر را با دمای 375 درجه فارنهایتاز قبل روشن کنید. با کمک چاقوی تیز، چند برش روی سطح نان ها ایجاد کنید و آنها را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. آنها را از فر خارج کنید و دوباره از مخلوط تخم مرغ و آب روی آنها بمالید و دوباره به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید. در این مرحله نان ها باید پوک و ترد شده باشند. آنها را روی توری فر خنک کنید.
                      http://www.bartarinha.ir
                      سری داستان های کوتاه


                      اگر به دو راهی انتخاب مقام و ثروت یا علم و دانش رسیدند، راه علم و دانش را انتخاب کنند،
                      چون تمام ثروتها و مقام ها زودگذر و از بین رفتنی هستند، در حالی که راه علم و دانش راهی است که
                      تا آخرین لحظه عمر می‌توانید از آن استفاده کنید و
                      لذت ببرید.
                      پروفسور سمیعی


                      نظر


                        #12
                        رول مرغ و ژامبون

                        مواد لازم برای 4 نفر:
                        فیله‌‌مرغ 4 عدد (200 گرم)
                        سیر(کوبیده) 2 عدد (10 گرم)
                        ادویه کاری 2/1 قاشق چایخوری (5/1 گرم)
                        روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری (15 میلی‌لیتر)
                        پیازچه (ریزشده) 4 عدد (32 گرم)
                        نمک و فلفل‌ به مقدار لازم
                        ژامبون گوشت 4 ورق (160 گرم)
                        آرد سفید به مقدار لازم
                        تخم‌مرغ 1 عدد (55 تا 60 گرم)
                        شیر 2 قاشق سوپخوری (28 میلی‌لیتر)
                        روغن‌مایع (سرخ‌کردنی) به مقدار لازم
                        روش تهيه:
                        فیله‌مرغ را با بیفتک‌کوب بکوبید تا سطح آن صاف و کمی پهن شود. سپس با مخلوط سیر ، ادویه‌کاری ، روغن زیتون ، پیازچه ، نمک و فلفل آغشته کنید. ژامبون گوشت را به صورت رول درآورید و روی فیله‌مرغ قرار دهید و فیله‌مرغ را به دور آن بپیچید تا به صورت رولت درآید. رولت‌ها را در آرد سفید بغلطانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود. تخم‌مرغ ، شیر ، نمک و فلفل را مخلوط و با چنگال بزنید. رولت‌ها را به تخم‌مرغ آغشته کنید و دوباره در آرد بغلطانید. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. رولت‌ها را در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا" پخته و طلایی شود. سپس به قطعات کوچک‌تر برش دهید. در ظرف مورد نظر بچینید و با کاهو تزئینی قرمز و سبز ، کلم سفید و فلفل‌های رنگی به دلخواه تزئین کنید.

                        منبع :سانازسانیا
                        معمــــــارـے واقـعيتـے ست از جــنس زندگــــــے ...

                        نظر


                          #13
                          پاناکوتا ژله ای:

                          .
                          .
                          .
                          بهر چه می‌دارم دل

                          نظر


                            #14
                            ژله حباب دار:


                            با یک روش بسیار ساده، آسان و بدون هیچ هزینه اضافی می توانید ژله خود را از سادگی در آورده و حباب دار کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ژله حباب دار آشنا می شوید.



                            مواد لازم

                            پودر ژله در رنگ مورد نظر: 1 عدد

                            جام یا ظرف تک نفره دلخواه

                            میوه برای تزئین

                            طرز تهیه:

                            مرحله 1 - ژله را طبق دستور آن در 1 لیوان آب جوش حل کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن افزوده و مخلوط نمائید.

                            مرحله 2 -
                            ژله را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود یعنی به حدی برسد که وقتی ظرف را حرکت می دهید ژله هنوز تکان بخورد ولی از ظرف نریزد.

                            مرحله 3 -
                            وقتی ژله به آن حالت رسید از یک قسمت ظرف با یک حرکت و سریع، یک چنگال را در آن فرو کرده و این حرکت را در چند نقطه از جام یا ظرف انجام دهید.( با حرکت سریع و تند چنگال در ژله حباب درست می شود)




                            مرحله 4 -
                            روی ژله را با میوه هم رنگ ژله یا ترافل و شکلات تزئین کرده و تا موقع سرو در یخچال نگهداری کنید.
                            چه زیباست،در اوج تنهایی دست انسانی راگرفتن به بهانه اینکه نگذاریم تنها بماند.چه زیباست،در اوج ناامیدی انسانی راهمراهی کردن،به بهانه امیدوار کردن او.وچه نامردانه است،انسانی را به دنبال خود کشیدن،عاشق کردن ودر اوج تنهاییش ، رهایش کردن
                            وگقتن اینکه دیگر تورا نمیخواهم ...

                            نظر


                              #15
                              دسر یخی کاکائو و تمشک:

                              زمان آماده سازی: 3 دقیقه
                              زمان پخت : 7 دقیقه
                              زمان سرد شدن : 4 ساعت

                              مواد لازم برای 4 نفر

                              شکر دانه درشت : 200 گرم

                              پودر کاکائو : 70 گرم

                              شکلات تخته ای : 100 گرم

                              شکر : 200 گرم

                              تمشک : 400 گرم

                              آب نصف یک عدد لیموی تازه

                              نعناع تازه برای تزئین : کمی

                              طرز تهیه :

                              مرحله 1 - در یک شیر جوش شکر دانه درشت را با 400 میلی لیتر آب ریخته و آنرا بجوش آورید و وقتی شکر حل شد آنرا از روی حرارت بردارید.

                              مرحله 2 - کاکائو و شکلات را بایکدیگر مخلوط و روی بخار آب قرار داده، دائما هم زده تا هر دو با هم ترکیب شوند.

                              مرحله 3 - مخلوط شکلات را با مخلوط شکر در ظرف استیل با همزن زده سپس برای 1 ساعت در فریزر قرار دهید، بعد از این زمان مخلوط را با چنگال زده و دوباره در فریزر قرار داده و اینکار را دو بار دیگر انجام دهید.

                              مرحله 4- برای تهیه دسر تمشک، شکر را با 200 میلی لیتر آب مخلوط و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود.

                              مرحله 5 - تمشک ها را شسته و همراه با آبلیمو در مخلوط کن ریخته تا پوره شود.

                              مرحله 6 - پوره تمشک را با مخلوط سرد شده شکر با همزن زده و همان روش مرحله 3 را انجام دهید.

                              مرحله 7 - دسرهای آماده شده را بصورت لایه ای روی هم قرار داده و دوباره در فریزر گذاشته سپس سرو کنید.
                              چه زیباست،در اوج تنهایی دست انسانی راگرفتن به بهانه اینکه نگذاریم تنها بماند.چه زیباست،در اوج ناامیدی انسانی راهمراهی کردن،به بهانه امیدوار کردن او.وچه نامردانه است،انسانی را به دنبال خود کشیدن،عاشق کردن ودر اوج تنهاییش ، رهایش کردن
                              وگقتن اینکه دیگر تورا نمیخواهم ...

                              نظر

                              Working...
                              X